marți, 11 martie 2014

Rutina de zi cu zi in Martie




     
             Dragile mele azi vreau sa va arat si sa va povestesc putin despre ce produse de ingrijire am ales pentru Luna Martie , deoarece in Februarie am fost harnicuta si am consumat destule produse .

             Am inlocuit majoritatea lor si Martie este dedicata in totalitate produselor marca Vichy , folosesc mini-size-ul ( 15 ml ) de crema Idealia primita in cutiuta de colectie ( de ziua Indragostitilor ), pana in prezent sunt multumita , este roza si foarte delicata , tot din Cutiuta de colectia am scos si spray-ul Apa Termala ( 50 ml ) .
            
             Pentru par am inceput sa utilizez un spary pentru luciu Bed head TIGI. , l-ati mai vazut cu siguranta in postarile mele , insa acum m-am apucat serios de testarea lui - si  sunt mai mult decat satisfacuta . 


             Pentru ochi am ales demachiantul ( gentle make-up remover eye ) de la L'oreal - trecerea de la demachiantul bifazic Nivea nu a fost si nici nu este prea minunata - vom vedem cum decurge 'relatia' noastra . Mascara de la L'oreal este pe terminate si incet incet introduc in rutina mea brand-ul Elf  ( Lengthening & Defining mascara ). Spre surprinderea mea da roade bune . Buzele mele sunt rasfatate cu rujul Lancome , despre care am sa va povestesc mai multe intr-un review ( merita macar atat ). 

           Am un nou deodorant , marca Fa ( active pearls ) rose fresh - fara alcool . Imi place . Iar pentru corp folosesc un spray Body Dew ( deep love ) de la Sabon .  Miroase extraordinar , sunt la a doua a sticluta , am vorbit despre acest produs intr-o postare mai veche . 

           Sper din suflet sa imi permita timpul sa fac un review pentru fiecare , merita detaliate aceste produse. Daca folositi ceva din aceasta lista sau ati folosit , astept cu mare drag o parere , un sfat , opinia voastra . Va pup si va doresc o seara extraordinara in sanul familiei . Noapte buna . 



7 comentarii:

  1. Nu prea am folosit aceste produse dar in schimb am folosit mai demult un demachiant de la L'oreal si era uleios si imi lasa fata prea uleioasa si nu prea mia placut in schimb stergea foarte bine,dar pt tenul meu nu ma avantaja ,rujul de la lancome face senzatiiiii si restul bine inteles :*

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am folosit nici un produs din ele,dar m-ar tenta sa le incerc :D
    Asteptam pareri :-*

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu ma inteleg bine cu deodorantul FA( si cu multe alte deodorante), momentan folosesc Rexona 48h si sunt cat de cat multumita. Mie nu mi-a placut rimelul de la ELF, am incercat multe rimeluri dar am ramas fidela lui colossal maybelline( cu toate ca l-au scumpit exagerat de mult)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred că am folosit ceva din listuța ta, doar deodorantul Fa, dar cu altă aromă și a fost ok.Interesant ambalajul rujului Lancome, nu am avut nici un ruj de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Lucica Lazar , eu ti le recomand cu mare drag , insa in legatura cu acel ruj Lancome - iti spun care este super scump - eu l-am primit cadou , insa nu as cheltui atat demult pe un ruj de 4,4 g !

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Loredana Marin - sa stii ca la inceput cand l-am achizitionat nici eu nu am fost incantata , a stat ceva timp in colectia mea - dar intre timp am terminat mascara mea favorita de la L'oreal si nu il aveam decat pe acesta in casa si am spus sa ii mai dau o sansa.. uite ca a functionat - nici eu nu ma asteptam ! Urmeaza un review curand !

    RăspundețiȘtergere
  7. Adina nici eu - si crede-ma inca nu am ajuns ministru de interne sa mi-l pot permite dupa ce il termin pe acesta ! M-am documentat putin si era sa lesin la ce scoruri au !! Multumesc soacrei mele pentru cadou , sa ii de Dumnezeu sanatate sa ma mai bucure cu asa ceva pe viitor :)

    RăspundețiȘtergere