joi, 17 iulie 2014

Review Pastă de dinți și Apă de gură Pell Amar









     De curând am avut posibilitatea să îmi aleg câteva produse de pe site-ul Pell.Amar , spre testare , la acel moment am oscilat între Pasta de dinți cu mentă , Apa de gură ( despre care citisem destule review-uri extraordinare ) și Gelul pentru peeling . Într-un final am hotărat că aș vrea să testez Apa de gură și Pasta de dinți . 

      Vreau să precizez de la inceput că acest Review nu dorește a fi reclamă negativă , doar îmi exprim părerea ( proprie ) în legătură cu două produse ce mi-au fost oferite spre testare și cel mai important lucru , sunt produse pe care mi le-am ales eu , personal . 

     Pell Amar Cosmetics este o Companie cu capital românesc , fundamentată în jurul unui brand cu tradiție , ce valorifică proprietățile benefice ale nămolurilor terapeutice . Produsele sunt concepute și create in România .  De aici a început curiozitatea și dorinta de a le testa . Îmi place să promovez brand-urile românesti . 

     Asadar încep prin a vă descrie putin Pasta de dinți , vine într-o cantitate de 50 ml , aromă de mentă , extracte Bio , este o pastă de dinti fără fluor , are acțiune biotrofică , stimulatoare si antiseptică . Special concepută pentru a îngriji și a reface gingiile . 


        




         Se utilizează dimineata și seara printr-un periaj dentar realizat corect ( cel putin 5 minunte ) . Ambalajul foarte colorat și vesel . Îmi creste inima când văd pe cutie Steagul României și cum scrie acolo frumos : 

            - MADE IN ROMANIA -  


      Parerea mea despre acest produs nu este una rea , nu o să încep să dau de Pamant cu acest Brand , vreau să spun doar că nu sunt potrivite pentru mine , cu sigurantă că pentru voi sunt excepționale , vă scriam mai sus că înainte de a , accepta această Colaborare , am făcut cercetări intense iar aceste două produse sunt văzute foarte bine și au o multime de review-uri extraordinare , ceea ce mă bucură . Îmi pare extrem de rău că nu am putut să mă acomodez cu ele si eu . 

     -  în primul rand mirosul este prea puternic pentru mine 
     
- gustul este mult prea mentolat si foarte sărat 
   
  - textura groasă iar din acest motiv iese destul de greu .
    
 -  în timpul și după folosire gustul acela ciudat persistă . 
    
 - acestea sunt motivele pentru care această Pastă de dinți pentru mine nu este ok .
    
 - pentru mine spălatul pe dinți nu trebuie să fie un chin , sau să  îmi tin respirația .

    

      Am văzut pe site mai multe variante , tind să cred că aceasta cu mentă nu este potrivită pentru mine , sunt hotarată să o  încerc pe cea cu anason .  



         Cel de-al doilea produs primit este Apa de gură Mouthwash , vine  într-o cantitate de 250 ml , tot cu mentă , cu extracte Bio . Are o formulă unică Pell Amar , obținută din namol sapropelic - acționează  biotrofic si regenerativ , contribuind la  însănătosirea si refacerea gingiilor . 

        Conține extract de Musețel cu acțiune cicatrizantă , antiseptică , emolientă si usor anestezică . Pe langă   musețel mai conține și extract de Echinaceea eficient  în tratarea leziunilor ce se vindecă greu . Stimuland  în același timp imunitatea naturală . Fără  fluor . Acest flacon este prevazut cu un sistem automat de dozare . 









          - am  întampinat aceeași problemă ca și la Pasta de dinți , mirosul .
          
- miros mentolat ,  însă prea puternic , efectiv nu pot respira 
        
  - gustul este  înțepător și usor sărat 
         
 - mai mult de 5 secunde nu pot ține produsul  în gură .
        
  - după utilizare cavitatea bucală este amorțită
          
- eu nu  înghit din produs , dar , totusi dupa utilizare simt  în gat o senzație neplacută ( o usoara usturime ) și cateva minute bune inghit așa  în sec . 
         
