luni, 10 martie 2014

Giveaway ! + surpriza





                  Dragile mele , asa cum am promis ieri , azi dau startul unui nou Giveaway , sponsorizat de PERSPIREX . Am avut minunata ocazie sa fiu aleasa impreuna cu Blogul meu pentru testarea acestui roll'on ce lupta impotriva Transpiratiei si mirosului neplacut . Timp de o luna a durat testarea si rezultatul este unul pe masura , aici aveti si review-ul produsului : Review Perspirex . Nu are rost sa ma repet , produsul isi merita banutii si face exact ceea ce promite , deoarece am fost atat de incantata si multumita de Roll'on , am hotarat si vi-l prezint si voua,  plus - sa va dau ocazia sa il incercati si voi dragilor . 

                 Roll'onul Perspirex  , este distribuit in Romania de SC.Top  Health & Beauty Distribution S.R.L , exista pe piata de 34 de ani.  Ce este Perspirex ? Cine este ? Cum functioneaza ?   La inceput a fost lansat in anul 1979 de catre Claus Riemann , sub denumirea De-eet  , ca o solutie de lunga durata impotriva hiperhidrozei .Transpiratia este o problema ce incomodeaza pe oricine , si cu totii ne dorim un produs minune ce lupta cu ea pana la ,eliminare. Dragilor produsul chiar functioneaza , nu fac reclama falsa , nu promovez ne'adevarul iar de acest lucru o sa va convingeti curand. 




                Ce trebuie voi sa faceti !!

1. Like paginii : PERSPIREX 

2. Like paginii : Domnisoara Christine 

3. Sa ma urmariti prin GFC 
+ Un share pe pagina personala de Facebook (optional ).

4. Sa imi spuneti printr-un comentariu la aceasta postare :  Ce apreciati la acest Blog ?!!  


             Durata Giveaway-ului : 

-  Incepe azi pe 10.03.14  si se finalizeaza in data de 31.03.14 . Extragerea are loc pe 02.04.14 . 


            Premiile : 

-  Vor exista 6 castigatori / castigatoare ( la acest Giveaway pot participa si baieti ).
- 5 premii sunt din partea sponsorului , constand intr-o mostra de Roll'on Perspirex , 5 ml.
- 1 premiul este oferit de mine pentru cea mai activa / fidela cititoare . Ce ofer eu ? Este mai bine spus un mixt de produse si lucrusoare , dupa cum urmeaza : 
  • Masca tonica de fata cu Aloe Vera si ceai verde Montagne Jeunesse 
  • O cutie Plasturi impotriva durerilor menstruale Biointimo 
  • Husa Telefon Samsung S4
  • Mascota Orange Doig ( jucarie de plus ) 
  • O pereche cercei Mov ( speciali )
  • Doua bratarici Verde & Albastru marin !
  • Un portofel albastru marca tme.eu  .  





     

              Dragile mele ma bucur ca imi sunteti alaturi , sper ca acest nou Giveaway sa fie pe placul tuturor , sper sa va inscrieti in numar cat mai mare deoarece este organizat cu dragoste si placere pentru voi , sa va bucur si sa imi arat recunostinta , eu inteleg cel mai bine ce inseamna sa iti faci timp pentru cineva , sa renunti la cele 5 minute libere pentru a da un Like sau a citi pur si simplu o postare . Sper si imi doresc ca pe viitor sa va pot oferi Daruri din ce in ce mai frumoase si mai folositoare ! Va pup si va doresc multa caldura in sufletele si zambete colorate .

45 de comentarii:

  1. Draga mea, ma bucur ca organizezi un concurs asa minunat !
    Asa cum am mai zis, mie personal nu mi se pare foarte in regula ingredientele deodorantelor, dar daca tot e aceasta sansa de concurs, imi incerc si eu noroc, poate am noroc sa testez vreunul si sa-mi schimb parerea.
    Oricum, cadoul tau este minunat si se vede ca ai pus suflet in alegerea fiecarui produs <3

    Ce-mi place la blogul tau ? In primul rand, imi place munca pe care o depui si faptul ca din fiecare rand scris reiese o pasiune enroma pt ceea ce faci. Stiu ca iti e greu si n-ai timp mereu sa scrii, dar o faci pt noi, si asta apreciez cel mai mult, caci stiu si eu cat de mult conteaza timpul in zilele noastre.

    Imi mai place ca ne prezinti pareri despre produse accesibile ca si pret si astfel avem sansa sa le incercam si noi, fara sa regretam banutii.

    Stii doar ca-mi esti tare daga, asa ca te imbratisez si te pup ! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara.Am descoperit relativ recent pagina si sunt placut impresionata de sensibilitatea"gazdei" si daruirea cu care scrii.Vreau sa cred ca si pe viitor vei la fel de originala,imprevizibila, consecventa si nastrusnica.Se asorteaza perfect personalitatea ta cu ideea de inovatie , inedit ceea ce vad pe acest blog.Mie personal imi place si n-o spun doar pentru acest concurs ci ptr. ca asa gandesc.Felictari, succes si o primavara frumoasa -iti doresc.Fb:Dogaru Goncea Anelia

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mea , Loredana , nici nu stii ce mult inseamna pentru mine aceste cuvinte si bunatatea / atentia de care dai dovada ! Tu stii ca am aceeasi parere despre tine , am spus'o si o mai spun ! Esti un copil bun , cuminte , desteapta si frumoasa - ai o viata inainte si pentru asta iti doresc sa intampini numai bucurie si sa ai parte de implinire . Iti doresc mult mult noroc ,si te pup mult mult ! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. fb: Anca Gabriela Lupu
    gfc: Anca Gabriela
    link share:https://www.facebook.com/anca.gabriela.9400/posts/619683578101340?stream_ref=10
    imi place sinceritatea si acuratetea postarilor. Eu te citesc des, insa nu las comenturi, te citesc din umbra :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Anely multumesc pentru aceste cuvinte , esti o draguta ! Ma bucur foarte mult ! Iti doresc mult noroc - si sa imi fii alaturi si pe viitor , ma straduiesc sa va ofer daruri minunate ori de cate ori am ocazia , pentru ca imi sunteti aproape in acest drum !Te pup si te imbratisez !

    RăspundețiȘtergere
  6. Anca Gabriela - iti multumesc - apreciez timpul pe care mi-l acordati si din aceasta cauza caut sa va arat si eu ca imi pasa - stiu cel mai bine ce inseamna lucrul acesta ! pupici , mult noroc draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  7. FB: Rotaru Gabriela Tatiana
    GFC: Rotaru Gabriela
    Share:https://www.facebook.com/rotaru.gabrielatatiana/posts/537985169653271?stream_ref=10
    Imi place pagina ta,te urmaresc de la inceput,,articolele sunt interesante,se vede ca pui mult suflet in ceea ce faci,te apreciez si felicit pentru tot.Iti doresc mult succes in continuare si multi ani blogului ,sa putem citi minunatele articole pe care cu drag ni le oferi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Deşi cunosc de puţin timp acest blog, îmi place pentru că părerile tale sunt sincere şi chiar aveam nevoie de aşa ceva. Îmi place pentru că postezi şi poze cu diverse "operaţiuni" de îngrijire, diverse trucuri şi idei de machiaj. Eşti o sursă de inspiraţie pentru mine. Mult succes pe mai departe !
    GFC: Simona Paun
    Facebook: Simo Florina
    Share: https://www.facebook.com/simo.super.587/posts/1413126642274055?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna! FB: Asimionesei Roxana
    Imi place sinceritatea ta si produsele pe care le prezinti care sunt foarte utile si la pret foarte bun!
    Multumim frumos pentru ceea ce faci pentru noi!

    RăspundețiȘtergere
  10. Articolele sunt foarte interesante si de actualitate de aceea iti urey bafta in continuare si la cat mai multe articole superrrr

    RăspundețiȘtergere
  11. FB&GFC:TENDER CARMEN MARILENA,SHARE:https://www.facebook.com/tender.carmenmarilena/posts/868299069853965?stream_ref=10.Imi plac articolele cu trucuri& sfaturi,in general cam tot ce cuprinde blogul tau,mult succes pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  12. fb;https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz
    gfc:alina hurmuz
    share:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz/posts/596555023754856?stream_ref=10
    Imi place pagina ta ,pentru am invatat multe lucruri noi si foarte utile,articolele sunt foarte interesante si se vede ca pui mult suflet in ceea ce faci si pentru asta iti multumim si jos palaria ,felicitari :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Multe multumiri pentru ca ne ajuti sa fim mai frumoase si sa aflam lucuri noi,mult succes in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Mulțumim!

