sâmbătă, 29 martie 2014

Mici cumparaturi !!!




         Dragile mele , weekendul meu a inceput bine , cu o vizita la Sabon , apoi a urmat una la Golden Rose si putin in Carrefour ! Am gasit ce imi trebuia si nu , numai ! Am gasit si ce nu imi trebuia , insa Ofertele astea , nu ma pot impotrivi !






        Doamnele de la Sabon foarte dragute , asa frumos mi-au ambalat produsele , si atat de bine informate , nu exista intrebare si ele sa nu aiba raspuns , plus ca eu sunt clienta fidela si ma ajuta putin si cardul Sabon , m-am rasfatat un pic .  Nu stiu daca am intrat vreodata in acel magazin iar la final sa plec cu mana goala :) .       Asadar de la Sabon am achizitionat un bulgaras de Sare minerala pentru baie , aroma de cocos ! Nu pot explica mirosul ( excelent ) , abia astept sa il arunc in cada . Vroiam demult sa incerc sapunurile lor , asa ca am ales unul cu Ulei de masline si Vanilie - , m-am indragostit de el , miroase foarte bine si este atat de cremos ( imposibil de cremos ) . Ca acest tablou sa fie complet am adaugat si o lotiune de corp , cea de la Dove este pe terminate si mi-am spus sa incerc una de la Sabon , am ales varianta de 30 ml , cu Ulei de masline si Ulei de Avocado , tare curioasa sunt , am vazut ca au si varianta de 60 ml , acum sa vedem cum se prezinta !





    Dupa care am vizitat si standul Golden Rose , iar acolo ma asteptau niste oferte greu de refuzat , Promotii la toate ojele , 6 Lei , 8 lei , 10 Lei ! Asa ca mi-am facut revizia pentru Primavara- Vara ( pentru moment ) . Am primit si Catalogul cu noile oferte , am profitat de oferta lor si mi-am luat un Lac de unghii , numai bine ca celalalt se terminase , este transparent , nr. 01 , are 16 ml . Demult cautam o nuanta de portocaliu dar mai mult spre corai iar azi spre norocul meu am gasit-o la numai 6 Ron  nr. 181 . Apoi nelipsitul Rosu , de la 10 Ron era redus la 6 ron din gama Golden Rose Selective  , pe numele sau Ruby Cocktail , nr. 33 iar spre final am ales si un nude face parte din gama GR Paris Summer Collection , nr. 201  . Foarte incantata sunt de noile achizitii.




       Spre final am mai adaugat in cos , mult dorita Pasta de dinti si Apa de gura Lacalut , le urmaresc de ceva timp insa nu le prindeam la oferta , azi asteptarea a luat sfarsit , la numai 22 Ron am prins setul ( pasta 75 ml + apa de gura 300 ml ) - iar pe langa ele am gasit si periute de dinti tot intr-o promotie 2+ 1 gratis de la Parodontax ( numai 21 Ron ) . Cam despre asta a fost vorba in aceasta postare , ma simt mandra de cele achizitionate - abia astept sa le testez pe fiecare in parte si sa va tin la curent si pe voi dragile mele . Va doresc o seara linistita si placuta alaturi de persoanele dragi voua . Pupici !

3 comentarii:

  1. oh ce pret bun la produsele de la Lacalut. Vreau si euu!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai facut achizitii foarte bune :) ojele sunt minunate ;)
    Sa le folosesti cu placere! :-*

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu oja nude din gama GR Paris Summer Collection,o ador! Intrucat culoarea nude e preferata mea, oja e pe sfarsite :))

    RăspundețiȘtergere