 - iar acel sistem automat de dozare mie , personal mi-a dat bătăi de cap , trebuie să apesi pe flacon ca să curgă  în capac produsul  ,  însa este destul de complicat , de multe ori nu curge din prima apăsare și atunci te vezi nevoit să apesi mai tare și  în majoritatea cazurilor ajungi să dai produs și pe langă capacel . 





       Dragile mele aceasta este doar parere mea  în legatură cu cele doua produse . Sunt convinsă ca multe nu sunteți de'acord cu mine și nu mă deranjează , este normal , suntem diferiți și anumite produse pentru mine nu sunt potrivite iar pentru voi pot fi excepționale . 

        Vă doresc o seară minunată plină de bucurie și mi-aș dori să citesc și părerea voastră  în legătură cu aceste produse , sunt curioasă de cum au funcționat pentru voi . Pupici .

5 comentarii:

  1. fb.pop aurelia
    share.https://www.facebook.com/pop.aurelia.5/posts/614337065340093,
    Pasta de dinți , vine într-o cantitate de 50 ml , aromă de mentă , extracte Bio ,si deasupra romaneasca, este o pastă de dinti fără fluor , are acțiune biotrofică , stimulatoare si antiseptică si sa nu uitam este concepută pentru a îngriji și a reface gingiile .
    Al doilea apa de gură Mouthwash , vine într-o cantitate de 250 ml , tot cu mentă , cu extracte Bio cu o formulă unică Pell Amar , obținută din namol sapropelic - acționează biotrofic si regenerativ , contribuind la însănătosirea si refacerea gingiilor, extract de Musețel cu acțiune cicatrizantă , antiseptică , emolientă si usor anestezică . Pe langă musețel mai conține și extract de Echinaceea eficient în tratarea leziunilor ce se vindecă greu . Stimuland în același timp imunitatea naturală . Fără fluor . Acest flacon este prevazut cu un sistem automat de dozare .
    Eu zic ca sunt foarte bune mai ales ca sunt fabricate in romania le voi incerca.
    Conține extract de Musețel cu acțiune cicatrizantă , antiseptică , emolientă si usor anestezică . Pe langă musețel mai conține și extract de Echinaceea eficient în tratarea leziunilor ce se vindecă greu . Stimuland în același timp imunitatea naturală . Fără fluor . Acest flacon este prevazut cu un sistem automat de dozare .

    RăspundețiȘtergere
  2. Pasta de dinti trebuie sa fie mentolata alfel nu ai o respiratie proaspata fiecare alege ce doreste si cu ce sa obisnuit.Imi plac produsele rominesti le folosesc am incercat multe paste de dinti de la super cristal la colgate si Aquafresh toate sint cam la fel ambaliajul difera si reclama.Pasta de dinti Parodontax e scumpa dar e buna nu mai singereaza dintii dupa periaj ;albeste dintii cu toate ca nu are nici culoare nici gust bun isi face treaba.Si Pasta de Dinti Signal White Now, 75 este foarte buna albeste dinti si face respiratia proaspata

    RăspundețiȘtergere
  3. Claudia , ai dreptate . Insa eu sunt obisnuita altfel , din aceasta cauza nu am reusit sa ma adaptez ! Cea de la Parodontax este buna , am utilizat-o mai bine de 3 luni , insa am observat ca gingiile mele devenisera sensibile si am renuntat ! Acum merg pe sensodyne ! Cea verde , este excelenta ! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Încercați gelul de dinți Gano Fresh de la Gano Excel România. Un tub de 150 de grame costa 31 lei dar, dacă va înscrieți ca și consumator, îl puteți cumpăra cu 23 de lei. Nu conține clor, fluor și nici aluminiu ("responsabil' de Alzheimer !). Are un gust mentolat. Este foarte bună și în cazuri de accidente casnice ușoare ( tăieturi, înțepături, arsuri, etc.). Este foarte economicoasă. Se pune cât un bob de muștar pe perie. Ține chiar și șase (6 !) luni ! Eu, ca și consumator, o recomand cu drag.

    RăspundețiȘtergere