joi, 24 iulie 2014

Review Argint coloidal ( Ingerul de argint )




   



         Astazi dragile mele , vreau sa va povestesc despre un produs minunat , o experienta extraordinara si o Firma de nota zece . Scriu azi despre Ingerul de argint ( argint coloidal ) by Salutifer argint coloidal produs de Sonnenkreuz SRL

         Banuiesc ca ati auzit de acest produs prin intermediul vedetei Nicoleta Luciu , ea a promovat destul demult aceasta Firma , deoarece in trecut a intampinat ceva probleme cu tenul , mai exact cu acneea . In acea perioada Nicoleta a folosit acest produs iar rezultatele au fost uimitoare . Asa am aflat si eu despre el , nici nu banuiam ca poate exista asa ceva , nici nu stiam cum se foloseste , pentru ce afectiuni este recomandat insa am avut ocazia sa iau parte la Campania de Testare si astfel am primit un flacon pentru utilizarea personala . 





         Asa arata sticluta , are 100 ml , vine intr-un ambalaj de sticla cu capacel insa atunci cand il utilizam trebuie sa atasam pulverizatorul , dupa utilizare il scoatem si punem din nou capacul . 


              Ce este de fapt Argintul Coloidal ? ( sunt sigura ca toate va intrebati ) 

        Un remediu cu actiune larga , din punct de vedere stiintific , argintul coloidal este o dispersie lichida de argint elementar in apa distilata  pana la puritate aproape absoluta . Intr-o dispersie coloidala , particulele au o dimensiune intre 1 nanometru si 1 micron . Intr-un mediu umed , argintul elementar emite spontan ioni de argint care au proprietatea de a distruge bacterii , virusuri si ciuperci . 

       Argintul coloidal ca ANTIBIOTIC si  ANTIALERGENIC  uman . 


         Ca  ANTIBIOTIC  argintul coloidal actioneaza cu spectru larg si distruge toti microbii / bacteriile / virusurile si ciupercile intr-un timp foarte scurt , in cadrul testelor de laborator ( in vitro ) , s-a descoperit ca acesti patogeni sunt distrusi complet de catre particulele ionice de argint in interval de cateva minute . 

         Un exemplu :   stafilococul auriu ( toate am auzit de el ) - s-au facut teste si sa descoperit ca argintul coloidal il suprima in vitro in aproximativ 6 minute . 

 
          Ca   ANTIALERGENIC argintul coloidal va poate scapa de alergiile neplacute de primavara sau alergiile la praf , puf , polen - sunt combatute foarte eficient prin pulverizare in nas si picurare pe globul ocular  in plus consumul oral de argint coloidal va consolida scutul imunitar . 






       Cautand informatii , am descoperit alte cateva intrebuintari extraordinare , la care argintul coloidal face fata cu brio . Anume Sanatatea dintilor si a cavitatii bucale . Suna ciudat ?? Nu va vine a crede ? Pai sa credeti dragile mele , fiindca vin cu argumente puternice . 

       Argintul coloidal este o excelenta apa de gura , care se poate folosi impotriva mirosului neplacut si in cazul problemelor prezente . Acest produs se poate folosi si preventiv . Un avantaj al acestui produs in comparatie cu alte ape de gura este faptul ca se poate inghiti , fara niciun fel de problema . 

      Ce afectiuni putem trata cu argintul coloidal ( referitor la cavitatea bucala ) : 

- Afta , Halena fetida ( mirosul neplacut ) ,  stomatita ( inflamatie a mucoasei cavitatii bucale ) , candidoza , parodontoza , gingivita , carii dentare , muscaturi interioare pe obraz . 


     Mod de utilizare : 

Dimineata si seara , dupa periajul dintilor , se spala bine gura cu argint coloidal si se face gargara . Apoi se poate inghiti / sau nu . 


