luni, 16 iunie 2014

Eucerin - aliatul perfect pentru o piele protejata








         Punctul de pornire pentru Eucerin , a fost momentul cand , acum mai bine de 100 de ani  , Dr. Lifschutz a obtinut un patent folosind Eucerin ca modalitate pentru a produse o emulsie stabila . Felul in care Dr. Lifschutz a dezvoltat Eucerin poate fi privit ca o revolutie medicala a timpului sau .  Cercetatorul a dezvoltat un unguent de baza , extrem de fin , si i-a dat un nume foarte atragator EUCERIN - ce inseamna - ceara frumoasa .

         In 1911 primele produse disponibile in Germania au fost Eucerin pudra pentru tratarea ranilor , Eucerin unguent cu iod si Eucerin sapun .

         In anul 1997 are loc lansarea gamei de produse solare , ce a inregistrat un real succes prin dezvoltarea unui sistem profilactic in doua faze , prima substanta eficienta impotriva alergiilor solare .

         Astazi Eucerin este marca de produse de ingrijire a pielii recomandata de dermatologi , ce reface si mentine sanatatea pielii . Brand-ul garanteaza produse inovatoare , dezvoltate in colaborare cu medici dermatologi si care sunt sustinute de ultimele descoperiri in domeniul tehnic . Produsele Eucerin recunoscute pentru eficienta lor , corespund celor mai inalte standarde dermatologice .

        In ultima vreme gandul imi sta doar la Gama Eucerin Sun - Allergy Protection , deoarece sezonul cald este aici , de acum trebuie sa renuntam la jeansi / pantaloni , bluzele cu maneca lunga si sa aducem in viata noastra Rochitele cat mai inflorate , tricouri cat mai vesele , fustite scurte sau lungi de exemplu fustele Maxi - sunt preferatele mele . A sosit vreme cand trebuie sa ne aratam piciorusele in cele mai inalte tocuri si in tinute cat mai vaporoase si mai fantastice . Pana acum nicio problema insa exista un obstacol in cazul meu - pielea alba ca varul de pe peretii bucatariei .  Ce este de facut ? Clar si fara obiectii trebuie sa mergem la plaja , piscina , oriunde soarele ne poate admira in voie si ne va ajuta sa dam o nuanta placuta pielii la vedere , asadar acestea fiind spuse mi-am pregatit data de concediu 29.06.14 . Am cautat constiinciosa costumul de baie perfect , locatia favorita , o geanta de plaja extrem de inflorata , slapi comozi , prosop pufos si am ajuns in stadiul cel mai complicat - Protectia solara !

       Am luat laptop-ul in brate si am inceput cautarea , ce produse eficiente si profi sa aleg , ce preturi , vroiam detalii , ce zic fetele pe blogg-uri , ce este ok , ce ma avantajeaza pe mine ? Zilele treceau si eu nu gaseam nimic interesant , pana am dat de Blogg-ul unei persoane minunate , voi o cunoasteti demult si i-ati trecut pragul insa eu , abia am dat de ea , vorbesc despre Katynel . De pe blogg-ul ei am aflat de Gama Eucerin Sun - Allergy Protection - o consider perfecta pentru nevoile mele si ale sotului meu .




          Am sa va povestesc rapid o intamplare de acum 2 ani , anul 2012 , luna Iunie , mai exact pe 30 am avut nunta , imediat dupa am plecat in Luna de Miere , eu nu iubesc marea ci o ador , daca as putea sa stau o luna pe plaja nu mi-ar mai trebui nici mancare , eu si Marea . Imi place sa stau pe plaja , sa simt soarele cum ma incalzeste , apoi briza Marii cum te racoreste , nu mai spun de Apus sau Rasarit - placerea suprema , mica mea problema este pielea sensibila si extrem de alba , ce nu vrea sa pastreze bronzul . Locatia aleasa a fost Bulgaria - durata 7 zile . Sotul meu are aceeasi problema , piele alba si sensibila .

