marți, 22 iulie 2014

Review Gama Medeea by Marcman



 



        Dragile mele astazi va povestesc despre un Brand romanesc de parfumuri si , nu numai . Vreau sa va impartasesc experienta mea alaturi de   Marcman  . De curand am avut ocazia sa iau partea la Campania de promovare / testare a produselor Marcman , am fost rusinata la inceput , fiindca , nu am stiu de aceasta Firma , iar eu sunt o mare iubitoare a Brand-urilor Romanesti

       Dupa am cercetat putin si am aflat ca MARCMAN SRL a luat fiinta in anul 2002 , avand ca obiect principal fabricarea parfumurilor . Au colaborat la inceput cu un laborator de parfumerie din Franta , regiunea Grasse , asa lua nastere productia de parfumuri concentrate ( Parfum Extract ) - o gama ce cuprindea 14 arome , pe care timp de trei ani le-au comercializat in Transilvania printr-o retea de distributie proprie . 

      In anul 2005 , la inceputul Lunii Septembrie au marit familia ajungand la 50 de arome , iar in prezent au 90 de arome diferite si au demarat un sistem de vanzare directa . 

       Parfumurile sunt deosebite datorita esentelor de inalta calitate ce persista si dupa 8 ore . Produsele nu au preturi ridicate deoarece sunt fabricate in laboratorul propriu . Ele fiind strict controlate si monitorizate in timpul fabricatiei .  Marcman acopera ambele fronturi - deoarece au produse destinate doamnelor / domnisoarelor cat si produse barbatesti , ceea ce ma incanta foarte mult !

        Produsele oferite spre testare m-au surprins foarte mult , initial am vorbit despre parfumuri insa atunci cand a sosit pachetul , am descoperit si o cutiuta extrem de eleganta si placut ce ascundea Gama Medeea 32 by Marcman .  Despre acest cadou va povestesc astazi . 



            Setul contine : Gel de dus 32 Medeea , Lotiune de corp si Parfum 32 Medeea . Foarte dragalase , simple si elegante . Negru si auriu sunt doua culori ce merg de minune . 



                        

                                                   Gel de dus 32 Medeea  ! 









     
- ambalajul  are o forma aparte , vine intr-o cantitate de 200 ml 

- miroase placut / la inceput este puternic si pare barbatesc insa odata ce intra in contact cu apa si pielea mirosul devine acceptabil si nu deranjeaza .

- culoare transparent spre alb mat 

- textura usoara , fluid 

- contine extracte naturale din frunze de maslin , galbenele , musetel si nalba .

- curata delicat pielea iar rezultatul este incantator - pielea ramane neteda si parfumata usor .

- parfumul rezista , dar nu foarte mult ( maxim doua ore , nu am stat sa contorizez ) . 

- face spuma doar in momentul cand este aplicat pe buret , dupa nu persista ( nu este genul de produs tip spumant , de nu mai poti scapa de spuma nici dupa doua clatiri ) . 

- pretul este mai mult decat accesibil , 25 Ron , il gasiti   AICI , plus ca pe site puteti afla orice va intereseaza in legatura cu produsele Marcman

- imi place acest produs , si nu doar mie , ci si sotului meu ii place foarte mult . L-am folosit amandoi si suntem incantati , pe viitor vrem sa achizitionam si alte arome . 




                                                        Lotiune de corp Medeea !  










-  lotiune de corp parfumata 

- vine intr-o cantitate de 130 ml 

- ambalajul este chic , cu toate ca este din plastit ( pare din sticla ) .

- imi place mult ca are ca modalitate de dozare , pompita ! Eviti in acest fel irosirea produsului .

- conceputa pentru toate tipurile de piele .

- ofera pielii o hidratare intensa 

- nu este lipicioasa / nici uleioasa ( non grasa ) 

- se absoarbe imediat in piele . 

- imi place mirosul mult , este placut dar si dulce , nu e puternic dar mereu acolo , nu este fresh insa se simte racoritor , piele nu este incarcata . Ador mirosul si cred ca este dat in mare parte de concentratia untului de migdale . 

