vineri, 1 august 2014

Nivea Creme soft ( gel de dus cu ulei de migdale )





    Gel de dus crema cu ulei de migdale si un parfum delicat ! Un produs necesar , folosit zi de zi , Nivea are grija de mine intr-un mod placut si benefic . 

     Vreau sa va povestesc putin despre acest gel de dus fiindca mi-a placut si merita cateva cuvinte . Am achizitionat oferta de 2 la pret de 1 , fiindca au fost doua flacoane , acesta de 500 ml si inca unul de 200 ml la pretul de 12 Ron , in Kauffland . Eram imposibil de refuzat . 

    

      
        Imi place in mod special din cauza mirosului , foarte placut . Un alt plus , este un gel de dus hidratant si cremos . Nu trebuie aplicat mult produs ca sa faca spuma si sa fie eficient pe toata suprafata corpului . 

       Lasa un parfum discret si spuma este una delicata . Pielea ramane catifelata , proaspata si  fina la atingere . Toleranta a pielii , testata dermatologic . Ph echilibrat


      


                             INGREDIENTE : 






        Daca ati folosit acest produs , mi-ar placea sa citesc si parerea voastra ! Pupici si o seara minunata va doresc alaturi de cei dragi voua !

       




17 comentarii:

  1. Cristina Barbieru1 august 2014 la 12:04

    Si eu l-am folosit,mi-a placut mult!! Insa acum am vreo 5 geluri de dus incepute. In acest moment incerc sa-l termin pe cel de la Yves Rocher cu nuci de macadamia! Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur , am auzit numai lucruri minunate , atunci cand a fost lansarea si din acest motiv l-am si achizitionat , ma si gandeam ce poate oferi - e un simplu gel de dus , insa e placut tare ! Ma bucur ca si tie ti-a placut !

      La mine nu rezista gelurile de dus - daca am mai multe , fac in asa fel incat le incep pe toate odata si nu stiu cum se cam termina toate odata :)

      Am auzit si eu despre cel de la YR , pare interesant , are si numele apetisant ! Cum este ? nu am avut ocazia sa il incerc , pana acum , dar sunt hotarata ! As vrea sa stiu parerea ta ! :*

      Ștergere
  2. iubesc produsele nivea, pe acesta nu l-am avut pana acum :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vyky , ma bucur ca esti fan brand-ul Nivea - si eu sunt clienta fidela si incerc pe cat posibil sa ma bucur de orice noutate din partea lor ! Ar trebui sa il incerci si pe acesta , nu te va dezamagi :)

      Ștergere
  3. iubesc produsele din brand-ul Nivea dar pe aceasta nu am incercat inca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurelia , eu ti-l recomand . este foarte cremos si delicat cu pielea ! Mirosul placut de migdale persista cateva ore dupa baie !

      Ștergere
  4. Imi place mult acest produs, in general imi plac produsele Nivea :)

    Kisses,
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea , si eu le ador ! Sunt client fidel de cativa anisori buni !
      Ma bucur ca si tie ti-a facut impresie buna acest gel-crema :*

      Ștergere
    2. Am avut foarte putine produse care m-au dezamagit de la ei.. din tot ce am incercat doar BB Cream-ul nu mi-a placut si crema hidratanta de zi (mi se pare putin cam grasa) :D

      Ștergere
    3. Da , sunt de aceeasi parere cu tine ! Cu acel bb cream a dezamagit foarte multa lume ! Majoritatea au aceeasi parere !

      Ștergere
    4. Exact acelasi lucru il pot spune si eu , produsele Nivea nu prea m-au dezamagit ! :x

      Ștergere
  5. Am si eu 2 geliuri de dush si o crema de corp dar le iubesc♡

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crema de corp , nu am incercat de la ei - insa am multe creme de fata si de zi si de noapte si baza pentru machiaj si aqua effect ! Sunt bune toate , nu am avut niciodata probleme cu ele !

      Ai incercat si acest gel de dus ?

      Ștergere
  6. E yamii si mie imi place ca lasa pielea fina si cu un miros delicat si frumos, e bun isi merita bani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect Veronica , miroase extraordinar ! si la banutii , eu am avut noroc cu oferta !

      Ștergere
  7. Sa fiu sincera, Nivea este unul dintre brand-urile mele preferate! Imi aduc si acum aminte cu ce placere imi cumparam acele creme de la ei. Mereu am cate un gel de dus, indiferent de ce as folosi! Eu imi iau deobicei varianta simpla, deoarece imi place acel miros specific produselor Nivea. O noua descoperire pentru mine a fost balsamul lor, care mi-a fost de mare ajutor.

    http://corinabadescublog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Balsam pentru par ? Eu sunt client fidel Nivea de ceva ani , insa ori de cate ori am incercat sa imi cumpar si produse pentru par , nu am gasit ceva care sa ma atraga ! Majoritatea produselor mele de la Nivea sunt cele cosmetice si de ingrijire a tenului ! Cremele de zi , in special Aqua Effect este momentam preferata !

      Ștergere