duminică, 2 noiembrie 2014

Dorinte ...








                   De ceva timp sunt pornita pe aceasta Gama de la The Body Shop , aproximativ de cand a fost lansata :) . Cred ca stiti si voi despre Wild Argan Oil

                    Arata demential , sunt perfecte si nu ma indoiesc de calitatea lor . Nici bine nu imi trecuse gandul de la noul lor parfum : Red Musk ca , au lansat altceva . 

                   Cred ca mi se trage si de la faptul ca au in continut Argan , nu mai este nevoie sa precizez pentru a mia oara ca - daca as putea l-as manca pe , paine . 


                  Noua Gama - Wild Argan Oil contine cateva produse mai mult decat interesante , in primul rand pe lista cu dorinte am trecut Uleiul solid pentru buze . Sunt tare curioasa de miros si evident rezultat . 




                Arata foarte bine si in descrierea sa este precizat faptul ca hidrateaza instant . Acest lucru ma face sa il doresc atat demult . 

              Urmatorul produs este defapt un sapun - insa nu oarecare ci special pentru masaj . Pana si forma sa indica acest scop . Un sapun luxuriant




                  Nu in ultimul rand , imi doresc foarte mult exfoliantul de corp . Am cateva luni bune de cand plang dupa un exfoliant , m-am tot documentat , insa ba sunt prea gentile , ba prea vulgare si artagoase cu pielea mea , eu vreau ceva care sa imi exfolieze bine pielea dar in acelasi timp sa fie si grijuliu cu ea .  iar acesta de la The Body Shop pare exact ceea ce imi trebuie . 


              

              Cred ca este timp pentru a incepe lista Lui Mos Craciun ! Nu de alata insa trebuie sa aiba timp sa caute si sa achizitioneze preferatele mele , nu vreau sa ii dau bataie de cap in ultimul moment , nu trebuie sa uit ca la final sa adaug si Parfum Red Musk . 

                Apropo de acest parfum extrem de controversat , mi se pare extrem - de la ambalaj pana la ideea de unde sa plecat pentru realizarea sa . 




             Cat de ingenios sa fii sau cat de multa imaginatie sa ai incat sa realizezi un parfum cu arome de genul : piper , tutun , scortisoara si mosc ?? Mi se pare extraordinar , eu ador mirosul de mosc , cu siguranta mi-ar placea teribil .  Mi-a stranit curiozitatea combinatia aceasta . Daca l-ati incercat , mi-ar place tare mult sa citesc parerea voastra . 

              Dragile mele , momentan lista cu dorinte abia a inceput . Cum apar noutatile sunteti primele care vor afla . Pupici ! 


              Care sunt dorintele , voastre ?

10 comentarii:

  1. Si eu sunt prietena buna cu arganul...insa din gama Farmec.Mi-ar placea sa incerc si altceva,insa deocamdata nu cred ca Mosul isi va permite.Dorinte ar fi muulte! :) pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana si ma mie sunt dorinte .. destule ! Insa eu am o speranta ca daca nu pe toate , macar cateva acolo tot se vor implini :) ! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. hmm oare ce imi doresc eu anul acesta de Craciun.....cred ca o carte :) spre uimirea mea e prima data cand nu vreau multe lucruri :) desi timp de gandire mai am :D dar momentan imi doresc doar o carte :) cat despre cosmetice...se va implini imediat ce voi avea voie sa spun asa :d o schimbare de mult asteptata :d din blond in saten aluna :D in rest nimic :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. cu stima si respect si mie imi place din gama argan dar momentan folosesc de la gama nivea,poate o dat si eu voi incerca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurelia - ma bucur . Tot ce contine Argan mi se pare excelent pentru organism , cel putin pentru mine . Ce anume folosesti de la Nivea ?

      Ștergere
  5. Frumoase dorinte ai :) am si eu cateva...dar mai bine cer pentru nepotel,poate pentru el aseste sponsor ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) - niciodata nu se stie draga mea . Asa ca eu zic sa te apuci de listuta :*

      Ștergere
  6. Eu vreau gama de Craciun de la The Body shop. Mor dupa tot ceea ce contine. Pe de alta parte, sunt foarte curioasa cum miroase parfumul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut-o si eu ! Atragatoare si te ispiteste usor sa lansezi o comanda :)

      Ștergere