    GFC: Gavriloiadina
    FB like ambele pagini: Adina Gavriloi
    Share link: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/681926301850369?stream_ref=10

    Apreciez persoana din spatele blogului, dacă descopăr în postările sale puțin suflet, umor și pasiune pentru ceea ce face, m-a cucerit.Citesc cu plăcere blogul tău, ai un mod personal de a scrie și reușesc să găsesc aici o părere obiectivă, poate uneori amuzată, nu doar informație seacă și nu doar reclamă mascată.Îmi place să descopăr la tine, că pui accent pe calitate nu pe cantitate și ador postările scurte dar folositoare și nu o dată am realizat că vorbești despre lucruri și produse accesibile nouă, muritorilor de rând.Încet, încet am renunțat la unele bloguri care urmăreau doar un numar cât mai mare de colaborări cu diferite firme și cât mai multe persoane care să laude ca papagalii.Sper să o ții pe acest drum și sper să îți pot fi alături măcar cu câte un comentariu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Veronica Picioroaga11 martie 2014 la 02:51

    fb: veronica picioroaga
    gfc: veronica
    Imi place ca abordezi subiecte diverse si ca ai pareri obiective . Succes in continuare , noi suntem cu ochii pe tine!;)
    share:https://www.facebook.com/veronica.picioroaga/posts/611444835601382?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  16. Andreea Cristina11 martie 2014 la 02:51

    Buna, apreciez la blogul tau articolele interesante si foarte utile.
    Bafta in continuare si la cat mai multi "followers".

    RăspundețiȘtergere
  17. gfc smarandache daniela
    fc smarandache daniella
    share https://www.facebook.com/smarandache.daniella/posts/1441719246063517?stream_ref=10
    Imi place pagina ta ,inveti lucruri noi si utile,articolele sunt interesante si felicitari :) Bravo

    RăspundețiȘtergere
  18. i-mi plac produsele tale ,succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
  19. Apreciez la acest blog review-urile facute scurt si cuprinzator la produse super accesibile, pozele clare care ne ajuta sa descoperim un produs mai bine si munca depusa. Mult succes in continuare si multumim de giveaway :)
    Fb: Bibi Ioanita
    Gfc: Ioana I.

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna,
    GFC: Cristina
    FB: Cristina Popescu
    Share concurs: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10201870539384678?stream_ref=10
    Imi plac mult postarile tale cu diferite sfaturi (ex. imgrijirea parului) si cel cu machiaje, asa mai invat si eu cate ceva. :-)

    RăspundețiȘtergere
  21. fb: Anton Mary
    gfc: Mary Anton
    share:https://www.facebook.com/anton.mary.1/posts/358287620980391?stream_ref=10
    Imi plac postarile, articolele, toate sunt interesante, multumesc

    RăspundețiȘtergere
  22. in primul rand e interesanta descrierea testului pe care l-ai facut la antipespirantul perspirex .

    RăspundețiȘtergere
  23. FB: loredana marin
    FB Share:https://www.facebook.com/loredana.marin.9237/posts/1392195371052611?stream_ref=1
    GFC:loredana Marin
    Bloglovin:Loredana Marin
    Am descoperit blogul tau recent. Postarea mea preferata este cea despre ingrijirea parului.Imi place numele ales pentru acest blog si faptul ca esti obiectiva. Eu impotriva transpiratiei am mai incercat tratamentul de la Vichy, dar rezultatele nu au fost pe masura asteptarilor(si al banilor cheltuiti), asa ca mi-ar placea sa incerc si perspirex.Mult succes in continuare, si iti multumesc pentru acest giveaway minunat.

    RăspundețiȘtergere
  24. FB:Janeta Janet
    GFC:jane(janeta_20072001)
    Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/290450024412906?stream_ref=10
    Imi plac mult postarile tale pentru ca sunt sfaturi foarte utile despre produse ,toate articolele sunt foarte interesante.

    RăspundețiȘtergere
  25. FB/GFC - Ana Onofrei
    Est foarte dragt blogultau,nu am apucat sa in "rasfoiesc" prea mult timp deoarece l-am descoperit de foarte putin timp,iar tu esti foarte draguta de asemenea :D
    pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  26. GFC: ionelia cristina nichita
    share: https://www.facebook.com/crystina.nichita/posts/516977811744258?stream_ref=10
    FB: crystyna nichita
    Apreciez postarile interesante, concursurile cu produse bune

    RăspundețiȘtergere
  27. Nume Facebook: Sibel Badici
    GFC: Sibel
    Link share: https://www.facebook.com/sibel.sibi.39/posts/717919221563585?stream_ref=10
    Am descoperit blogul de putin timp,prin intermediul altei bloggerite (CuLore <3 <3 ) si il urmaresc mereu cu drag pentru ca imi place ca articolele pe care ni le oferi mereu,imi sunt de ajutor ca sa zic asa si descopar lucruri interesante si utile,de zi cu zi.Si chiar asa si prin review-uri imi este mult mai usor sa aleg daca imi cumpar sau nu un produs. De altfel,draga mea,blogul tau este unul dintre preferatele mele pe care intotdeauna il voi urmari cu mare drag :) :* :*

    RăspundețiȘtergere
  28. like fb lacra.lacry.7
    GFC Doina
    Imi plac sfaturile practice si review-urile asupra produselor.

    RăspundețiȘtergere
  29. FB. Lucica Lazar
    GFC. lucicalazar2
    Share. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/514977081955870?stream_ref=10
    Imi plac postarile tale pentru ca simt ca scrii sincer si cu mult drag,imi plac review-urile,sfaturile de ingrijire...intr-un cuvant esti un "om minunat" <3 :-*
    Multumim pentru giveaway! :-* premiile sunt minunate :)

    RăspundețiȘtergere
  30. gfc:lari
    fb:Mardare Larisa
    Apreciez postarile interesante, concursurile cu produse bune.

    RăspundețiȘtergere
  31. imi place mult stilul tau de a scrie, cum abordezi postarile. imi mai place ca folosesti in rutina ta zilnica produse care sunt accesibile tuturor si pe care pot sa dau fuga sa mi le cumpar daca ma faci curioasa sa il incerc prin postarea scrisa.
    GFC: shadow_alley_cat
    FB: Acoffeeaddict Triestoblog

    RăspundețiȘtergere
  32. FB : Bella Bella
    GFC : Bella Bella
    Share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1405298973065681&id=100007567753014&stream_ref=10
    La acest bolg apreciez review-urile diferitelor produse si postarile interesante

    RăspundețiȘtergere
  33. FB: Mere Verzi, gfc: daniela bitoleanu, share: https://www.facebook.com/merreverzi/posts/1478003259085515?stream_ref=10
    Buna Cristina! Te citesc de ceva timp, de comentat comentez mai putin, important este ca te citesc si urmaresc articolele tale, atat cat pot, posibil sa fi ratat cateva articole.. :D
    De ce te urmaresc eu?? Pai raspunsul ar fi urmatorul: simt ca iti face placere sa postezi atat pentru noi, cat si pentru tine si adaugi articole frumoase care imi starnesc interesul si imi acapareaza atentia,imi place stilul tau de a scrie,lejer si foarte natural, imi place modul de a-ti asterne in articole ideile, ai articole diversificate ceea ce este un lucru foarte bun si capteaza automat atentia(mea), ai articole care ma relaxeazza. :)
    So....imi place sa stau in fata ecranului si it rasfoiesc blogul. :D
    Multumesc ca m-ai citit! :)

    RăspundețiȘtergere
  34. GFC:Iulia Sava
    SHARE:https://www.facebook.com/iulia.sava.56/posts/220297561497307?stream_ref=10
    imi plac articolele pentru am ce invata