        Primele zile am stat pe plaja chibzuiti , insa zilele treceau si noi nu ne mai bronzam , asa ca am hotarat sa prelungim '' statul in soare '' - cea mai mare gresala , pentru ca am lotiunea noastra de atunci nu a facut fata si ne-am prajit efectiv .
  
        Seara a fost un deliciu - nu aveam o crema / lotiune dupa si ne-am gandit sa improvizam cu clasicul Iaurt - fiind rece ne-a potolit usturimea si mancarime , asa ca ne-am asezat frumos in pat si am adormit , peste noapte m-am trezit sa merg la baie si atunci am avut o mare surpriza , iaurtul se uscase si cearsaful se lipise de noi la propriu , o nebunie pe la 2 dimineata , ne chinuiam sa ne dam jos din pat , retin ca la un moment dat incepusem sa si plang , nu mai spun ca vroiam urgent si la baie ( asta nu mai conta ) . Nu mai spun nici ca ne-am speriat teribil deoarece sotul meu are pe abdomen niste alunite maricele , acelea normal sunt de culoare maro , acum se facuse rosii ca sangele .

       Ca sa intelegeti mai bine , atasez si cateva poze ! In primele doua poze , eram veseli si cu pielea ok , apoi abia mai suportam costumul pe mine .






        Asa ca dragile mele produsele de protectie impotriva alergiilor solare reprezinta un lucru important si trebuie sa alegem ce este mai bun pentru noi , acesta este sfatul meu pentru voi , altfel riscati sa ajungeti in situatia mea - sa stricati bunatate de concediu !

        Anul acesta nu vreau sa o mai dau in bara , asa ca m-am documentat bine si aleg Eucerin Sun - Allergy Protection . Am si argumente sanatoase in priviinta alegerii .

        In poza de mai sus , sunt prezente trei produse :

- Gelul - crema cu SPF 25 impotriva alergiilor solare
- Gelul dupa plaja
- Spary-ul transparent cu protectie ridicata SPF 50 .

      In prezentarea acestora este specificat faptul ca au o formula avansata ce are la baza doua ingrediente active sa lupte impotriva alergiilor solare :

Alpha-Glucosilrutin (AGR) este un flavonoid obtinut din arborele Pulmeria si modificat biotehnologic pentru ca proprietatile sale antioxidante sa limiteze formarea radicalilor liberi.

Licochalcone A este un ingredient natural extras din radacină de lemn dulce care, in urma numeroaselor studii clinice, s-a dovedit a avea multiple efecte benefice asupra pielii (rol anti-oxidant, anti-iritant, anti-inflamator).

               Spray Transparent cu protectie ridicata SPF 50 





- ofera protectie UVA / UVB
- are in plus protectie biologica unica a celulelor cu extract natural de radacina de lemn dulce , este dovedit ca acest ingredient activ protejeaza  celulele pielii impotriva radiatiilor daunatoare pana in cele mai profunde straturi epidermice .
- recomandat pentru toate tipurile de piele
- este transparent , se absoarbe rapid , foarte interesant mi se pare faptul ca nu lasa urme , nu este lipicios .
- este rezistent la apa si la transpiratie .


             Gelul - crema cu SPF 25 impotriva alergiilor solare 




- protectie dovedita impotriva alergiilor cum ar fi eruptia polimorfa la lumina ( EPL ) sau acneea estivala
- textura lejera , rezistent la apa
- fara emulgatori pentru a minimiza riscul la alergii
- recomandat pentru pielea predispusa la alergiile solare .


                         Gelul dupa plaja 





- calmeaza si regenereaza pielea afectata de soare
- ingrediente active : AGR ( alpha-glucozill-rutin ) - un puternic antioxidant obtinut din plante
- contine Vitamina E : aceste ingrediente active , impreuna intaresc sistemul de aparare propriu pielii , impotriva radicalilor liberi - pe masura ce cantitatea de radicali liberi nocivi creste din nou .
- recomandat pentru pielea predispusa la alergii solare
- are o textura lejera , fara parfum
- calmeaza , racoreste si regenereaza pielea iritata de soare .

