luni, 14 iulie 2014

Testare produse Eucerin Sun & Giveaway



  
    






      Dragile mele , am testat produsele din Gama Eucerin Sun weekend-ul trecut , produse castigate la Concursul organizat de katynel.com ( pe blogg-ul ei ) in colaborare cu Brand-ul Eucerin , articolul cu care am participat il gasiti : AICI .

      Sunt extrem de fericita ca am castigat si ma bucur ,ca la randul meu pot face fericite trei cititoare . Fiindca noi bloggeritele suntem recunoscatoare , cititoarelor noastre fidele si  ne dorim sa le facem din cand in cand mici surprize , asta pentru a le multumi ca ne sunt alaturi .


     Kit-ul castigat consta in trei produse :

- Eucerin gel - crema impotriva alergiilor solare cu protectie medie 25
- Eucerin gel - crema , dupa plaja pentru protectie impotriva alergiilor solare
- Eucerin spray transparent cu protectie solara ridicata SPF 50 .


    





         Personal sunt extrem de sensibila cand vine vorba de soare , cu toate acestea imi place nespus demult sa merg la Mare , Plaja , sa ma bronzez sau pur si simplu sa stau cateva ore pe prosop pentru a ma relaxa si a prinde forta pentru un nou inceput de saptamana . Pielea mea sensibila de multe ori mi-a facut probleme si am capatat arsuri , nopti nedormite , insolatie ( cu toti stim ce inseamna sa faci insolatie ) , intr-un timp imi era frica sa ma expun la soare , preferam sa merg in vacante / concedii doar la munte .

         Sa nu credeti , dragile mele ca nu am incercat sa lupt cu diferite produse / creme / spray-uri impotriva alergiilor solare dar fara succes , cand am hotarat sa renunt la un bronz natural si sa aleg solarul a aparut parca de nicaieri , acest concurs , stiind / auziind foarte multe lucruri bune despre Eucerin .com mi-am spus ca trebuie sa ii dau o sansa , trebuie sa le incerc fiindca review-urile erau mai mult decat apetisante si asa am incercat , bucuria a fost mare cand am aflat ca sunt una din castigatoare , apoi asteptam cu nerabdare weekend-ul sa le incerc , acum dupa testarea suprema am revenit cu impresiile mele :



                    Eucerin gel-crema impotriva alergiilor solare cu protectie medie 25  : 

- cantitate 150 ml
- protectie medie UVA / UVB
- nu are parfum
- imi place ca este rezistent la apa
- are o textura lejera
- nu este uleios , se absoarbe imediat
- dupa aplicare pielea nu este incarcata , ai senzatia ca nu ai aplicat nimic , iti ofera o doza mare de comfort ( imi amintesc ce pateam cu diverse uleiuri , senzatia aceea de piele uleioasa , se lipea nisipul de tine , pana intra in piele dura parca o vesnicie - un adevarat cosmar ) .

- acest produs contine puternicul antioxodant AGR ( ALPHA-GLUCOZIL-RUTIN) , derivat din plante si impreuna cu Vitamina E , intareste sistemul de aparare propriu pielii impotriva radicalilor liberi ( care sunt principala cauza a , alergiilor solare ) .
- sunt incantata de acest produs , pentru mine a functionat , mi-a protejat corpul intr-un mod delicat si grijiuliu .

 







                           Eucerin  Spray transparent cu protectie solara ridicata SPF 50  


        





- este indicat si pentru pielea acoperita de par sau predispusa la acnee .( fiind recomandat pentru toate tipurile de piele )
- cantitate 200 ml
- este rezistent la apa si transpiratie ( acest lucru ma bucura enorm ) .
- nu este lipicios , o textura lejera .
- se absoarbe imediat in piele , nu da senzatie uleioasa ( nu lasa urme ) .
- ofera protectie biologica unica a celulelor cu extract natural de radacina de lemn dulce , este dovedit ca acest ingredient activ , protejeaza celulele pielii impotriva radiatiilor daunatoare pana in cele mai profunde straturi epidermice .
- nu contine conservanti
- finish delicat si uniform
- imi place , imi ofera protectia dorita si cu ajutorul acestor produse incep sa prind curaj din nou cand vine vorba de a merge la plaja .


                      Eucerin Gel-crema dupa plaja pentru protectia impotriva alergiilor solare 


     


- ofera ingrijire dupa plaja pentru pielea sensibila si predispusa la alergii
- ce face mai exact aceasta crema-gel : calmeaza si racoreste pielea
- are rolul de a regenera pielea sensibila la expunerea solara
- cantitate 150 ml
- textura usoara , extrem de lejera , nu incarca pielea
- se absoarbe imediat
- dupa aplicare pielea are un aspect placut si vizual dar si la atingere
- nu are parfum
- fara emulgatori pentru a minimiza riscul de alergii
- contine Vitamina E si ARG ( ALPHA-GLUCOZIL-RUTIN ) .
- este un produs benefic pentru toate tipurile de piele
- mi-a placut mult si aceasta crema-gel , m-am simtit protejata in totalitate alaturi de toate cele trei produse din Gama Eucerin Sun Allergy Protection , din acest motiv le recomand cu cea mai mare placere tuturor persoanele ce se confrunta cu aceleasi probleme ca si mine , le-am testat si au dovedit ca isi fac treaba .

