marți, 25 martie 2014

Review Vichy - Crema Idealia




             Dragile mele azi vreau sa va povestesc despre experienta mea minunata alaturi de Crema Idealia ( crema de zi pentru tenul normal / mixt ). De la inceputul Lunii o folosesc si tin sa precizez ca pentru o mostra ( are 15 ml ) a rezistat destul de mine ( aproape o luna intreaga ) . Am intrat in posesia ei prin acea Cutie de Colectie si ma bucur enorm .




           In descrierea ei cei de la Vichy spun asa : Crema de zi cu efect de netezire si iluminare a tenului . Ce spun eu  , dupa aproape o luna de utilizare ( dimineata inainte de machiaj si seara dupa demachiere ).


  • Ingredientul secret al cremei Idealia este Kombucha (  un concentrat puternic din ceai negru , recunoscut pentru proprietatile sale antioxidante si tonifiante . Sincera sa fiu la inceput habar nu aveam despre ce se vorbea acolo - pe parcurs faptele / rezultatele au limpezit treaba . 

  • Miroase extraordinar , acesta a fost primul lucru bun pe care l-am sesizat ( textura contine note de mosc , iar eu sunt o mare fana ).

  • Culoare - roz pal 

  • Textura la inceput pare cremoasa dupa ce o aplici este mai mult gel , un fel de crema/gel.

  • Se absoarbe exagerat de repede - nu ramane pielea incarcata , nu trebuie sa freci la infinit , usor de aplicat / folosit .

  • Contine extracte de perle pentru luminozitate imediata - Iar acest lucru se observa de la  prima aplicare , efectiv ai impresia ca ai folosit pudra iluminanta.

  • O alta bila alba primeste pentru - efectul calmant . La nici 2 minute dupa folosire , pielea devine moale ,  fresh , fina la atingere , putin elastica - Tenul este relaxat . De cate ori o aplicam , stateam si ma uitam in oglinda cateva minute bune , aveam impresia ca vad modelele lor din Reclame - cu acel ten imaculat , fin , fara nicio imperfectiune - Super !

  • Personal am probleme grave cu punctele de grasime ( nu inteleg de ce , pentru ca am 45 kg  imbracata ) imi apar pe gat , in jurul buzelor si barbie , rareori in jurul nasului - dupa o saptamana de folosire a cremei Idealia am observat ca nu le mai am - iar pe langa aceasta crema nu am folosit decat demachiant , lotiune tonica si produse de make-up - asa ca minunea sa produs din cauza ei . Nu va pot explica ce bucurie am , ca am reusit sa scap de ele .

  • Un alt beneficiu este hidratarea de lunga durata , pana la 24 h , ofera o prospetime tenului  aparte , ca si cum nu ai folosi o crema , ci totul vine din interior , pielea sanatoasa , aspectul acela fresh este extraordinar - pe mine ma fermecat acest produs , imi ofera exact ce cautam , ce imi trebuie , ce ma multumeste de la un astfel de produs .      





           Recomand  acest produs cu mare drag , merita fiecare banut - Produsul full-size costa in jur de 105 Ron ( 50 ml ). Eu nu o pot cumpara momentan deoarece in aceeasi cutie de Colectie am si Crema Aqualia Thermal Legere , full-size ( 50 ml. ). Abia astept sa incep testarea , am sperante/mari asteptari de la ea , imi doresc sa fie o inlocuitoare buna .Voi face si pentru ea un review . Daca ati incercat Crema Idealia astepta parerile voastre intr-un comentariu , sunt curioasa cum a functionat pentru voi . Va  doresc o seara minunata si plina de zambete alaturi de cei dragi voua . Pupici 



2 comentarii:

  1. Nu am incercat, dar mai ales ca spui ca hidrateaza ma face sa imi doresc sa o incerc.. momentan folosesc ceva de la bioderma, dar o sa o trec pe wishlist!

    http://frommwithloveblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de la Bioderma nu am incercat nimic full-size , doar cateva mostre din diferite creme si tratamente !

      Ștergere