joi, 24 aprilie 2014

Himalaya Herbals - Sanatate la pachet !








    Dragile mele azi vreau sa vorbim despre un Brand renumit si foarte profi , anume Himalaya Herbals . Spre rusinea mea nu am testat / incercat niciun produs de la acest brand insa m-am documentat ,am urmarit review-uri pe diferite blogg-uri si curiozitatea/entuziasmul meu in legatura cu produselelor lor atinge apogeul .

   Din gama atat de variata imi doresc sa testez Samponul impotriva caderii parului , o sa va atasez si link-ul unde puteti citi mai multe detalii despre produs AICI , deoarece acum cu schimbarea anotimpului parul meu are de suferit si parca nu reusesc sa mai fac fata cu niciun produs , nu ii prieste nimic si dupa fiecare spalare am impresia ca voi ramane cheala , ceea ce imi provoaca cosmaruri noapte de noapte .




    Ce imi place teribil la acest brand  este faptul ca produsele de ingrijire au la baza ingrediente 100% naturale , cultivate organic fara pesticide , o bila alba . Suntem satule de produsele pline de tot felul de coduri ( urasc ca unele firme trec in descrierea ingredientelor niste Litere , care habar nu am ce inseamna )  si ingrediente ce fac mai mult rau decat sa te ajute .





   De ce imi doresc sa testez acest Sampon - in primul rand ca este un produs 100% natural si imi este greu sa cred ca nu ma poate ajuta . Vine intr-o cantitate de 200 ml , destul ca sa iti poti face o parere despre el .

  Este recomandat pentru toate tipurile de par. Parul meu este des , are tendinta de a se incalci destul de repede si este foarte pretentios , nu pot folosi chiar orice , se ingrasa repede , este lipsit de volum , si la fiecare schimbare de anotimp incepe sa imi cada in cantitati ingrijoratoare .

  Descrierea ingredientelor acestui Sampon este foarte la obiect , sa inteleaga tot omul ce contine si daca ii fac bine acele ingrediente .

            Ingrediente Sampon impotriva caderii parului Himalaya Herbals : 

Butea Frondosa - intareste parul

Eclipta Alba - imbunatateste textura firului de par

Pongamia Pinatta - ingredient natural anti-fungic. 


   Usor de utilizat , se aplica pe parul ud , se lasa sa actioneze 2-3 minute dupa care se clateste foarte bine cu apa . 

   Daca v-am facut curioase si pe voi in legatura cu Produsele Himalaya Herbals , o sa va las si link-ul unde le puteti gasi : hboutique.ro .




    Dragile mele daca ati testa / incercat produsele Himalaya Herbals m-as bucura tare mult sa imi lasati intr-un comentariu , parerea / impresia voastra , sunt tare curioasa . Va pup si va doresc o zi plina de zambete .

8 comentarii:

  1. Cristina, sa stii ca nu nu am folosit produse de la ei, dar am citit pareri pozitive, ceea ce ma face sa sper ca vreodasta voi folosi si eu ceva de la Himalaya. O zi frumoasa si tie! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daniela draga mea draga , mereu o sustinatoare si mereu alaturi de noi si de mine ! Te pup si iti multumesc frumos ! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am folosit cateva produse de la Himalaya si sutn foarte multumita de ele. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristina , multumesc frumos , pentru parerea ta sincera ! Eu inca nu am folosit produsele lor ! Sper in viitorul apropiat sa ma bucur de ele ! Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am folosit aceste produse dar sunt sigura ca se ridica la nivelul asteptarilor , am citit numai lucruri bune despre aceste produse . Asteptam cu interes si rezultatele de la tine dupa ce il vei incerca .

    RăspundețiȘtergere
  6. Lamiita si eu am auzit si citit numai lucruri bune si frumoase despre aceste produse , acest brand , insa din pacate nu am testat / incercat nimic ! Sper sa am ocazia cat mai curand ! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Am folosit pasta de dinți,crema de fata,gel de curățare fata,și încă le folosesc sunt foarte bune,acum mă tentează șamponul și îl voi incerca��și cred că nu mă va dezamăgi!!!!!

    RăspundețiȘtergere