     Produsele care fac exact ceea ce promit pentru mine sunt perfecte si trebuie apreciate . Tocmai de aceea , am o surpriza pentru voi , la articolul trecut , unde va prezentam aceste produse , multe dintre voi mi-ati marturisit ca sunteti in aceeasi situatie si ca nu mai stiti ce produse sa utilizati , dragile mele salvarea vine din partea Eucerin , impreuna vrem sa aducem soarele alaturi de voi in calitate de prieten nu dusman asa ca dam stratul unui Giveaway .

    La acest Giveaway vor exista trei castigatoare , ce vor primi ca premiu acelasi Kit pe care l-am primit si eu .





   
              Ce trebuie sa faceti , voi :


1. Sa ma urmariti prin GFC
2. Sa raspundeti la urmatoarea intrebare :

                 De ce iti doresti produsele din Gama Eucerin Sun

         
                 Durata Giveaway :      14.07.14   -   28.07.14 ! 


                Multa bafta tuturor ! Pupici .




83 de comentarii:

  1. imi doresc sa incerc gama eucerin din doua motive:m primul este ca nu am incercat nici un produs de la acest brend, iar al doilea este ca am citit numai lucruri pozitive despre acesta gama si vreau sa le incerc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand felicitari iubita mea, vreau sa testez aceste produse pentru ca pielea mea este foarte sensibila la soare, si pentru ca sunt produse de calitate, si chiar nu am nici un produs pentru plaja, iar in august vreau sa merg un weekend la tg mures la strand si mi-ar fi de mare ajutor, pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi doresc aceasta gama pentru ca vreau o piele sanatoasa si fara arsuri solare. Am auzit atât de multe lucruri frumoase despre produsele Eucerin Sun și aș fi foarte bucuroasă să le încerc și să le introduc în rutina mea zilnică.Soarele nu este in totdeuna prietenul nostru ,prea mult soare strica: rideaza si imbatraneste pielea, ii modifica structura, dilata vasele de sange, poate favoriza aparitia cancerului si adesea produce eruptii alergice.Cremele protectoare ne feresc intr-o oarecare masura de razele ultraviolete. Trebuie sa ne alegem o crema cu Spf pentru a evita arsurile pielii.EUCERIN SUN ESTE ALEGEREA PERFECTA..

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna!
    GFC: Cristina
    Imi doresc foarte mult sa incerc gama Eucerin pentru ca luna viitoare merg la mare si ador sa stau la plaja, insa pielea mea se inroseste foarte repede. Cu gama Eucerin pielea mea va fi protejata si voi aavea unbronz de invidiat.
    Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi doresc sa incerc aceste produse deoarece nu le-am mai incercat pana acum si chiar am nevoie deoarece suntem in toiul verii. As vrea sa le testez si pentru a sfaturi cititorii blogului meu si pentru a scrie un review sincer. Sper sa fiu fericita norocoasa si sa am parte de aceste produse minunate. Multumim frumos, Cristina!

    Madalina,
    from Unforeseeable blog. Kisses

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna! Imi doresc produsele din gama Eucerin pentru ca nu le-am incercat niciodata si am auzit numai pareri bune despre ele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi doresc produsele Eucerin pentru ca am o piele alba care se inroseste de fiecare data cand ma expun la soare,sunt pistruiata pe fata si am cateva alunite pe corp, care se inmultesc in fiecare care an ,fapt care ma inspaimanta. Mama natura a fost "darnica" cu mine, din pacate :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi doresc produsele din gama Eucerin pentru ca am o piele sensibila cu multe alunite. Nu am incercat nimic de la Eucerin dar am auzit ca sunt produse de calitate si as dori foarte mult sa le incerc.
    Multumim pt. concurs! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. GFC:TENDER CARMEN MARILENA,SHARE:https://www.facebook.com/tender.carmenmarilena/posts/945509458799592.MI LE DORESC PENTRU O BUNA PROTECTIE LA PLAJA,AM INCREDERE CA NU AFECTEAZA PIELEA SI ARE GRIJA LA MAXIM DE EA ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. buna!
    multumim pentru concurs!
    gfc:vali hurmuz
    imi doresc sa testez aceste produse pentru ca am pielea sensibila si mi-as dori sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  11. fb.pop aurelia,gfc.popaurelia_50,share.https://www.facebook.com/pop.aurelia.5/posts/612607995513000.Cu siguranta imi doresc sa incerc aceste produse care face minuni deoarece nu le-am mai incercat pana acum si chiar am mare nevoie deoarece suntem in toiul verii,si urmeaza marea vacanta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pielea are nevoie de protectie solara impotriva razelor uva si uvb cat mai mare, mai ales acum in contextul in care soarele este mult mai puternic si implicit mai nociv pentru noi, de aceea sprayul cu factor de protectie 50 este ideal. In ultimul timp tot mai multe persoane sufera de alergii ale pielii sau de diferite boli ale acesteia datorita nefolosirii produselor potrivite tipului de piele sau a neprotejarii acesteia de razele soarelui pe tot timpul anului; de aceea cremele Eucerin care aduc o protectie in plus impotriva acestei probleme sunt foarte utile. Totodata multe persoane uita sa isi hidrateze corespunzator pielea dupa expunerea la soare si de aceea pielea arsa se cojeste inesteic; Eucerin rezolva si problema aceasta cu crema de dupa plaja. De aceea iubesc Eucerin: sunt produse de o foarte buna calitate care rezolva toate potentialele probleme care pot aparea datorita expunerii la soare, lasandu-ne sa ne bucuram de vacanta binemeritata!
    gfc - monica tone