     Un alt avantaj pe care acest produs il ofera : PURIFICATOR redutabil pentru PIELEA FETEI  :  

            Pentru ca distruge toate microorganismele vatamatoare , argintul coloidal se poate utiliza cu succes la ingrijirea pielii . Pulverizat pe fata , produse un efect de improspatare , destindere si protectie . Este un produs cu actiune foarte eficienta impotriva acneei , cu denumirea INVICTUS Cosmetic ( acesta este produs pe care l-am primit si eu ) . Vreau sa precizez ca acest produs nu are miros . 

          Am aflat ca acest produs poate fi utilizat si ca deodorant , este eficient si distruge bacteriile responsabile pentru produserea mirosului neplacut ( al transpiratiei ) . 

         Il putem folosi cu succes atunci cand dorim sa , scapam de mirosul neplacut din interiorul incaltamintei , exista persoane pentru care mirosul neplacut al transpiratiei picioarelor este o mare problema . De aceea exista pe piata spre exemplu ciorapi cu fibre de argint . Dar o metoda mai usoara si comoda este produsul : Argint coloidal Invictus pur 35ppm Sport & Haus ,care se utilizeaza preventiv impotriva mirosurilor specifice pentru incaltaminte , ajuta la mentinerea sanatatii picioarelor . 


    Ca sa intelegeti mai bine ( sunt convinsa ca v-am bagat in ceata ) , pentru fiecare beneficiu / avantaj precizat mai sus sunt diferite sticlute , ce au un gramaj ppm diferit : 

- pentru tratarea problemelor legate de dinti si cavitate bucala este recomandat ARGINT COLOIDAL INVICTUS pur 20 ppm IGIENIC  SAU apa de gura ARGINT COLOIDAL SALUTIFER pur 25 ppm HERCULES . 


     Mai multe detalii despre el gasite pe site : AICI  , o sa atasez poze , ca vedeti exact despre ce scriu . Iar apa de gura : 



        Eu am primit ARGINT COLOIDAL INVICTUS pur 30 ppm COSMETIC , acesta este special conceput pentru tratarea acneei . L-am utilizat o luna si jumatate , mai jos am sa expun poze INAINTE si DUPA . 








        Zonele mele cu probleme au fost Tenul si Spatele ( acneea medie sa ii spun asa ) , puncte rosii , pete si cateva cicatrice . 

          
            Cum l-am utilizat : 

    Seara dupa baie / dus plus demachiere ( cu simt de raspundere ) pulverizam pe fata si spate , dupa este indicat ca timp de 8- 10 minute sa acoperim zonele . De ce l-am folosit seara , fiindca argintul coloidal este sensibil la , lumina . Se pastreza flaconul intr-un loc intunecat si racoros , insa nu trebuie bagat la frigider , un alt lucru important , trebuie sa il tineti la distanta de minim 1 Metru fata de aparatele electrice sau surse de camp magnetic si electric . Nu trebuie pastrat in recipiente de metal sau plastic , produsul trebuie sa ramana in ambalajul primit ( in sticla ) . Capul de pulverizare trebuie sa il atasati atunci cand il folositi dupa ii puneti capacul sau normal si in permanenta sticla trebuie sa fie acoperita . 

     Nu are miros , este lichid ( apa cu proprietati extraordinare ) , se folosesti foarte usor prin pulverizare  , la inceput aveam senzatia ca nu face nimic , ca nu da niciun rezultat insa nu am renuntat si l-am folosit in continuare , nu zilnic ,cam de trei ori pe saptamana . Nici nu am realizat cand a inceput sa isi faca efectul , stiu doar ca petele / cosurile au inceput sa dispara incet incet . 

     Cu acest produs daca doriti sa aveti rezultate , mai intai trebuie aveti incredere si rabdare , nu apar rezultatele peste noapte sau la minut . 

     Dupa o luna si jumatate Tenul si spatele meu arata asa : 











       Pozele sunt facute seara , imi pare rau ca nu am o lumina mai buna , sa vedeti mai clar rezultatul , insa nu am cuvinte , Tenul este atat de curat iar spatele foarte neted ( mai am cateva alunite pe acolo ) . 

