Colaboratori & Sponsori

                            Colaboratori  & Sponsori


  •     Pentru colaborari / sponsorizari gasiti datele mele de contact in sectiunea ''Despre Mine / Contact ''.
  • Colaborarile si sponsorizarile difera si sunt interesata de diverse , asa ca nu ezitati sa ma contactati .
  • Review-urile produselor oferite spre testare sunt tratate la fel ca cele cumparate de mine . Acestea prezinta opinia proprie in urma experientelor mele personale , fara a accepta cenzura.    

          


                             Actuali sponsori :

             Am placerea sa organizez primul  giveaway in colaborare cu Farmec perioada 17.02.14 - 08.03.14 .Pe aceasta cale le multumesc din suflet pentru increderea acordata si promptitudinea de care au dat dovada . 
         

         O noua Colaboare incheiata cu succes , multumesc celor de la  Perspirex  , impreuna am organizat un Giveaway in perioada 10.03.14 - 31.03.14 . O echipa minunata si un Brand de exceptie .  
     O colaboare ce mi-a adus in suflet bucurie si placere , de a utiliza produse de calitate TRIODELUXE  ,  felicitari echipei din spatele acestui Brand , consider ca produsele Anian , pentru mie sunt de , suflet . Am avut placerea sa iau parte la Campania de Testare din perioada 18.03.14 - 08.04.14 . O colaborare placuta si benefica ! Mii de multumiri . 
   O noua colaborare placuta si incheiata frumos , cu produse de calitate , pe care le-am utilizat cu placere si totodata mi-am realizat si kit-ul meu de suflet . Multumesc pentru aceasta oportunitate echipei FLORMAR .


      O colaborare draguta si plina de beneficii a fost cea cu echipa https://www.facebook.com/ArgintColoidal , Salutifer - Argint coloidal produs de Sonnenkreuz , o placere deosebita , produse minunate , benefice si cu rezultatul asteptat . Multumesc din suflet pentru aceasta oportunitate , asa am descoperit produsul ce imi da incredere in mine !      Update : 08.09.2014


      Update : Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu