marți, 11 februarie 2014

Reduceri Real !

    
             Buna seara dragile mele , azi am sa va arat ceva lucrusoare frumoase si la oferta . Se inchide magazinul Real din Galati si toate produsele sunt in oferta de 20% , 30% chiar si  50% , era imposibil sa nu ajung pe acolo .  Mai exact ieri , am plecat hotarata spre Real pentru ugg-urii de casa , ii urmaresc de ceva timp insa nu as da 60 ron sau 40 ron pentru niste papuci de casa , sa fim seriosi acum . Era de asteptat ca pretul lor sa fie in scadere, si aseara i-am gasit la 50% reducere - de la 40 ron la 20 ron , asa m-am bucurat , ii doream mult. Pe langa ugg-uri am gasit si un fes simpatic ,redus de la 30 ron la 5 ron , de acum vine primavara si eu mi-am luat fes , toata iarna am mers cu , capul gol acum port fes - asa mi se intampla mie ! Si inca ceva ce vroiam sa incerc demult este inghetata La Strada , am vazut ca este mediatizata enorm si pretul este imens , nu se incadreaza in bugetul meu , 74 g ( 120 ml ) costa 9 ron , aseara era in ofera la 3,99 ron , am profitat ,doar din curiozitate , vroiam sa vad ce ofera la banutii astia , m-a dezamagit complet ( am ales aroma de capsuna )era doar gheata si mult colorant. 
       Asa arata produsele , sunt foarte incantata de mine , consider ca am facut o treaba minunata . Daca a mai incercat cineva inghetata La Strada va rog sa imi lasati intr-un commentariu parerea voastra , pe mine m-a dezamagit enorm , asteptam altceva , la banutii astia !
         Atat de micuta si foarte scumpa , gustul nu este minunat , mi se pare ca e mai mult ambalajul de ea si reclama excesiva . 

    Sunt asa incantata de acest fes , plus ca l-am luat cu 5 ron , partea de jos e sclipicioasa , in poza nu se vede atat de clar . Cu el par un fel de strumpf , elf , ceva  asemanator ( parerea sotului ). 

            Pupici si o seara frumoasa va doresc , imi cer scuze pentru pauza de cateva zile ! Am lucrat la niste review-uri . Vor urma curand .
      

8 comentarii:

  1. Sa folosesti cu placere produsele, draga mea ! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. sa le folosesti pe toate cu placere, draga mea
    te pupacesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Caciulita ca asta mi-am luat de pe Kurtmann.ro tot cu 5 lei, la reducere. M-as fi dus si eu sa vad, dar nu ma simt bine. M-ai linistit cu inghetata :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mihaela sa stii ca si pe mine inghetata m'a dezamagit complet ! Asteptam altceva ! la banutii astia ! te pup ! sa o porti sanatoasa ! este simpatica rau !

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am încercat înghețata, pe mine nu mă atrage înghețata decât atunci când este foarte cald afară.Nici eu nu port căciulă, nici când este foarte frig afară.Câns s-a închis Realul din Brașov, am prins ceva reduceri și mi-am luat ceva veselă pentru bucătărie și cărți pentru fii-miu, dar și câte ceva de îmbrăcat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Inghetata nu ma atrage nici pe mine in mod special , insa aceasta este prea mediatizata !!!si unde mai pui ca nu e buna de nimic !! Caciula nu obisnuiesc nici eu , dar ador culoarea alb si acesta mai era si la 5 ron :)) . Aveau reduceri la orice - banutii sa fie , marfa era destula !

    RăspundețiȘtergere