joi, 31 iulie 2014

Produsele folosite in Luna Iulie





     Dragile mele astazi va prezint produsele consumate in Luna Iulie si nu, numai . Nu am mai facut demult o postare de acest gen si am adunat cateva produse .



     Am terminat cele doua flacoane de la Apidermin Lejer , anume : Laptele demachiant lejer si Lotiunea tonica hidratanta lejer . Produse minunate , ce mi-au placut , mai multe detalii despre ele gasiti aici : Review Gama Apidermin Lejer . 



   Despre Demachiantul bifazic Nivea , nu mai spun nimic , pentru ca v-am innebunit din Februarie , de cand l-am descoperit . Sunt dependenta de el si pana in prezent nu am gasit nimic mai bun . Despre el am scris aici : Review demachiant bifazic Nivea . 




      Despre mastile de la Montagne Jeunesse , am tot scris si sunt nelipsite din rutina mea saptamanala . Ma fac sa ma simt minunat si ori de cate ori am ocazia sa dau peste ele in market nu pot trece indiferenta . Daca va intereseaza sa aflati mai multe detalii , puteti accesa link-urile :

 -  Review MJ - masca MUD PAD 
 -  Review MJ - masca Dead sea face 

 




   Am terminat si Apa de gura + Pasta de dinti Lacalut , ma asteptam la ceva mai mult , insa nu este una din preferatele mele , dinti mei deveneau sensibili . Intre timp am inlocuit si periuta de dinti de la Parodontax , a fost o alegere neinspirata , periuta fiind prea moale pentru mine , am nevoie de ceva cu perii mai duri .



    Cateva mostre , de la Farmec am folosit mostra de ser tratament antirid , am avut cateva si mi-au placut , apoi o mostra de balsam de la Head & shoulders - este cu ulei de migdale , mi-a placut , miroase extraordinar si imi doresc foarte mult full-size-ul ! Nelipsitele servetele Biointimo ( intime ) . Sunt preferatele mele , le port cu mine peste tot .


    Absorbantele zilnice , nelipsite si ele , aceste doua cutii au venit la oferta , ambele 5 Ron in Carrefour , sunt chiar discrete si miros foarte bine .



    Nivea , face parte din viata mea . Gelul de dus crema cu ulei de migdale este o nebunie . Vreau sa vorbesc despre el mai detaliat intr-o postare , fiindca merita . Sapunul lichid cashmere moments este delicat si foarte cremos .


    Noile descoperiri , vin de la Farmec , sunt multumita de aceste produse . Acum am achizitionat si dizolvantul 2 in 1 .



    Aceste produse Uleiul de masaj ( mostra ) de la Biola este ok , doar ca mirosul ma deranjeaza , insa am sa vorbesc mai pe larg zilele astea despre efectele sale . Crema de la Vichy Aqualia Thermal - nu are nevoie de prea multe cuvinte , este buna la casa omului !



    Avem doua masti pentru par , nu stiu cum se face insa parca le mananc pe paine :) , despre cea de la Farmec din Gama Argan plus , am scris aici : Review Gama Argan plus by Farmec , cealalta este o surpriza pentru mine , este masca de la Avon cu caviar , a venit intr-un moment in care Avon era istorie pentru mine , prea multe produse ce m-au dezamagit insa acest produs mi-a mai ridicat moralul ! Din acest motiv detalii vor venit intr-un articol special dedicat Mastii .


    Am reusit sa termin si Spray-ul de corp de la Sabon , il aveam de prin Decembrie , foarte greu se consuma , este un produs minunat , miroase excelent si dureaza foarte mult . Deodorantul de la Bourjois este placut , imi place cum miroase si rezista bine , nu 24 h insa destul !



   Am aici si doua rimeluri , ambele sunt de la Rimmel London , cel portocaliu este Volume flash Scandaleyes - nu pot spune despre el multe , fiindca nu mi-a placut , are peria enorma si nu face ceea ce ar trebui . Despre celalalt Extreme black volume flash - asa si asa , periuta nu mi-a placut in mod deosebit , imi incarca genele si am renuntat sa le mai utilizez .



    Incheierea acestui articol este dedicata brand-ului Sabon , am terminat un flacon travel size , de crema de ras , mi-a placut , am avut o experienta mai mult decat benefica , am discutat aici mai multe , daca nu ati vazut postare atunci puteti accesa link-ul : Produse dedicate barbatilor insa folosite de femei .  Iar despre pachetul rosu Gillette nu am multe de comentat , contine 6 bucati aparate de ras de unica folosinta , insa sunt cele mai bune . Iti faci treaba cu ele lejer !

      Dragile mele , acestea sunt produsele ce si-au gasit sfarsitul in Luna Iulie , mi-a facut placere sa vi le prezint si voua , m-as bucura daca dintre acestea unele se gasesc si in rutina voastra , as vrea sa stiu si parerea voastra legata de ele .

   
                                                 Pupici si o seara minunata !