    RăspundețiȘtergere
  13. GHIZDAVU IULIANA SIMONA;gfc;Iuliana simona ghizdavu; imi produsele Eucerin deoarece le-am mai incercat am o piele sensibila si dupa cum le-ai descris sunt foarte eficiente ,multumim pentru concurs

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna!
    gfc: nadia candrea
    Imi doresc aceste produse de la Eucerin pentru ca urmeaza sa mergem si noi in concediu, la plaja, si cred ca mi-ar conferi o protectie optima, ca sa ne simtim bine si sa ne bucuram de vacanta!
    Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  15. fb:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz
    gfc:alina hurmuz
    share:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz/posts/656422331101458
    Am citit multe despre aceste produse si am auzit ca sunt niste produse de calitate si foarte eficiente mai ales pentru cei cu pielea sensibila,aceiasi problema o am si eu probleme cu pielea desi imi place sa stau foarte mult la soare ,uneori nu prea pot pt ca imi ies pete de la soare si mi-as dori sa incerc si eu acete produse ,multumim pentru acesta sansa. :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Sincer? Imi doresc pentru ca din cauza bacului nu am avut ocazia sa ma inscriu si eu la concurs. :D
    Abia astept sa merg la plaja si sunt sigura ca produsele sunt calitative. :)
    GFC Loredana Vlaescu

    RăspundețiȘtergere
  17. GFC: MONICA MARTON.
    E important ca orice femeie sa aiba tenul frumos si sanatos, tenul/pielea e o carte de vizita a unei femei, cel/cea care ne da incredere in noi, spune o poveste despre noi.
    Produsele din gama Eucerin mi-ar putea face pielea si viata mai frumoasa prin protectia pe care o ofera. Imi place ca pielea mea sa fie mangaiata de soare, razele lui sunt o binecuvantare, o energie pentru mine, dar, pentru a ma prezenta in fata lui, folosesc produse de protectie solara. Nu am incercat Eucerin pentru protectie solara. Folosesc produse de ingrijire/hidratare a tenului de la Eucerin si sunt incantata de ele. Daca si surorile lor - produsele pentru plaja Eucerin ar vrea sa faca parte din viata mea, sa imi catifeleze si protejeze pielea, eu le-as primi cu mare drag.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna!Ma regasesc in ceea ce ai spus,am o piele foarte sensibila si pretentioasa,as fi nespus de fericita sa castig aceste produse atat de laudate.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  19. Din dorinta de a evada din aglomeratia orasului,am petrecut un weekend la mare,insa folosirea unor produse inadecvate pielii sensibile,mi-au adus probleme si nu m-am bucurat
    cat mi-as fi dorit.Mi-am promis sa gasesc produsul potrivit iar plaja sa devina o placere fara margini.Imi doresc sa testez produsele Eucerin,sunt prezentate frumos ,imi da incredere....si pastet sa plec in concediu echipata corespunzator:Cu Eucerin,desigur! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  20. Pentru ca planuiesc sa petrec cateva zile la piscina si vreau ca pielea mea sa fie in siguranta si sa capete un bronz sanatos !
    GFC: Bianca Rogoveanu

    RăspundețiȘtergere
  21. FB: Daniela Gabriela Ionescu
    GFC: daniela tabirtoiu
    Imi doresc tare mult aceste produse deoarece nu am incercat nimic din gama Eucerin si am auzit numai lucruri bune ...sunt curioasa cum sunt si ar fi potrivite pt vara asta pt ca trebuie sa ne protejam pielea de razele UV...

    RăspundețiȘtergere
  22. gfc: belle cherie marie
    Inainte sa cumpar un produs prefer pe cat posibil sa le testez inainte, iar produsele pe care le folosesc acum pentru protectie solara sunt destul de scumpe, dar bune. Daca aceasta gama mi s-ar potrivi as fi mai castigata in privinta banilor. Daca nu, raman la preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
  23. Adomnoaei Cristina14 iulie 2014 la 10:49

    GFC : Adomnoaei Cristina
    Imi doresc produsele deoarece as vrea sa merg la plaja si cred ca ar fi foarte utile in protejarea pielii.

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna!
    gfc-Brindusa Aluculesei
    imi doresc mult sa potsa testez produsele marca Eucerin deoarece acest brand ne alinta mereu cu produse de calitate excelenta si pentru ca in curand am s aplec la mare si am mare nevoie de ele!

    RăspundețiȘtergere
  25. GFC: Marius Sorin
    Imi doresc aceste produse pentru a le oferi sotiei mele. Urmeaza aniversarea casatoriei noastre, stiu ca ii plac aceste produse si ar fi frumos sa i le pot oferi. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  26. GFC: Mere Verzi
    Am folsoit acum foarte mult timp o crema de la Eucerin, de atunci nu am mai pus manuta pe niciun produs de la ei. :(
    Imi doresc aceste produse pentru calitatea lor si pentru simplul motiv ca vreau sa am protectie buna cand ies din casa sau cand merg la plaja, sa nu am vreodata probleme cu razele soarelui, care sunt din ce in ce mai periculoase.

    RăspundețiȘtergere
  27. gfc:adina radu
    share: Imi doresc produsele Eucerin Sun pentru ca am citit ca sunt foarte bune.Produsele Eucerin pe care l-am folosit pana acum nu m-au dezamagit niciodata si inclin sa cred ceea ce am citit si despre Eucerin Sun. In afara de increderea in brand imi doresc aceste produse si pentru ca am pielea alba si expunerea la soare fara un produs de protectie bun, de calitate, ar insemna pentru mine arsuri si nopti nedormite ceea ce nu mi-as dori avand in vedere ca atunci cand mergi in vacanta iti doresti ca acele zile sa fie zile de relaxare, zile in care sa iti incarci bateriile pentru tot restul anului nu sa stai toata noaptea sa faci naveta la iaurtul rece din frigider.

    RăspundețiȘtergere
  28. FB- Oanna Marya
    share: https://www.facebook.com/oana.marya.92

    Sunt nascuta vara si probabil de aceea iubesc atat de mult acest anotimp.. Ca orice femeie, imi place sa am o piele frumoasa, bronzata dar mai presus de toate sanatoasa.. De ce imi doresc produsele Eucerin Sun?
    O vorba din batrani, pe care mi-o aminteste bunica de fiecare data cand are ocazia este aceea ca "mai bine previi, decat sa tratezi", si consider ca are o mare dreptate!! De ce? Simplu.. pentru ca folosind gama Eucerin Sun scap de grija arsurilor solare, de roseata sau depigmentarea pielii si obtin si culoarea maronie mult visata.. Eucerin Sun ma va ajuta cu singuranta in lupta cu radiatiile, lasandu-ma sa ma bucur in voie de vacanta mult dorita. Eucerin Sun imi va fi aliat de nadejde in zilele toride.. Sa uitam de produsele traditionale, sau de leacurile babesti gen "impachetare cu iaurt" pentru combaterea arsurilor solare, este la indemana oricui sa foloseasca Eucerin Sun, simplu si rapid !! In luna august ma voi bucura de concediul mult dorit si bineinteles imi voi petrece cateva zile la mare alaturi de familie. Imi doresc tare mult ca in bagaj sa pun si kitul Eucerin Sun, insa bugetul nu este unul tocmai bogat incat sa-mi permita sa mi le achizitionez singura....

    RăspundețiȘtergere
  29. gfc: anyT GabY
    Cred ca este de prisos sa spun si eu cat de mult imi doresc aceste produse intrucat la cat sunt de laudate sunt convinsa ca sunt deosebite si eficiente..Ambalajul in sine are un aspect atractiv, elegant, sunt convinsa ca sunt usor de depozitat, chiar si in cel mai aglomerat bagaj pentru vacanta clar se va gasi un locusor special pentru Eucerin. Si da, oricine le va castiga va economisi banii alocati proectiei solare ceea ce este minunat! Eu , spre exemplu , daca voi castiga kit-ul Eucerin , pentru mine va fi o sansa grozava de a-mi achizitiona o pereche super de ochelari de soare pe care am ,,pus ochii" de ceva timp. Si mai ales , voi incerca niste produse noi( nu am mai testat Eucerin) pe care toata lumea le lauda si sunt convinsa ca fac treaba excelenta. Multumim pentru sansa de a participa la acest concurs! :*

    RăspundețiȘtergere
  30. gfc Kremer Anamaria Rut
    doresc sa le incerc pt ca iubesc sa stau la plaja <3

    RăspundețiȘtergere
  31. Imi doresc mult aceste produse, sunt de calitate maxima iar eu ma impac foarte bine cu crema hidratanta, EUCERIN imi va face vacanta frumoasa cu un bronz maroniu fara ca pielea mea sa sufere si fara stresul de a ma gandi ca imi vor iesi pete sau inrosire de la soarele torid. gfc Tatiana Padureanu

    RăspundețiȘtergere
  32. Imi doresc produsele din gama Eucerin Sun, deoarece sunt extraordinar de bune si voi fi garantat protejata de arsuri, avand in acelasi timp un bronz perfect.

    GFC: Mami de Rares

    RăspundețiȘtergere
  33. GFC: Oana Mosteanu
    Sunt de calitate si pielea mea are nevoie de protectie inaintea expunerii la soare. Acest pachet contine toate produsele necesare pentru o piele hitratata :)

    RăspundețiȘtergere
  34. GFC: Oana Mosteanu
    Sunt de calitate si pielea mea are nevoie de protectie inaintea expunerii la soare. Acest pachet contine toate produsele necesare pentru o piele sanatoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  35. GFC: Alexandra
    Imi doresc aceste produse pt ca nici eu nu concep expunerea la soare fara spf 50. Am pati-o urat de tot de cateva ori si a fost suficienta o singura zi ca sa ne strice toata vacanta. De asrmenea, aceasta gama mi-a starnit interesul in mod deosebit pt ca este anti alergena. La expunerea la soare, din cauza caldurii, dar si la contactul cu apa imi apar niste pete mici rosii care ma mananca foarte tare. Dispar dupa vreo 10-15 dupa ce ies din apa, dar sunt destul de deranjante. Pana de curand imi apareau si la dus, acum vad ca s-au mai potolit.

    RăspundețiȘtergere
  36. gfc;georgyaaa
    fb:Georgyaa Geoo
    share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=800468876638488&id=100000261480494
    Imi doresc aceste produse deoarece imi place foarte mult sa stau la plaja ,sa am un bronz frumos aramiu ,iar pt asta am nevoie de produse excelente iar acestea sunt ideale,iar eu am si i piele sensibila..
    multumim pt concurs

    RăspundețiȘtergere
  37. gfc smarandache daniela
    imi doresc produsele din gama Eucerin pentru ca nu le-am incercat niciodata si am auzit numai pareri bune despre ele.

    RăspundețiȘtergere
  38. imi doresc sa le testez pt ca au fps si umblu mult prin soare
    gfc jani

    RăspundețiȘtergere
  39. FB: Camy Gaby
    GFC: Carmen D
    Imi doresc sa incerc gama Eucerin Sun pentru ca am o piele foarte sensibila si alergica la soare si doar cu ajutorul unor produse cu SPF ridicat 50+ pot sta si eu la plaja fara sa ma umplu de bube. Stiu ca produsele de la Eucerin sunt foarte bune si am incredere ca nu voi fi dezamagita.
    Multumim pentru giveaway! :)

    RăspundețiȘtergere
  40. gfc-monika erzsebet
    Pielea mea are nevoie de protectie de razele nocive ale soarelui razele UVA si UVB, protectie ce numai o crema de protectie solara cu SPF mare mi-o poate da cum e Eucerin de aceea imi doresc foarte mult aceste produse de inalta calitate. multumesc!!

    RăspundețiȘtergere
  41. GFC:jane(janeta_20072001)
    Imi doresc sa incerc gama Eucerin Sun pentru ca nu am incercat nici un produs din gama asta si pilea mea este foarte sensibila la soare si intodeauna trebuie sa ma protejez cu produse de protectie ,mi-ar fi de folos aceste produse pentru ca se apropie concediul si vreau sa merg la mare si mi-ar fi de mare ajutor pentru o piele protejata si un bronz minunat .
    FB:Janeta Janet

    RăspundețiȘtergere
  42. GFC: Gavriloiadina
    Dintotdeauna mi-a plăcut să am pielea bronzată, mai ales vara, atunci când fiecare dintre noi visează la mare, la soare....
    Pielea bronzată uniform și frumos mi se pare seducătoare, iar nuanța de miere arămie cred că mi se potrivește de minune.
    Sunt adepta unei bronzări naturale și responsabile, dar de multe ori produsele folosite m-au dezamăgit și m-am ales cu arsuri, bășicuțe, dureri și tot tacâmul de suferințe.
    În acest sezon, îmi doresc să nu mai am probleme, să găsesc o gamă de produse de calitate potrivite nevoilor mele,care să se aplice cu ușurință, să nu fie lipicioase, să se absoarbă repede și care să vină în întâmpinarea dorințelor mele, pentru fiecare moment de expunere la soare.
    Citind mai multe articole, am dedus că pot avea: o super protecție, o piele hidratată, bronzată, sănătoasă și fericită.Soluția o reprezintă produsele Eucerin Sun.

    RăspundețiȘtergere
  43. gfc: Anton Marilena
    Imi doresc sa incerc aceste produse pentru ca sunt foarte bune, de calitate, ofera protectie si siguranta deplina. Inca nu le-am folosit dar am citit despre ele si mi-am dat seama ca sunt ceea ce am nevoie pentru o protectie sigura, un bronz frumos si natural.

    RăspundețiȘtergere
  44. GFC:Iulia Sava
    Pentru ca avem nevoie de protectie iar Eucerin reuseste cu succes acest lucru

    RăspundețiȘtergere
  45. gfc: Calin Andreea Daniela
    Imi place foarte mult sa merg la plaja, uneori apropiatii fac glume pe seama mea si-mi spun ca vreau sa iau tot bronzul numai pentru mine. De la un timp evit sa merg la plaja atat de des pe cat as vrea, pentru ca sotul are pielea sensibila si orice creme pentru protectia solara a incercat, s-a confruntat cu aceasi problema. Asadar, imi doresc produsele Eucerin Sun, in special gelul crema impotriva alergiilor solare pentru jumatatea vietii mele , dar nu in ultimul rand pentru protectia pielii mele si a puisorului nostru :).