        Dragile mele sunt convinsa ca dupa aceste informatii si voi optati pentru protectia oferita de Gama Eucerin Sun - Allergy Protection , daca v-am facut curioase mai multe detalii gasiti pe site-ul EUCERIN .COM .

      Imi doresc din suflet sa va ajute acest articol , eu stiu cel mai bine ce inseamna sa nu ai informatie si sa faci gresala , sa pleci in concediu fara un aliat de nadejde .

      Va doresc o seara minunata alaturi de familie . Pupici !

15 comentarii:

  1. Multumim. Sunt sfaturi utile. Eu am grija sa nu ma "ard", dar s-a mai intamplat din dorinta de a arata bronzata. Folosesc crema de plaja, nu am folosit crema de plaja eucerin, inca. Multumim pentru sfaturi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Monica , ma bucur ca acest articol iti este de ajutor ! Informatiile adunate si pe mine ma vor ajuta sa numai traiesc experiente neplacute ! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. buna seara imi pare bine de aceste informcer care imi vor prinde bine sa nu ma ard la soare,multumim de sfat dar sa fiu sincera folosesc crema de plaja,sincer inca eucerin nu am folosit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Aurelia , ma bucur ca acest articol iti este util ! Nici eu personal nu am incercat produsele acestea , insa par perfecta , ofera exact ceea ce am eu nevoie ! Pe langa mine - mai sunt atatea persoane cu aceleasi nevoie si problema este lipsa de informatie ! Din acest motiv am hotarat sa fac aceasta postare , sa va ajut si eu cum pot ! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte bine ca de aceasta data te-ai "documentat" si cu siguranta va fi mult mai bine . Multumim ptr informatii ! Nici eu nu am folosit nici un produs de la Eucerin , inca ! P.S. Concediu placut si cat mai relaxant ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu folosesc produse de la Nivea. Nu am incercat inca produsele de la Eucerin. Poate ca in viitor :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga mea Lavinia sa stii ... am facut cercetari serioase anul acesta . Sa nu o mai patesc . Ma bucur ca iti place acest articol . Te pup si iti multumesc frumos .

    RăspundețiȘtergere
  8. Ghizdavu Iuliana simona; sfaturile sunt foarte utile ,multumim,nu am folosit produse de la Eucerin pana acum am folosit creme de plaja ce gaseam la magazinele de pe litoral si nu de la o anumita firma,dar e bine de stiut si de celelalte produse,concediu placut

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt norocoasa in ceea ce priveste pigmentul pielii pt ca ma bronzez foarte repede fara sa ma inrosesc. Anul trecut am folosit emulsia pt plaja cu SPF 15 de la Plant activ, dar anul asta vreau ceva mai puternic pentru ca am observat ca mi s-au inmultit alunitele. Stiu ca produsele Eucerin sunt bune in general si cred ca ma voi orienta spre aceasta gama..ori spre Nivea. Ramane de vazut. Numai sa vina cladura sa ma pot bucura de plaja :)) Te pup. Foarte util articolul!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu siguranta este un articol foarte util, iar Eucerin are produse eficiente si de calitate. Succes la concurs si sa fii mai atenta data viitoare cand te decizi sa te bronzezi mai mult.. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumim pentru sfaturi. De obicei vara, la plaja, folosesc produse Eucerin pentru ca, din punctul meu de vedere, sunt cele mai bune

    RăspundețiȘtergere
  12. Iuliana ma bucur ca iti este de ajutor acest articol ! Nici eu nu am folosit insa in aceasta vara este pe lista de cumparaturi ! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  13. Nina - chiar esti o norocoasa ! Acum 2 ani , cand am patit bucuria de mai sus - tot ceva de la Nivea am folosit si eu ! Insa nu prea ma avantajat ! :( pupici

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc frumos Daniela - sa stii ca de atunci sunt extrem de atenta la ceea ce folosesc ! Nu imi doresc aceeasi experienta :)) Sa fie mult mult nororc :X

    RăspundețiȘtergere
  15. Mary _ Lena , asa am auzit si eu , ca sunt destul de ok produsele , insa nu am avut ocazia sa le testez ! :*

    RăspundețiȘtergere