miercuri, 19 martie 2014

Review Lipstick Lancôme



          Dragile mele azi vreau sa va povestesc despre experienta mea minunata cu brand-ul Lancôme . Mai exact despre primul meu produs de la aceasta firma .Dupa cum ati vazut pe facebook de 8 Martie am primit in dar un Ruj - mare mi-a fost si imi este bucuria ca am intrat in posesia lui . Acum vreau sa va explic de ce asa mare zarva in jurul sau . 




          Asa se prezinta produsul ,foarte elegant si bine structurat .Ambalajul este de nota zece ,se vede imediat ca vorbim de altceva .Nu este prima oara cand descopar acest lucru si nu inteleg de ce asa ,indiferent de produs ,marca ,pret ,calitate parerea mea este ca orice produs trebuie sa aiba o prezentare excelenta insa nu multe brand-uri cunosc acest aspect  nu este cazul Lancôme ,ei acorda o atentie marita asupra ambalajul,micilor detalii ( de orice fel ) spun asta pentru ca am ramas surprinsa sa observ ca pe toata suprafata rujului sunt striatii ( la fiecare aplicare imi ofera un masaj deosebit ).Pun mai jos poza .


         Rujul meu este in nuanta Rouge oriental mat,nr.310.O culoare superba,personal sunt adepta rosului pe buze ,am mai spus-o :Este semnatura mea ! Foarte pigmentat ceea ce imi place .O mare bila alba are pentru faptul ca rezista si rezista si rezista toata ziua ( defapt pana in momentul in care servesti pranzul ) iar atunci se duce doar un sfert din produs ,abia la a -doua masa se sterge ramanand doar conturul buzelor cu produs ceea ce mi se pare fenomenal . 
       Singura mea problema este gramajul,ca la orice produs bun nu ai vrea sa se mai termine dar nu asa stau lucrurile ,mai ales acum ,vorbim de doar 4, 4 g .... Ma supara teribil acest lucru  dar esentele tari in sticlute mici se tin ,nu ? 
        Am facut si o mica sedinta fota ,purtand doar rujul, deoarece Lancôme se poarta fara make-up .Te pune in valoare fara niciun altfel de ajutor ,nu iti mai trebuie nici mascara ,nici fard ,nici fond de ten ( asta o spun eu !! care sunt obsedata cu fondul de ten ).  




        Sper sa va inspire si pe voi dragile mele acest review , daca ati incercat acest produs sau altele marca Lancôme , astept parerile voastre printr-un comentariu . Va doresc o seara minunata plina de zambete si caldura sufleteasa . Pupici

3 comentarii:

  1. Este o culoare frumoasă.Să te bucuri de el și știu cum este când ceva bun și frumos nu ține prea mult :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Tie iti sta foarte bine cu rosu pe buze,dar din pacate pe mine rosul nu ma prinde deloc :( Nu ar trebui sa fi ,,obsedata ,, de fondul de ten deoarece ai tenul frumos.De la Lancôme am un luciu de buze de care sunt foarte multumita!

    RăspundețiȘtergere