    RăspundețiȘtergere
  46. gfc:Nico
    Imi doresc aceste produse pentru ca vreau un bronz frumos,uniform,o piele sanatoasa,fara arsuri si hidratata.

    RăspundețiȘtergere
  47. GFC: Geta
    Imi doresc produsele Eucerin Sun, in primul rand pentru ca nu am folosit pana acum produsele brandului Eucerin si apoi pentru faptul ca am citit ca sunt potrivite celor care dezvolta alergii solare, iar eu ma confrunt cu aceasta problema de cativa ani, motiv pentru care evit cat pot expunerea la soare. Mi-ar placea sa descopar in Eucerin gel - crema impotriva alergiilor solare si Eucerin gel - crema dupa plaja pentru protectie impotriva alergiilor solare noii mei prieteni care ma vot ajuta sa ma bucur din nou de bronz, de soare!

    RăspundețiȘtergere
  48. GFC:Ramona Dancea
    Imi doresc produsele Eucerin pentru ca in curand voi pleca in vacanta, la mare. Imi place sa stau la soare, dar nu vreau o piele arsa, asa ca produsele Eucerin ma vor ajuta cu siguranta.

    RăspundețiȘtergere
  49. Imi doresc setul pentru ca sunt exigenta in ceea ce priveste un bronz sanatos si de lunga durata. Vreau sa imi “multumeasca” pielea mea mai tarziu pentru folosirea acestor produse de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  50. gfc: Gelena
    Am incredere in gama Eucerin pentru ca si in anul trecut am apelat la o crema pentru protecte solara Spf 50 pentru ca eram insarcinata si m-a ajutat, m-a protejat, ne-am inteles chiar foarte bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna.
    GFC Lacramioara Baltag
    Imi doresc produsele Eucerin pentru ca urmeaza sa plec la mare si cred ca as sta mult mai relaxata la plaja daca le-as folosi.. in plus sunt produse de calitate, imi doresc un bronz uniform si protectie solara!

    RăspundețiȘtergere
  52. gfc: Daniela Zaharia
    Imi doresc foarte mult sa pot lua aceste produse minunate in vacanta, anul asta. Dupa o pauza de cativa ani buni, iata ca a venit timpul sa merg si eu la mare si la munte. Sunt convinsa ca soarele abia asteapta sa ma arda, dar eu vreau cea mai buna protectie solara ca sa-i vin de hac, de la cea mai buna firma, Eucerin. Produsele pe care le-am folosit pana acum,de la Eucerin, au fost foarte bune pentru mine si am incredere ca setul Eucerin Sun este cel de care am nevoie acum.
    Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  53. Andreea Florentina Dascalu
    Imi doresc aceste produse deoarece am avut probleme cu pielea datorita expunerii pe plaja, fiind foarte sensibila. Imi doresc gama deoarece stiu ca va avea efect benefic- o piele sanatoasa, nu arsuri, bronz uniform si stres zero!

    RăspundețiȘtergere
  54. imi doresc produsele din Gama Eucerin Sun, primul este ca nu am folosit pana acum, al doilea este ca am citit numai lucruri bune, pozitive despre acestea, al treilea este ca mi-as dori sa le pot testa, mai ales ca pana acum nu mi-am achizitionat inca anul acesta nimic pt plaja-din cauza vremii, a ploilor, nu am ajuns inca nici o data la plaja...

    RăspundețiȘtergere
  55. Imi doresc aceste produse ca am piele uscata dupla plaja. Multumesc!!

    RăspundețiȘtergere
  56. Gfc: Paula Karina
    Imi doresc sa incerc aceste produse pentru ca nu le-am avut pana acum si am citit numai pareri bune pe bloguri la adresa lor, sunt sigura ca sunt de calitate si ca mi-ar fi de folos in vacanta cand ma voi duce in Grecia, dat fiind ca inca nu mi-am cumparat produse pt protectie solara. Multumim pentru concurs, te pup Cristina! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  57. gfc.popaurelia_50,fb.pop aurelia,share.https://www.facebook.com/pop.aurelia.5/posts/614635478643585,Cu siguranta imi doresc sa incerc gama eucerin din doua motive: primul este ca nu am incercat nici un produs de la acest brend, iar al doilea este ca am citit numai lucruri pozitive despre acesta gama si vreau sa le incerc,finca dupa nunta fiului meu in august plecam cu totiii la mare.