18 comentarii:

  1. Ooo, ai consumat ceva produse, Crissuletz :*
    O sa-mi cumpar si eu demachiantul bifazic de la Nivea, m-ai innebunit cu el:)) daca tot esti asa de multumita de el si spui ca e foarte bun, il voi incerca si eu cu drag :D
    Sa fiu sincera nu am incercat pana acum mastile de fata Montagne Jeunesse, desi imi doresc mult; sper sa am ocazia sa le testez si pe ele candva.
    A ce miroase spray-ul de corp de la Sabon? Sunt curioasa :D
    pupicei :***

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paulici , draga mea ! Ce ma bucur sa te poftesc la mine ''acasa'' . Da , scumpo , in legatura cu bifazicul de la Nivea am innebunit pe toata lumea , sunt dependenta de el si vreau sa corup si pe alti ! Ti-l recomand cu toata inima ! In Dm era si redus parca , la 11 Ron zilele trecute .

      Spray-ul de la Sabon Deep Love - miroase a vanilie amestecata cu lavanda , este foarte racoritor si este destul de rezistent .

      Pupici Paulici !

      Ștergere
    2. Paula , eu sunt fata harnicuta ! :))
      Cand intru in baie , ii spun sotul ca dureaza 20 min si ies dupa 3 ore :)) . La cate trebuie sa aplic , na !

      Ștergere
    3. haha :D :)) am sa incerc si eu spray-ul Sabon :* pupici Cristina

      Ștergere
    4. Draga mea Paula , zilele astea este la oferta sp site , 36 Ron ! Insa dureaza si dureaza vreo jumatate de an :)- adica nu are pret exagerat ! Plus ca este un produs de calitate !Pupici :*

      Ștergere
  2. Wow.. ce multe ai consumat. Felicitări!
    Nu am folosit prea multe dintre produsele din acest articol. Sunt de acord cu tine în ceea ce privește mascara Scandaleyes...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana , asa este , am consumat cateva , insa am luni - in special iarna , cand folosesc creme in exces , fiindca am pielea sensibila si necesita o ingrijire amanuntita !

      Mascara Scandaleyes , am vazut ca a intristat multa lume . Pacat .

      Ștergere
  3. buna seara este o descriere bine fondata etalata si pe intelesul tururor din produsele enumerate folosesc nivea si imi place mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Aurelia , si eu sunt fan Nivea , de multi ani ! A intrat acest brand in viata mea si acum nu mai pot renunta ! Am avut cazuri in care anumite produse m-am dezamagit insa , sunt destule si cele care ma satisfac . Te pup si iti multumesc pentru apreciere !

      Ștergere
  4. Eu am folosit mascara ScandalEyes,dar sunt foarte incantata de ea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriela , asta tine de fiecare in parte ! Ma bucur sa aud ca pentru tine a functionat bine , insa in cazul meu , nu a facut ce vroiam eu . Am mai citit / auzit pareri negative .

      Acum ca am aflat parerea ta , ma bucur ! Orice produs din orice brand are si pareri pro insa si contra ! Iti multumesc pentru ca ai impartasit cu mine experienta ta .

      Ștergere
  5. Am incercat demachiantul bifazic de la Nivea cu care m-am inteles foarte bine, absorbantele zilnice au loc zi de zi in poseta mea, deodorantul de la Bourjois care a fost ok..mi-a placut mult mirosul dar mi se pare ca nu persista si rimelul de la Rimmel London (Varianta roz la care mi-a placut periuta si formula a fost naspa si varianta cu tub negru si capul portocaliu care sa spunem ca a fost mai ok)

    Kisses,
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea , ai testat cateva :) ! Majoritatea din cele terminate de mine :) .
      Ma bucur ca ti-a placut bifazicul Nivea !
      Despre Bourjois - suntem oarecum pe aceeasi unda !
      Iar in legatura cu mascara Roz - nu prea imi dau seama de care spui scumpo ! :*

      Ștergere
    2. Cel cu tub negru si doar cu capacul portocaliu - intr'adevar a fost mult mai ok decat acesta !

      Ștergere
    3. Au fost asta vara, cel putin eu atunci l-am cumparat..intr-o varianta roz...Periuta era minunata, ma intelegeam cu ea dar formula a fost naspa...din pacate!

      Ștergere
    4. Aha , am inteles acum ! Da , pe acela l-am folosit si eu ! Mi-a placut , insa tot la l'oreal ma intorc ! Defapt cred ca mai am un preferat - The rocket ! foarte bun , acum mi-am amintit :)

      Ștergere
  6. Ce de produse ai strans! Sincera sa fiu, sunt tare tare curioasa de acel demachiant de la Nivea, l-am tot vazut laudat pe mai multe blog-uri. Chiar e asa bun?

    http://corinabadescublog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corina , este exceptional ! Eu de cateva luni bune , nu mai folosesc alt demachiant ptr ochi ! Este foarte bun ! Ar trebui sa il incerci ! Poti citi review-ul meu ! Ai link in postare ! :)

      Ștergere