joi, 15 septembrie 2016

A fi sau a nu fi #PeToc ?







                                               Pantofii cu toc schimba femeia care ii poarta .


            Despre tocuri / pantofi cu toc mai scurt , mediu ori foarte inalt se vorbeste si nu de acum ... spui pantofi= femei , de acum pantoful cu toc se poate incadra cu succes la calitatile motrice . Nu cred ca exista femeie care sa nu aiba macar o pereche de pantofi cu toc ( cel putin eu nu cunosc :) .. ) .

             Fiindca adevarata dovada a elegantei unei femei se afla in picioarele ei . Poti sa porti orice atata timp cat asortezi cu o pereche frumoasa de pantofi .






                   Este demonstrat faptul ca o femeie atunci cand poarta pantofi cu toc este mai eleganta , mai increzatoare si are o alta atitudine , talpile ei par mai mici iar gambele sunt perfect definite . Picioarele sunt incordate , ferme si lungi . Datorita tocurilor inalte miscarile picioarelor devin mai senzuale  .

                  Pantofii cu toc sunt un element de seductie ( doar atuu feminin ) pentru femei deoarece pentru barbati nu exista . O femeie poate fi sexy , fermecatoare sau timida cu pantofii ei .  Iti ofera o anumita putere .... Te misti diferit , stai diferit si chiar vorbesti diferit din cauza increderii pe care ti-o ofera .

                  Fiecare femeie are motivele ei atunci cand poarta tocuri , pe langa avantajul evident de a adauga cativa centrimetri minionelor , tocurile fac ca silueta ta sa para mai subtire , se schimba postura , picioarele par mai lungi si mai subtiri , acum facem referire si la aparitie ( indiferent de eveniment ) , tocurile fac diferenta .

           


                     Particularitatile care sustin feminitatea , parul lung , tocurile inalte , vestimentatia feminina raman atuuri pentru interesul masculin . Nimic nu poate parea mai sexy decat o domnisoara imbracata intr-o fustita scurta si care poarta o pereche de pantofi cu toc inalt . Pe de alta parte tocurile ofera atractivitate si hainelor , spre exemplu tocurile conice merg bine la o tinuta de afaceri . Tocurile inalte si subtiri fac ca fustele mini sa arate izbitor de placute . Tocurile de tip platforma se asociaza foarte bine cu pantalon sau blugi .


                      Nu trebuie sa ai un anume job , sau statut social sau o anume varsta pentru a fi libera sa porti pantofii cu toc - suntem femei , reprezentantele sexului frumos - iar acesta este un statut pe care trebuie sa il respectam . Daca tu nu te respecti ce pretentie sa ai de la altcineva - o regula . 





                    Am enumerat avantajele , dar sa vorbim si de cealalta categorie - orice sentiment , lucru are si dezavantaje , pentru ca tocurile si durerea sunt fete ale aceleeasi monede . Sa le spunem efecte secundare : 

- durerile de picioare , cele mai multe femei considera ca este dificil sa umble pe tocuri , plimbarea pe distante lungi se dovedeste de cele mai multe ori a fi dureroasa . Datorita tocurilor inalte , presiunea intregului corp este concentrata pe picioare . 


- durerile de spate , purtarea unor pantofi cu toc poate cauza ca intreaga presiune a corpului sa se concentreze pe spate . Aceasta presiune se incadreaza pe partea inferioara a spatelui provocand durere , cu toate acestea , exercitiile fizice si yoga va ajuta sa scapati de aceste dureri . 


- entorse , un alt pericol . 


- umflaturi / bataturi . 


            Avand in vedere cele descrise mai sus , ca o recomandare - daca purtati tocuri des , masati-va picioarele cu regularitate . De tocuri sunt indragostite multe femei si se poate combina placutul cu utilul , nu spune nimeni ca trebuie sa porti tocuri si in somn , sau 25 h din 24 h ....  intre 2 h si 8 h pe  zi purtatul pantofului cu toc este acceptabil / suportabil  . Daca se exagereaza ( DOAR ) in timp pot aparea complicatii de genul : monturi la degetele picioarelor , probleme de circulatie care pot duce la artroze . Dar nu este o regula - cat timp pastrezi o limita . 

           Aici nu vorbim de alb sau negru - e si varianta gri , asa cum la plaja nu mergi in sandale cu toc , e foarte probabil sa nu porti toc nici cand mergi sa duci gunoiul sau sa faci piata . A nu se intelege gresit , se promoveaza eleganta , rafinamentul si frumosul - nu exista 2 categorii cu toc si fara toc , exista diverse evenimente la care TREBUIE SA FII PE TOC  si exista situatii in care poti sa nu fii pe toc . Important e sa stii cand sa iti pui silueta si atitudinea in valoare . 


       

                        Cu acest articol particip la concursul pentru bloggeri organizat de FashionUp.ro cu ocazia Zilei Nationale a Femeilor #PeToc . 


               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu