joi, 3 iulie 2014

Review Unt de Shea by Elemental




      





       Dragile mele astazi va scriu despre un Ingredient minune , l-am primit spre testare si ca sa fiu sincera cu voi , Untul de Shea , ca despre el scriu azi , a reusit sa ma uimeasca . La inceput nu aveam cunostinte majore despre el , intr-adevar am utilizat produse cu un continut crescut de Unt de Shea insa niciodata nu am folosit produsul organic , nerafinat in starea lui bruta . Nici nu stiam exact cum arata si cei de la Elemental au avut de curand o Campanie de testare , la care am luat si eu parte . Am primit o mostra , de Unt de Shea sheavaj , intr-o cantitate de 6 gr . Cum m-am impacat cu el si cum l-am folosit plus impresiile mele , le veti citit in randurile de mai jos .






      Asa arata mostra , echipa Elemental este extrem de , simpatica si odata cu aceasta mostra a venit si o agenda foarte dragalasa .






       O mica descriere despre acest ingredient : Untul de Shea cunoscut si sub numele de ' aurul femeilor ' este super hidratant , utilizat in forma sa bruta de secole , Shea este singurul hidratant ce poate mentine pielea fina in conditii extreme ( sezonul rece , umiditate crescuta ) . Are o concentratie crescuta de acizi grasi ( ei sunt cei care permit pielii sa-si mentina nivelul de auto-hidratare .

       Este uimitor in lupta anti-imbatranire , prin continutul de Vitamina A si E ( prezente in mod natural in Shea ) apara pielea impotriva radicalilor liberi ce distrug colagenul si duc la cancer de piele , astfel pielea fiind protejata arata mai tanara si ramane sanatoasa timp indelungat . Face treaba buna impotriva ridurilor , deoarece contine Tocoferol ( o forma de Vitamina E ) , bine-cunoscuta pentru capacitatea de a netezi ridurile .

       Un alt beneficiu al Untului de Shea este faptul ca iti face pielea sa radieze , fiind bogat in acizi grasi , precum cei proprii pielii , acestia dau corpului tau o stralucire naturala . Tenul radiaza de sanatate , este acel efect pe care cu toate il asteptam de la produsele cosmetice , remarca mea a fost ca am : TEN DE MATASE , prea fin si moale , atat de placut la atingere .

         
                           Cum si pentru ce putem folosi Untul de Shea : 

- il poti folosi pentru orice , fata , corp , par , unghii , buze sau calcaie .
- se poate folosi sub forma de tratament sau masti / creme ori in starea sa bruta .
- pentru o hidratare profunda a pielii , aplica un ulei de Shea imadiat ce ai iesit din baie / dus .
- dupa o exfoliere strasnica a picioarelor aplica o crema cu un continut mare de shea pe zonele ingrosate ( calcaiele ) .
- minunat pentru hidratarea cuticulelor .
- un astfel de ingredient plin de beneficii nu are cum sa te deranjeze , asa ca ia-l cu tine peste tot . Eu luam mostra in geanta si oricand simteam nevoie de hidratare , il utilizam cu mare incredere !

        Pentru ca nu aveam un scrub pentru buze ( si este important sa le exfoliem din cand in cand ) si nu am mare incredere in cele din comert am hotarat sa mi-l prepar in casa , eu singurica , cum am stiut eu . O reteta simpla si putine ingrediente :

- o lingurita zahar
- o lingurita Unt de Shea
- un recipient mic pentru depozitare .

     Am amestect bine cele doua ingrediente , apoi am bagat totul in microunde pentru 20 secunde , apoi l-am depozitat intr-o cutiuta ( de la o mostra de crema de zi Mario Badescu , pe care am spalat-o foarte bine inainte si am lasat-o sa se usuce de la sine ) . Mai jos am sa atasez poze cu  toata activitatea , de la inceput pana la produsul final !

                              SCRUB PENTRU BUZE FACUT IN CASA , CU UNT DE SHEA







     Este un produs simplu de realizat , cu doar 2 ingrediente si eu sunt mandra de rezultat , trebuie sa recunosc ca sunt amatoare de produse cosmetice realizate in casuta mea , cu ingrediente naturale . Va recomand acest scrub pentru buze , este benefic , in general este  indicat ca din cand in cand sa folosim astfel de produse pentru buze .

        O alta modalitate a mea de a utiliza Untul de Shea , de aceasta data in forma sa bruta , a fost pentru calcaie , am o mica problema si acest ingredient a reusit sa faca minuni pentru mine in acea zona ! O sa vedeti despre ce este vorba mai exact .








         Deasupra calcaielor , prezint o umflatura mica , si pielea din aceasta zona este uscata si arata inestetic , asa ca , mi-am format un nou ritual , seara dupa baie / dus , cand ma bag in patut , pe noptiera am Untul de Shea si nu ezit sa il utilizez seara de aseara , astfel pielea devine neteza , are un aspect frumos si este extrem de hidratata .

        Pentru mai multe informatii , ingrediente , chiar si retete de facut acasa , puteti gasi si va puteti informa pe Site-ul celor de la Elemental , AICI , foarte placut si plin de informatii benefice !

        Dragile mele eu va doresc o seara excelenta , plina de zambete si veselie in suflete . Pupici

6 comentarii:

  1. GHIZDAVU IULIANA SIMONA;mi-a placut cum ai descris totul ,iti face placere sa tot citesti ,mai convins din prima cat este de benefica si cate proprietati are ,nu mai zic de scrubul realizat de tine ,imi place ,am sa te urmaresc cu placere ,pentru ca am ce invata si vedea ,ma bucur ca te-am descoperit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, auzisem de el in treacat si nu ma interesat dar felul cum.il descri este super nu stiam ca poate face atatea, multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Iuliana , ma bucura cuvintele tale , esti o draguta si iti multumesc ca imi esti alaturi ! Sunt cea mai fericita cand dau peste persoane de genul tau ! Te pup scumpa ! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Veronica , draga mea , nici eu nu stiam de ce este in stare acest ingredient , pana cand l-am primit si am inceput sa caut informatii , nici nu stiam cum sa il folosesc insa dupa ce l-am descoperit incet incet nu cred ca ma voi desparti de el prea curand ! Te pup si iti multumesc pentru cuvintele frumoase ! Ma bucur ca iti place articolul meu ! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu folosesc untul de shea,de multi ani, este extraordinary <3, mie mi'a alungit genele , le'a facut minunate, dar dupaia le'am stricat eu cu rimelu :)), si acuma iar sunt sub tratament. E excellent !!! il recomand !

    RăspundețiȘtergere