luni, 24 februarie 2014

Review Benzi depilatoare Farmec



          Azi vreau sa va povestesc despre  experienta mea ( prima ) cu astfel de produse ! De obicei foloseam crema depilatoare in 3 minute Farmec cu diferite arome ( galbenele, musetel, aloe vera ), foarte simplu de utilizat , aplicai crema ,dupa 3 minute cu o discheta umeda indepartai crema + firele nedorite !  insa am fost curioasa si am vrut sa incerc si altceva- am ales benzile depilatoare recomandate pentru fata . La inceput eram nesigura , ma gandeam sa nu fac alte minuni , sa nu trag banda prea tare si sa imi nenorocesc buza ( am auzit cazuri ) - dar le-am cumparat . 
         Asa arata pachetul -  contine 20 benzi depilatoare cu ceara si 2 servetele cu Aloe Vera pentru curatarea cerii.

      Mod de utilizare :

     Pielea trebuie sa fie curata si uscata ,fara iritatii si nici resturi de crema . Se incalzesc benzile intre palme pana se inmoaie ceara . Pentru aplicarea benzilor in zone mici ,se taie banda dupa marimea dorita.Separati benzile incet si cu grija . Aplicati banda in directia cresterii parului , extinzand-o printr-un masaj usor .

Mod de indepartare :

    In timp ce cu o mana intindeti bine pielea ,cu cealalta mana indepartati banda imediat printr-o miscare brusca in directia opusa a cresterii parului , obtinandu-se rezultate mai bune cu cat mai repede se face smulgerea. Daca este necesar , repetati actiunea. Benzile se pot folosi de maxim 4 ori.Pentru calmarea pielii ,apasati cu mana sau aplicati o compresa rece pe zona depilata imediat dupa smulgere. 



 
        Asa arata benzile , ceara este roza , cu extract de Orhidee. Sunt foarte dragalase . Am facut poze si inainte si dupa depilare . Rezultatul este cel dorit si cel mai tare ma bucur ca nu au fost incidente , avand in vedere ca sunt la prima experienta , cred eu ca m-am descurcat binisor .

    
         Servetelele acestea cu Aloe Vera ( ulei ) mi s-au parut foarte uleioase , chiar mai mult decat era necesar .Au rolul de a indeparta orice reziduu de ceara , lasand pielea moale si catifelata . Uleiul de Aloe Vera are un puternic efect antiseptic ,hidratant si antiinflamator .





     Bile albe : 

- miros placut 
- usor de aplicat / folosit ( daca citesti de 1,2 ori instructiunile ).
- indepartarea firelor nedorite  este eficienta
- pielea ramane catifelata  si asta se datoreaza extractului de orhidee
- imi place ca nu m-am iritat foarte tare , dupa cum se vede si in poza , piele este putin iritata dar nu exagerat iar senzatie este una normala simti cum te ustura ,apoi te inteapa  -atunci aplici servetelul si se calmeaza , totul revine la normal in cateva minute .
- efectul dureaza cam 3 saptamani 
- imi place acest produs deoarece beneficiezi de acelasi tratament ca la un salon specializat , doar ca acolo te ajunge 10 Ron sedinta - iar eu am dat 8 Ron pe acest pachet si contine 20 de benzi !

       In concluzie a fost o prima-experienta minunata alaturi de Farmec ! Daca ati incercat acest produs astept parerile voastre intr-un comentariu  . Va pup si va doresc o seara minunata alaturi de cei dragi voua. Dragile mele nu uitati de giveaway : Concurs in colaborare cu Farmec ! Va astept in numar cat mai mare .
 


10 comentarii:

  1. le-am incercat si eu,varianta cu miere de albine,insa nu m-au dat pe spate :-j

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu dupa epilatul acasa cu astfel de benzi fac ,,brobonele" in zona mustatii cam o zi, doua. Daca folosesc penseta nu patesc nimic, dar cu benzi da :(

    RăspundețiȘtergere
  3. E un bun inceput ,eu n-am avut curajul sa incerc benzile depilatoare cu toate ca sunt eficiente in sensul ca pt 3 saptamani nu mai ai treaba ....dar cu siguranta daca am sa achizitonez o sa fie de la Farmec:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ana , eu sunt la inceput si nu ma pricep prea bine ! Nici nu cred ca erau mai multe sortimente pe raft atunci cand le-am cumparat ! Daca spui ca nici nu sunt prea stalucite cele cu miere de albine , ma consider norocoasa ca le-am nimerit pe acestea ! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Lore si eu am folosit penseta o perioada , insa necesita o gramazie de timp !! Si am optat pentru crema depilatoare -foarte simplu de utilizat , acum am testat si benzile ! Nu ai incercat cu ,crema depilatoare de la Farmec ? Sa vezi rezultatul ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Luciana :* ma bucur ca vad ca te-am convins pe acest drum ! pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Prefer de o mie de ori crema, pentru simplul motiv, că nu suport durerea și ideea de a trage acele benzi de pe fața mea, nu mă prea încântă...Pentru mine epilarea și pensatul sunt crunte, deși de un timp încerc să mă împrietenesc cu epilatorul, însă pe picioare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Adina aici ai dreptate , este o durere - nu pot minti -sa iti spun ca nu simti nimic ! :( insa eu nu am nicio problema ! Incep sa cred ca sunt masochista de acum - si la dentist ma duc cu toate ca stiu ce ma asteapta :)) . Si eu imi doresc de ceva timp un epilator ! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Ei la dentist trebuie să mergi, chiar dacă știi ce te așteaptă.Acum am venit acolo, unde mi-a șlefuit caninii, timp de trei sferturi de oră.
    Eu l-am bătut pe al meu la cap că vreau epilator, apoi, după ce l-am primit, am vrut unul mai performant, iar acum le folosesc destul de rar că îmi este frică de durere.Așa că mă epilez o dată cu ceară (am câștigat un kit pentru epilat acasă) și o dată cu epilatorul.Dar doare....

    RăspundețiȘtergere
  10. Am auzit si eu ca doare cu epilatorul - insa doar pana te obisnuiesti dupa cica e floare la ureche :))

    RăspundețiȘtergere