    RăspundețiȘtergere
  35. fb constantin aurora
    gfc aurora
    share https://www.facebook.com/constantin.aurora/posts/737144262986329?stream_ref=10
    apreciez postarile interesante,concursurile cu produse foarte bune si stilul tau de a scrie

    RăspundețiȘtergere
  36. fb:Nicoleta Agache
    gfc:Nico
    share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/616560265102036?stream_ref=10
    Apreciez faptul ca stii sa fii aproape noi,cititoarele tale,ca impartasesti cu noi lucruri frumoase si interesante,ca stii sa te faci placuta prin felul tau de a fi,ca esti originala si ca pui suflet in ceea ce faci.Felicitari! :*

    RăspundețiȘtergere
  37. fb-moni9ka erzsebet
    gfc-medvei monika
    https://www.facebook.com/monika.erzsebet/posts/453111944821038?stream_ref=10
    In primul in rand imi place veselia, tineretea si pofta de viata ce emana din orice postare a ta, in rest mi se par interesante articolele pe care le scrii.

    RăspundețiȘtergere
  38. fb, gfc:adina radu
    share https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/609913305752739?stream_ref=10
    Imi place modul tau de exprimare.Se vede ca tot ceea ce scrii scrii cu cu drag si nu ceva sa fie acolo.
    Cel mai mult imi plac articolele cu review-uri pentru ca se vede ca sunt pareri sincere.Am vazut si lucruri negative despre unele produse, ceea ce inseamna ca ai scris sincer si nu ai incercat doar sa lauzi produsele pentru ca provin de la nu stiu ce brand. Orice padure mai are si uscaturi.

    RăspundețiȘtergere
  39. FB si GFC: Fonodi Erika
    Share: https://www.facebook.com/fonodie/posts/698419993554357?stream_ref=10
    Apreciez: sinceritatea, veselia, postarile interesante si utile, concursurile. Multumim! :)

    RăspundețiȘtergere
  40. fb gabriela nastase
    gfc gabriela-ramona nastase
    share nu numai de aici ci si dupa perspirex romania
    super tare, am inceput sa urmaresc parerile despre produsele de pe blog de ceva timp, si e super fain sa cunosti cat mai multe, brevo si tot asa si in continuare

    RăspundețiȘtergere
  41. Imi place utilitatea blogului;produse de zi cu zi,testate,comentate....recomandate!(!!!)

    RăspundețiȘtergere
  42. GFC: Alexandra
    FB: Alexandra Ioana
    Este un giveaway foarte tare in primul rand pentru ca am descoperit un brand nou (multumesc :D). iar in al doilea rand pentru ca singurul antiperspirant care mi s-a potrivit mie este Lady Speed Stick. Problema este ca il folosesc continuu de 14 ani, cu mici pauze in care am incercat sa variez putin, dar fara succes insa. Este foarte bun, isi face in continuare treaba, dar m-as bucura tare mult sa gasesc si o alternativa, pe principiul ca ce e (atat de) mult strica. Macar sa le alternez. De aceea mi-as dori foarte mult sa am ocazia sa testez acest produs.
    Despre blog, am apreciat de fiecare data felul cald si apropiat de a scrie, review-urile obiective si giveaway-urile.
    https://www.facebook.com/alexandra.ioana.3701/posts/1447326085503619?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  43. Facebook:Diana Ionela
    Gfc:Diana
    Share:https://www.facebook.com/diana.ionela.31/posts/801152759912117?stream_ref=10
    Apreciez blogul tau datorita sinceritatii cu care scrii,iar postarile tale sunt scris din suflet .Citesc acest blog cu drag si mereu cu ganduri bune.

    RăspundețiȘtergere
  44. Apreciez originalitatea acestui blog!!! :) Imi face placere sa citesc postarile pline de sfaturi utile si energie pozitiva :)

    RăspundețiȘtergere
  45. fb Vasile Cosmina
    gfc Vasile Mihaela
    share https://www.facebook.com/vasile.cosmina/posts/675481089181545?stream_ref=10
    Imi place blogul tau deoarece iti spui parerea sincera despre anumite produse si esti mereu in ton cu noutatile!

    RăspundețiȘtergere