       Sunt extrem de incantata de rezultate , a meritat asteptarea , si ma bucur ca Luna viitoare sunt Nasa , eu impreuna cu sotul meu cununam un cuplu drag noua , si de altfel prieteni buni de'ai nostri , iar eu ador rochitele cu spatele gol si atunci eram trista fiindca cu ce era pe spatele meu nu aveam nicio sansa sa imi achizitionez Rochia dorita , asa ca sunt mai mult decat fericita .

     Dragile mele , aceasta este experienta traita alaturi de Salutifer Argint Coloidal , il recomand cu mare drag tuturor persoanele cu probleme , isi face treaba incet dar sigur ! 

    Va pup si sper ca acest articol sa va fie de ajutor , pupici si o seara excelenta ! 

15 comentarii:

  1. Trebuie sa-l mai folosesc si eu caci am crezut ca nu e bun. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Lorena , trebuie folosit minim 0 luna , pentru ca rezultatele vin pe parcurs , nu se vad imediat ! :) Trebuie sa ai putina rabdare si dupa te obisnuiesti sa il folosesti in functie de rutina eu l-am utilizat de 3 ori pe saptamana , apoi nici ni mi-am dat seama cand a inceput sa isi faca efectul si am scapat de problemele cu care ma luptam de ceva timp ! Te pup si spor sa ai scumpo ! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte, foarte interesant! Se vede că e eficient şi şi-a făcut bine treaba!
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Annie te pup ! Ma bucur ca iti place ! Da este eficient si face treaba super ok ! Cu rabdare se vad si rezultatele ! :*

      Ștergere
  4. Sincer,nici n-am auzit de el dar vad ca face adevarate minuni si are mai multe intrebuintari.
    As avea si eu nevoie impotriva alergiilor,anul asta m-a bantuit foarte des alergia...pana acum n-am avut astfel de probleme dar acum nu stiu ce s-a intamplat si nici nu stiu de la ce a pornit :( cam cat costa?
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Lucica , si eu am fost surprinsa de aparitia acestui produs , insa mi-am zis hai sa incerc ! Dupa m-am documentat putin si am aflat ca argintul este demult folosit in tratarea anumitor probleme . Pentru alergii au un produs special , acesta este doar cosmetic .

      Eu ti-l recomand cu mare drag !

      Ștergere
  5. Woow! Eu nici nu am auzit de acest produs,dar vad ca la tine a dat rezultate!! Este Wooow!! Ma bucur mult ca ai reusit sa treci peste aceasta probelema si sa iti poti lua rochia preferata! Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Majoritatea spun acelasi lucru ! Da , insa nu este atat de mediatizat , din aceasta cauza , este asa o mare uimire ! Insa argintul coloidal se foloseste din vremuri stravechi !

      Multumesc frumos Cristina ! :* pupici

      Ștergere
  6. super,rezultatele chiar se vad! eu sunt o norocoasa si nu am cosuri ,dar acest produs ar putea ajuta fetele care se confrunta cu acnee :d
    https://www.facebook.com/pages/Mili-chic-handbags/752092581520202


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vio , da rezultatele chiar au aparut ! Nici eu nu ma asteptat , insa nici nu am abandonat ! La inceput e greu daca doresti rezultate imediate di ele intarzie sa apara , atunci ai dorinta sa renunti , sa spui ca produsul nu este bun ! Insa daca ai rabdare si astepti , vin si rezultatele ! Te pup

      Ștergere
  7. Buna,eu debea mi-am luat solutia pentru acnee ,dar as vrea sa te intreb daca in timpul in care nu ma dau cu el ,as putea sa ma dau cu fond de ten,tu te-ai machiat pe timpul tratamentului ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună Andreea , eu il foloseam doar seara dupa ce ma demachiam , pe fata curata - iar dimineata ma , machiam normal -

      Ștergere
  8. Până azi avem informaţii despre 650 de specii de bacterii, ciuperci şi viruşi pe care argintul coloidal le distruge eficient.
    http://www.zeitasanatatii.ro/santo-raphael-argint-coloidal-200ml-p-29136

    RăspundețiȘtergere