    RăspundețiȘtergere
  58. Mihaela-Ana Enuta18 iulie 2014 la 07:18

    sunt produse de calitate, intotdeauna am folosit eucerin, consider ca sunt diferite fata de produsele comerializate prin farmacii si marketuri
    gfc Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  59. Imi doresc sa incerc aceste produse deoarece nu le-am mai incercat pana acum si chiar am nevoie deoarece suntem in toiul verii.
    gfc susana marc

    RăspundețiȘtergere
  60. GFC:Dulce Ale Imi doresc aceste produse pentru ca imi respect pielea si o ingrijesc. Totodata, calitatea produselor Eucerin este una exceptionala si ma simt privilegiata sa le folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  61. Imi doresc produsele Eucerin Sun pentru ca ador sa stau la soare,cat de mult pot si pentru asta am nevoie de protectie solara de calitate,asa cum sunt produsele Eucerin!
    GFC Anca Amydia
    Fb Anca Haba

    RăspundețiȘtergere
  62. Buna ! Multumim tare mult pentru review, desi eram sigura ca produsele sunt foarte bune…acum sunt convinsa. Oricum, insasi brandul EUCERIN spune mare lucru…nu-i asa?
    Ma inscriu si eu la concurs, poate am noroc si castig si eu un set cu aceste minunate produse. O sa fiu foarte sincera cu tine si o sa iti spun de ce mi le doresc atat de mult: am devenit muuult mai interesata de protectia pielii expusa la soare in urma cu aproximativ 3 ani atunci cand o persoana foarte draga mie a fost diagnosticata cu cancer la piele. Era(si este, Slava Domnului) o persoana tanara care avea toata viata inainte.
    Vestea a venit ca un soc pentru mine…in mintea mea nu prea corelam eu expunerea la soare cu o boala atat de grava. Am inceput sa ma documentez, si am aflat atat de multe lucruri despre cat de important e sa te protejezi adecvat atunci cand alegi sa iti expui corpul la soare . Iti spun sincer ca intreaga viziune asupra subiecului mi s-a schimbat complet si am inceput sa dau o importanta majora produselor pe care le folosesc.
    Unde mai pui ca acum sunt mamica unui ingerash de 1,5 ani care trebuie sa ma aiba muulti muulti ani langa ea? :)
    Acest set este perfect, produsele sunt foarte bune….asa ca, te intreb eu acum: cum sa nu ti le doresti?:)

    Te urmaresc prin GFC: Lifeology by Carmen

    RăspundețiȘtergere
  63. Cred ca majoritatea dintre noi ne confruntam cu probleme cand vine vorba de piele si expunerea la soare . Pare un produs minunat gen 3 in 1 dar asta parca e 10 in 1 si Eucerin e o gama renumita de produse cosmetice . Eu ma feresc mult de soare din cauza arsurilor , ceea ce am folosit nu prea si-au facut treaba , dar acesta pare produsul in care as avea incredere maxima .

    RăspundețiȘtergere
  64. Fiind atat de fascinata de produs am uitat sa scriu ca te urmaresc prin GFC : Lamiita

    RăspundețiȘtergere
  65. sunt convinsa ca alte concurente au o motivatie mult mai solida, insa eu imi doresc acest set nu pentru mine, ci pentru baietelul meu. am mai avut in trecut ocazia sa folosesc produse de-ale lor si sunt intr-adevar eficace, dar dispun si de un pret usor mai ridicat decat media. spray-ul cu protectie 50, mai exact, reprezinta varianta ideala pentru el deoarece are pielea deschisa si sensibila (la protectie 30 se inroseste), in plus este si mai usor de aplicat (in comparatie cu o crema/lotiune). si cred ca cel mic va fi incantat de faptul ca nici nu are textura lipicioasa :) pe care o detesta, evident

    RăspundețiȘtergere
  66. Imi plac produsele din Gama Eucerin Sun deoarece sunt de buna calitate, mi se potrivesc si isi fac treaba cu succes.
    GFC: Ana-Maria Frincu

    RăspundețiȘtergere
  67. Imi doresc aceste produse pt a ma proteja cum trebuie de razele de soare :D

    RăspundețiȘtergere
  68. GFC: Ioana Rosu
    De ce imi doresc sa incerc aceste produse? Pentru ca pielea mea a devenit extrem de sensibila la soare, pentru ca imi doresc protectie eficienta si sigura, pentru ca nu ma pot desparti de piscina in ultima vreme. Inca nu am testat nici un produs din gama cu protectie solara a brand-ului Eucerin si curiozitatea este cu atat mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  69. GFC: Camelia85

    Produsele din Gama Eucerin Sun, si nu numai cele Sun, au fost create pentru persoanele interesate de aspectul placut al pielii si de sanatatea acesteia deopotriva. In ultimii ani, am constientizat ca pe cat de important este sa-ti protejezi zona capului, cu o palarie, atunci cand te expui la soare, tot atat de important este sa ne crutam pielea de actiunea, nu intotdeauna binefacatoare a ultravioletelor. Ca doar, nu pentru a ne bronza frumos si sanatos mergem la plaja?
    Am nevoie de aceste produse deoarece, unu la mana: cred in brandul Eucerin. Apreciez cremele formulate cu atentie, fara parabeni, fara parfum, cu textura fina la atingere, cu ajutorul carora reusesc sa ofer tenului meu ingrijirea de care are nevoie. Am si folosit doua astfel de creme, in formula de zi/de noapte.
    In al doilea rand, am avut ocazia sa aud cuvinte pozitive despre cosmeticele de la Eucerin, al caror pret este in concordanta cu calitatea. Prefer sa dau mai mult cu 10-20 lei pe un produs, dar sa am garantia ca acesta se potriveste nevoilor mele, decat sa fac rabat de la calitate. Pielea mea chiar conteaza.
    Si daca tot este vara iar ocaziile de a iesi la balaceala si la soare sunt multiple, nu trebuie sa uitam din gentuta estivala crema de protectie solara si un gel cu actiune dupa expunerea la ultraviolete. De ce? Pentru ca eu, personal, doresc sa ma bronzez frumos, sa stau linistita stiind ca ceea ce am aplicat pe piele isi face bine treaba si sa obtin acea culoare aramie de invidiat. De ce sa nu recunoastem, doamnelor.... admiram intotdeauna o piele ingrijita iar daca mai e si bronzata... Aceasta piele mi-o doresc si eu, fara piele care sa se cojeasca, fara usturimi si fara a fi nevoita sa recurg la iaurt sau la alte metode neconventionale :-).

    Multumesc pentru concurs, Cristina si Eucerin !
    Noroc tuturor participantilor!
    CAMELIA

    RăspundețiȘtergere
  70. Gfg Alina Hoban
    Eu imi doresc acest set de produse eucerin pentru ca peste cinci zile plecam in vacanza la mare si ne-ar fi de mare ajutor sa ne protejam si sa hidratam pielea.speram sa fim norocosi♡♡♡♡♡
    Multumim

    RăspundețiȘtergere
  71. pentru ca imi plac foarte mult si sunt de calitate

    RăspundețiȘtergere
  72. buna, mi-as dori tare mult produsele de la Eucerin deoarece merg pe un nou drum - in burtica mea este o minunatie...o binecuvantare.
    Eu am tenul extrem de alb, cu destul demulte alunite si de cativa ani am dezvoltat si o alergie la soare care se soldeaza cu multe bubite rosii in zona decolteului - pe care le tineam in frau cu tratament medicamentos.Si pana acum foloseam creme de protectie solara cu factor mare de protectie 50+ insa acum sunt muuult mai atenta la ceea ce folosesc. Deoarece medicul care ne monitorizeaza ne-a recomandat soarele (evident in orele corespunzatoare) si aerosilii ne-am hotarat sa mergem cateva zile la mare asa ca as avea nevoie de protectie consistenta si mai ales sigura (am analizat pe net ingredientele cremeleor Eucerin si am mai intrebat si eu in stanga si in dreapta si am inteles ca sunt safe, asa ca mi-as dori tare mult sa am alaturi de mine produsele Eucerin).
    Multumim de concurs si sper sa fiu pe lista celor 3 (sau mai corect "sa fim") :).


    RăspundețiȘtergere
  73. Harabagiu Elena28 iulie 2014 la 05:42

    GFC Harabagiu
    Fb: Harabagiu Elena
    Imi doresc produsele Eucerin Sun pentru ca ador sa stau la soare,cat de mult pot si pentru asta am nevoie de protectie solara de calitate,asa cum sunt produsele Eucerin!

    RăspundețiȘtergere
  74. Unele din gama cea mai buna de produse de protectie solara

    RăspundețiȘtergere
  75. ungureanu gabriela28 iulie 2014 la 13:04

    Imi doresc sa incerc aceste produse deoarece nu le-am mai incercat pana acum si chiar am nevoie deoarece plec la mare
    gfc,fb ungureanu gabriela

    RăspundețiȘtergere
  76. ioana alexandrescu28 iulie 2014 la 13:05

    Imi doresc produsele Eucerin Sun pentru ca sunt de calitate si pt ca imi doresc un bronz sanatos
    gfc ioana alexandrescu

    RăspundețiȘtergere
  77. lautarescu adriana28 iulie 2014 la 13:06

    sunt produse de calitate, intotdeauna am folosit eucerin si acum o sa plec la mare si inca nu mi-am cumparat
    gfc adriana lautarescu

    RăspundețiȘtergere
  78. GFC: Georgiana Nuta
    Fb Georgiana Nuta
    Felicitari tie si multumim de sansa care ne-o oferi ....Imi doresc tare mult aceste produse deoarece nu am incercat nimic din gama Eucerin si am auzit numai lucruri bune ...sunt curioasa daca sunt intradevar eficiente...

    RăspundețiȘtergere
  79. Pt ca nu le am incercat niciodata si vreau sa vad cum e si daca sint asa de bune o sa le folosesc tot timpu tunde bacea

    RăspundețiȘtergere
  80. GFC: Annie
    Doresc să încerc aceste produse din curiozitate, dar şi pentru faptul că produsele de la Eucerin sunt în general de calitate.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  81. imi doresc sa incerc gama eucerin pentru calitatea si eficienta produselor.gfc mihai florin
    fb mihai florin

    RăspundețiȘtergere