joi, 13 noiembrie 2014

Beautiful Cosmetics - Lapte demachiant






             Produsele Beautiful Cosmetics sunt distribuite de Firma Phenalex SRL , le-am descoperit de foarte putin timp . Ceea ce mi-a atras atentia a fost faptul ca sunt produse Bio / naturale obtinute printr-o metoda sanatoasa din ingrediente benefice organismului .


            Ori de cate ori am ocazia sa testez produse naturale o fac cu mare drag si placere . Incerc cat de mult pot eu sa renunt la cele cu ingrediente dubioase . Vreau sa stiu clar ceea ce imi aplic pe ten sau corp , vreau sa inteleg exact ce ingrediente contine produsul pe care urmeaza sa il utilizez .


           Beautiful Cosmetics porneste de la ingrediente ca Apa Termala , din zona balneoclimaterica Baile Felix si o combinatie de uleiuri vegetale . Tot aici vorbim si de Vitaminele A si E plus emulsia cu AntioxiVita , ce este un antioxidant puternic extras din samburi si pielite de struguri  , realizat dupa un brevet de inventie medaliat cu AUR la Salonul International de Inventie IWIS .

          Antioxidantii din struguri reduc si inhiba actiunea unor enzime ca : hialuronidaza , colagenaza si elastaza responsabile cu imbatranirea prematura a pielii . Limiteaza distrugerea fibrelor de colagen si ajuta la constituierea legaturilor naturale intre fibrele de colagen . Protejeaza pielea de actiunea distrugatoare a radicalilor liberi .



         
              Am avut ocazia sa testez noua gama de produse dermo cosmetice Beautiful Cosmetics . Kit-ul meu a fost alcatuit din 7 produse :

1. Crema hidratanta
2. Lapte demachiant
3. Crema de maini
4. Crema anticelulita
5. Crema antirid
6.Crema contur ochi
7. Crema de noapte .

          Bucuria aceasta am ales sa o impart si cu voi , atunci cand am organizat concursul . Am decis atunci sa ofer 3 dintre aceste produse ,pentru ca meritati .

        Astazi vreau sa scriu cateva cuvinte despre Laptele demachiant , fiind primul testat, mi-a placut si trebuie sa aflati despre beneficiile sale .



        Vine intr-o cantitate de 200 ml , intr-un ambalaj soft , simpatic , combinatie de alb si lila . Lapte demachiant purificator pe baza de Apa Termala , AntioxiVita si Vitamina E .

        Are o actiune delicata .Curata , purifica si hidrateaza pielea fiind ideal si pentru cel mai sensibil ten, vreau sa subliniez faptul ca produsul nu contine parabeni , EDTA ,coloranti sintetici , parafine sintetice sau phenoxyethanol .

        Se aplica zilnic dimineata si seara pe fata , gat si decolteu cu ajutorul dischetelor demachiante . Are un miros placut , natural . Este inchis la culoare si necesita putin produs la o aplicare .





           INGREDIENTE : 



         
                  Are o culoare maronie si o textura lejera . 




     


           Il folosesc cu mare drag si il recomand . Cei de la Phenalex SRL au si o pagina de Facebook , pe care va invit sa o accesati si totodata sa ii sustineti cu un like : Phenalex-SRL Facebook  , iar pentru a va informa despre toate produsele lor va las link-ul catre site-ul lor : www.phenalex.ro  . 

           O seara minunata in compania celor dragi voua , pupici ! Pe data viitoare .



9 comentarii:

  1. buna seara este un articol foarte interesanta si tot odata si utila voi incerca si eu aceste produse,multumim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna , Aurelia ! Multumesc frumos draga mea !
      Ma bucur ca te-am facut curioasa si ca iti doresti sa incerci aceasta gama !

      Ștergere
  2. Super! Nu am auzit pana acum de aceasta firma, dar chiar o sa le am in vedere, mai ales pentru demachiantul asta.
    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru pont.
    O sa folosesc si eu aceste produse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea , multumesc frumos ! Ma bucur ca acest articol iti este de folos !

      Ștergere
  4. Chiar m-ai facut sa cred ca sunt bune aceste produse si sunt curioasa sa le incerc si eu.Multumesc pt. articol!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ghizdavu iuliana simona ;nu am folosit produsele din aceasta gama ,dar am auzit numai de bine ,cu prima ocazie imi voi cumpara si eu macar un produs ,te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iuliana , draga mea , ma bucura comentariu tau ! Nu vei regreta nimic prin folosirea acestor produse ! Sunt bio si extrem de eficiente ! Pupici multi :*:*

      Ștergere