- dupa aplicare pielea ramane moale si catifelata . Cu timpul , folosind-o constant ajuta la imbunatatirea elasticitatii si tonifica pielea . 

- contine unt de migdale , extract din germeni de grau , nalba de padure si musetel . 

- ca modalitate de folosire , este indicat sa utilizam aceasta Lotiune de corp dimineata si / sau seara , eu personal nu am utilizat-o decat seara pentru aplicare toatala ( pe intreg corpul ) iar dimineata o aplicam pe maini , pentru ca ador mirosul . 

- imi place acest produs , se potriveste organismului meu , ma face sa ma simt bine si cu siguranta o voi recumpara .

- pretul sau este unul minor , pentru rezultatele obtinute , doar 28 Ron , mai multe detalii si informatii gasi pe site , AICI . 



                                                             Parfum Medeea 32 !








- parfumul din cate am inteles in acest format , in care l-am primit eu este editie limitata . 

- vine intr-o cantitate de 20 ml 

- ambalajul este de aluminiu , ce are si un design special , din poze puteti intelege ca prin  rasucirea flaconului in partea superioara va iesi pulverizatorul si totodata putem scoate si sticluta . 

- fiind atat de micut si dragut il poti lua cu usurinta peste tot , de cand l-am primit il tin in geanta si ori de cate ori simt nevoie de o improspatare , pulverizez de 2 , 3 ori si imi revine starea de bine . 

- de obicei sunt pretentioasa la parfumuri insa m-au nimenir cu acesta , deoarece ador aroma de mosc si de bujor , iar Marcman a combinat perfect esentele , la inceput avem aroma de bujor , aroma de mijloc e data de delicata gardenie si pe final avem aroma excelenta de ambra si mosc . 

- un parfum adorabil , perfect pentru zi si seara deasemenea . 

- pretul sau este de 36 Ron , pe site gasiti detalii si despre celelalte arome disponibile : Parfumuri dama / arome . Eu am pus ochii pe Secret Love ( contine arome de vanilie , iris , santal , pepene , piersica si violete ) abia astept sa intru in posesia lui . 

- persista destul demult , nu am contorizat , insa l-am aplicat dimineata la ora 08:30 inainte sa plec la job , iar pe la 13:30 ( in pauza de masa ) inca era cu mine , adica vorbim de 5 ore . Nu mai avea aceeasi intensitate ca la prima aplica ( e si normal ) insa era acolo si este placut . A intrat in preferatele mele . 


         Dragile mele , va doresc o seara minunata , plina de zambete alaturi de cei dragi voua . Sper ca v-am starnit curiozitate in legatura cu Brand-ul Marcman . Daca ati folosit / incercat produsele din aceasta marca , m-as bucura sa aflu / citesc si parerea voastra in legatura cu ele . Va pup . 

7 comentarii:

  1. Este a treia oara cand aud despre acest Brand ,azi. .Chiar m-ai facut curioasa si m-ai convins , argumentat , desigur.As vrea s am ocazia sa le testez.Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anely ma bucur ca iti place articolul meu ! Sunt produse ieftine si calitative ! Cel putin de Lotiunea de corp sunt indragostita ! Te pup draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  3. Miroase superb mostra pe care mi-ai trimiso♡♡♡

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scumpa mea frumoasa , ma bucur asa mult ! Inca imi pare oarecum rau si ma simt asa aiurea ca - vroiam sa trimit mai multe ! Insa vroiam sa ajunga si pana la ziua ta ! Of of ! Insa daca iti place ma bucur foarte mult ! :X:X

      Ștergere
  4. Multumim pt review! Voi tine cont daca o sa am vrodata ocazia sa le testez

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alexandra , ma bucur foarte mult ca ti-am atras atentia cu acest review , draga mea ! Te pup

      Ștergere
  5. Frumos review. Mi-ati atras atentia asupra produselor Medeea

    RăspundețiȘtergere