sâmbătă, 15 februarie 2014

Valentine's Day & ce am primit .



       Valentine's Day este una din sarbatorile mele preferate si in fiecare an pregatesc ceva frumos pentru sotul meu , unde mai pui ca este in Luna mea preferata , de ce spun asta pentru ca pe 17 Feb. ne-am cunoscut si pe 19 este sotul meu nascut , aceasta este Luna Noastra . Ieri am petrecut foarte frumos , eu i-am organizat o cina romantica , iar iubirea mea mi-a adus in dar cele mai frumoase cadouri .
   Seara a inceput asa : cu pregatirea terenului 


















              Il asteptam sa ajunga de la servici , la ora 19:15  a sosit , luminile erau stinse , liniste deplina in casa , cred ca era speriat dupa vizita mea la dentist - insa la intrarea in sufragerie era un scaun cu hainutele de schimb si un biletel : Te iubesc , te rog sa te schimbi inainte sa intri !!! Te rogg ! Fa'te comod ! Dupa cateva minute se deschide usa - intra printul meu si il vad cum se schimba la fata , - Vai , mami , ce frumos ai aranjat tu ... a urmat o serie de pupicei ,o declaratie frumoasa de dragoste , i-am dat cadoul meu si dragul meu sot avea in mana un plic de la farmacie ( imi luase pastilele , Ketonal ) ....hmmm , de acum incepusem sa ma gandesc ,ok cardul fusese la mine toata ziua ( am avut nevoie de el pentru dentist ) ,dar totusi si cu un ciulin de pe strada tot era mai indicat sa vina !!  Am trecut peste rapid si ma ridic sa merg la bucatarie sa incalzesc cina !
            Acolo surpriza.. ma asteptau 2 pungute si pe masa era un trandafir ambalat frumos ! Zic uite ma , saracutul , ma gandeam ca a uitat dar el le-a pregatit asa frumos aici si a mai si lucrat toata ziua  . Am desfacut impreuna cadourile , eu saream in sus de bucurie cand am vazut ce era acolo , iar la final iau trandafirul , il miros , ii multumesc pentru bucuria imensa si fericirea pe care mi-a facut-o , las inapoi pe masa trandafirul si dau sa ma duc spre cuptor ... la care iubitul meu sot imi spune : dar ti-am adus un trandafir iubita .... pe mine ma pus pe ganduri cand l-am vazut impachetat ( de'obicei cand nu imi aduce un buchet , nu impacheteaza , iar acum un singur trandafir impachetat ) ..hmm zic , da mami , si este superb , imi place foarte mult ! A vazut ca nu are succes , imi spune direct : Dar nu il desfaci ??!!! Eu - Aaa vrei sa il punem in sufragerie pe masa , ok ! Il desfac usor usor si dau sa il scot din ambalaj si ....mi-au dat lacrimile , de tulpina trandafirului era legat un inel !! Ce poate fi mai romantic de atat ?

               Am sa va arat ce minunatii a putut sotiorul meu sa imi ofere . Este foarte atent la ceea ce vreau chiar daca nu da de inteles treaba asta , stia ca imi doresc cutia de colectie de la Vichy si a fost el si a cautat-o prin farmacii numai ca sa ma bucure pe mine .
         Asa arata cutia , maine am sa fac un unboxing la ea . Si o sa vedeti ce contine ! Este foarte dragalasha. 
   
             Am mai primit acest inel , este foarte finut si elegant , imi place nespus demult . Forma este interesanta insa acele pietricele il fac deosebit .



















             Am mai primit un set minunat de la Stefanel ( este o firma minunata din Milano ) ce contine , un fular si o pereche de manusi absolut superbe ( sunt lungi insa pot fi purtate si ca fiind scurte , deoarece sunt prevazute su o crapatura laterala ) . Maine avem planificata o iesire si le voi purta , sa vi le arat mai bine . 



      Am primit un lant extraordinar, il ador pur si simplu , firma Breil nu este foarte cunoscuta in Romania insa in Milano , e mai mult decat renumita si considerata de lux , de ieri detin cea mai scumpa bijuterie a mea ! Este deosebita , design-ul ii da o eleganta aparte.

          Asa am petrecut eu Valentine's Day , ii multumesc sotului meu pentru momentele frumoase si unice . Sper ca si voi ati avut parte de momente frumoase alaturi de cei dragi voua ! Va pup si maine urmeaza unboxing la cutia Vichy. Seara minunata !


5 comentarii:

  1. Hi, hi, frumoasă atmosferă.Și mie îmi place acest gen de răsfăț, chiar și acum , la 7 ani de la căsătorie.Să te bucuri de tot ceea ce ai primit, pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adina , astfel de lucruri sunt placute oricand si la 50 de ani de la casnicie :) - te pup si iti multumesc frumos ptr apreciere scumpa mea ::*:**

    RăspundețiȘtergere