joi, 13 februarie 2014

Review Bronzer Astor



        Azi va povestesc despre o pudra bronzanta foarte draga mie . Deluxe Bronzer , marca Astor , de obicei nu folosesc astfel de produse , cateodata aplic un blush , foarte rar si acela , saptamana trecuta a venit in vizita o prietena foarte buna , a fost asa draguta sa imi faca o surpriza , mi-a oferit doua produse marca Astor un bronzer si o pudra . De la ei am folosit in trecut un fond de ten , in rest nu imi permit , preturile sunt peste bugetul meu .
         Asa arata bronzer-ul , e un fel de quatro  , il folosesc zilnic , din cauza ca este destul de inchis aplic o cantitate foarte foarte mica . La inceput nu credeam ca voi agreea un astfel de produs , insa acum sunt de alta parere , schimba foarte mult look-ul  si asta in bine .

     
                  Bile albe : 
 - reda stralucirea si bronzul sanatos al tenului 
- se aplica foarte usor 
- accentueaza conturul fetei  
- are o textura fina 
- iti ofera un finisaj dragut si natural ( aplicat intr-o cantitate mica )
- are un ambalaj foarte dragut 
- culori pigmentate 
- este un produs rezistent , din ce am reusit sa testez eu : l-am aplicat dimineata la ora 08:30 si am stat cu ochii pe el , vroiam sa vad cand dispare , undeva in jurul orei 13.00 nu mai era !
- nuanta Precious Glow  , nr. 002 

     Bile negre : 

- acest bronzer vine cu un aplicator , insa nu vi-l recomand , este foarte aspru si nu intinde produsul absolut deloc , nu inteleg rolul sau .
- si ma deranjeaza cantitatea , are doar 7 g , eu in aceasta situatie l-am primit cadou si este inchis pentru tenul meu , folosesc putin produs la o aplicare .
- l-am testat pe diferite fonduri de ten si bb cream-uri , iar la BB Cream-ul Nivea , dupa o perioada se strange .














  










      Cam atat cu bilele negre , este un produs bun , imi place efectul , m-am atasat destul de repede de el , la vara ma gandesc ca merge perfect si nota mea pentru acest Bronzer deluxe Astor este - 8,5 . Va pup si va doresc o seara minunata alaturi de cei dragi voua .

4 comentarii:

  1. Caut de ceva timp un bronzer pe care sa il utilizez la corectiile fetei, unul sa fie mat, bun si sa nu aibe un pret exagerat. Cel pe care il prezinti din cate vad are particule de sclipici, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nina draga mea , acesta nu este chiar sclipicios , are un sidef , insa atunci cand este aplicat nu se observa ! Se muleaza foarte bine pe ten . La pret din cate am vazut eu pe site-uri ,acesta este pana in 30 Ron !

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu prea folosesc, nu stiu de ce nu mă omor după astfel de produse, poate și pentru că eu am tenul mai închis la culoare și cred că îmi ajunge acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am spus la fel , nu ma tentau , si nici nu folosesc , dar un cadou este binevenit oricand - si il folosesc cu drag daca nu imi provoaca vreo alergie ceva !

    RăspundețiȘtergere