joi, 8 septembrie 2016

!! NOUL ULEI SHELL RIMULA ULTRA 5W-30 OFERA TEHNOLOGIE DYNAMIC PROTECTION PLUS






         Asta da provocare ..... sa fii femeie si sa scrii despre SHELL RIMULA , nu e chiar usor , de ce spun asta ? Pentru ca sunt femeie si treaba cu '' masina familiei '' e simpla - Masina mea , este : - daca trebuie sa fac shopping , sa duc copilul la gradinita / scoala  , sa ies cu fetele sau sa merg la job ... DACA -- insa apar probleme gen ( s-a oprit motorul brusc , a facut pana , se aud zgomote ciudate , trebuie schimbat uleiul  , trebuie alimentata :) sau pur si simplu nu mai porneste atunci devine Masina sotului / iubitului si clar e datoria lui sa rezolve problema ... 

       Femeile in general nu se complica in micile detalii , iar pentru acest articol am muncit cautand informatii si raspunsuri concrete si clare . Dar hai sa facem lumina aici : 


       Vom discuta despre lubrifiant pentru vehicule / uleiurile Shell Rimula si despre Tehnologia Dynamic Protection PLUS . Dar sa le luam incet ca sa priceapa toata lumea . 

      Vorbim despre motoare , masini ... mari  , despre sutele de kilometri pe care un sofer de camion le parcurge in medie in fiecare an . Despre siguranta motorului , bunastarea sa si cum vine in ajutorul lor Noul ulei Shell Rimula Ultra 5W-30 ofera Thenologie Dynamic Protection Plus .


        Shell Rimula este un ulei de motor premium , in totalitate sintetic , formulat pe baza unei tehnologii de ultima generatie bazata pe curatare activa . Protejeaza mai bine decat uleiurile de motor conventionale prin eliminarea  continua a depunerilor din motor , protejand in acelasi timp sistemul de tratare a gazelor de emisie , pentru o mai buna receptivitate , pana la urmatorul schimb de ulei . 

       Shell Rimula Ultra 5W-30 este noul lubrifiant pentru motoare grele - bucurie mare pentru soferii de camioane din lume ;) . S-a dovedit , folosind Shell Rimula Ultra 5W-30 cu Thenologie Dynamic Protection Plus ca acesta ofera cu pana la 56% , o mai buna protectie impotriva uzurii motorului , o durata extinsa de viata a uleiului si o imbunatatire a economiei de combustibil de 2% , o economie semnificativa avand in vedere miile de mile efectuate de soferii de camion in cursele lor . 


         

       
             Noul  Shell Rimula Ultra 5w-30 este aprobat de catre importanti producatori de echipamente originele ( OM ) , inclusiv Mercedes-Benz si depaseste cele mai recente specificatii de protectie impotriva  uzurii , oferind astfel o durata de viata mai lunga a motorului . Toate acestea asigura motoarele vehiculelor sa ruleze continuu si fara probleme pentru mai mult timp , chiar si in conditii severe . 


            Shell Rimula Ultra 5w-30 pentru motoare diesel de sarcina mare este formulat cu tehnologia inovatoare Shell Dinamic Protection Plus - o combinatie unica intre Tehnologia Shell PurePlus  ( proces proprietate a companiei Shell ) si Adaptive Aditiv Technology . Produsul este special formulat pentru a combate acumularea acizilor si a depozitelor in zone vitale , cum ar fi baia de ulei ,inelul cu piston , cilindre si captusala supapelor .  Astfel ajutand la mentinerea vehiculelor in stare de functionare , fara probleme in orice conditii . Totodata reduce riscul de avarii si limita timpului si banii pierduti cu intretinerea si reparatia motoarelor . 

            Cu  Shell Rimula Ultra 5w-30  totul este mai usor si cel mai important lucru e faptul ca asigura ramanerea vehiculelor pe sosea mai mult timp iar acest lucru  se transforma in profit pentru afacerile proprietarilor de flote . 

     
          


Acum avand cunostinte mi-am permis sa contactez si eu putinele cunostinte pe care le am si lucreaza in afara ( cu toti stim ca un sofer de camion plecat pe meleaguri straine castiga destul de bine ) si sa abordez acest subiect , facand o simpla recomandare  . 


p.s - Lectura placuta si pentru mai multe informatii , puteti accesa cu incredere site-ul : Elgeka-Ferfelis, Macro Distribuitor Shell in Romania.

Un comentariu: