vineri, 28 martie 2014

Eucerin Volume Filler










        Dragile mele aceasta postare este diferita , fiind raspunsul meu la Invitatia unei bloggarite minunate pe care sunt convinsa ca o cunoasteti Iguanitza , detine Blogul Be a masterpiece . Cu acest articol ma inscriu in concursul lansat de ea impreuna cu Eucerin .

        Scriu azi despre Eucerin si gama Volume Filler - ''mai mult volum , mai multa expresivitate '' .


         Eucerin este brandul de ingrijire a pielii recomandat de dermatologi , sustine si reface sanatatea pielii si va ofera sentimentul de incredere bazat pe o piele sanatoasa si radianta . Cunostintele medicale , intelegerea nevoilor pielii si dedicatia pentru cosmetica fac din Eucerin acel brand de ingrijire ce ofera o abordare holistica  : ' Dermato-cosmetica ' a problemelor pielii . Bazandu-se pe mai bine de 100 de ani de cercetari ale Beiersdorf , Eucerin scoate in evidenta  frumusetea exterioara , linistea interioara  si increderea in sine .                   Acest brand este sinonim cu Stiinta pentru sanatatea si frumusetea pielii .

        De curand cei de la Eucerin au lansat noua gama Volume Filler , deoarece odata cu trecerea timpului si mai ales problemele de zi cu zi , necazurile , suparari , oboseala , stres ... acesti factori nu fac altceva decat sa ne afecteze tenul , defapt indica pierderea volumului tenului - pielea se lasa , conturul facial se pierde si aspectul tanar dispare .

       Diferite  procese au loc in fiecare strat al pielii  , nivelul de lipide scade si incetineste reinnoirea celulara  astfel celulele pielii produc din ce in ce mai putin acid hialuronic ( responsabil pentru mentinerea echilibrului hidratarii pielii )  iar pielea devine aspra si uscata . Stratul profund al pielii , dermul , pierde si el un procent destul de mare din continutul de colagen cu trecerea fiecarui an .Aceasta cauza duce la pierderea elasticitatii tenului iar conturul facial isi pierde definirea  . Iar acest lucru nu place nimanui  , nu face bine nimanui si din punct de vedere estetic majoritatea cautam solutii . Astfel expertii Eucerin in colaborare cu medicii dermatologi au gasit o solutie deloc invaziva , asa a luat nastere noua Gama Volume- Filler , lupta pentru a da volum tenului ,  fermitate pielii , si pentru redefinirea conturul facial astfel ca tenul nostru este rejuvenat dupa DOAR patru saptamani  .




  • VOLUME-FILLER Eucerin Crema de zi pentru ten uscat : Ofera o ingrijire intensiva si protectie impotriva radiatiilor solare datorita FPS 15 .Indicata pentru tenul uscat , crema reprezinta si o foarte buna baza pentru machiaj si este non-comedogenica ( produsele denumite non-comedogenice sunt acelea ce nu inchid porii ce se pot transforma in puncte negre ,comedoane ).
  •  VOLUME-FILLER Eucerin Crema de noapte : Ajuta la regenerarea celulara pe timpul noptii datorita dexpanthenolului ( provitamina B5 ) . Aceasta crema este ideala pentru toate tipurile de ten .
  • VOLUME-FILLER Eucerin Crema pentru ochi : Special creata pentru zona sensibila din jurul ochilor , o putem folosi cu usurinta si ca o baza de machiaj . Ofera o protectie avansata . 


            Formula Eucerin Volume-Filler  combina trei ingrediente active :

 -  Magnololul , un extract din magnolie ce imbunatateste aspectul pielii activand si stimuland multiplicarea celulelor ce genereaza de pana la trei ori mai mult volum pielii.
- Oligopeptidele ( carnozina , anserina, si glutationul ) protide formate dintr-un numar mic de aminoacizi - ce stimuleaza metabolismul pielii actionand asupra retelei fibrelor de colagen , conferind fermitate .
- Acidul hialuronic ce optimizeaza hidratarea pielii si reduce ridurile . 





       Studiile clinice si dermatologice au demonstrat ca aceasta Gama de produse Volume-Filler by Eucerin ajuta la restabilirea volumului facial , redefinirea conturului fetei , restaurarea fermitatii pielii si reducerea ridurilor. In plus produsele au FPS 15 si protectie UVA impotriva radiatiilor solare , contribuind la prevenirea imbatranirii premature a pielii . 


     Dragile mele acesta este articolul meu cu si despre Noua Gama lansata de Eucerin , Volume-Filler , sper ca am fost precisa cu informatia si m-am facut inteleasa . Va doresc zambete pe buze si fericire in suflete .

                                                                                                     Pupici .

2 comentarii:

  1. Am auzit ca sunt foarte bune,din pacate inca nu le-am incercat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea nici eu nu le-am incercat , si la fel ca tine am auzit numai lucruri minunate ! Din acest motiv , m-am inscris la acest concurs minunat ! Sa vedem daca am noroc ! O sa aveti si voi o mare bucurie !

    RăspundețiȘtergere