vineri, 28 februarie 2014

Produse Terminate in Luna Februarie



        Azi vorbim despre produsele terminate in aceasta Luna . Nu sunt multe dar cu ele 'm-am luptat' in Februarie. Unele sunt incepute de , mai demult si abia acum le-am terminat am facut aceasta precizare sa nu credeti ca toate au fost finalizate acum !!



        Asa arata cosuletul minune . La multe din ele am facut review , la celelalte urmeaza . Incep cu sampoanele , am reusit sa il termin si pe cel de la Balea , statea prin baie aruncat de ceva timp , fiindca mereu cumpar altele si cel / cele vechi ramane pe acolo .



     - Sampon Balea pentru volum cu aroma de cirese .( Review Balea )
     
     - Sampon Schauma ( ingrijire fara ingreunare ).
    
     - Sampon Alix cu ulei de argan .(Alix )


          Pentru corp :
       


        - Gel de dus Dove .( Review Gel de dus Dove )
      
       - Crema depilatoare rapida Farmec cu Omega 6 si extract de musetel.


             Pentru Ten :







      - Am reusit sa termin si kit-ul Vichy , ingrijire antirid .
     
     - Demachiantul Nivea pentru ochi . ( Review Nivea )
      
     - Crema Nivea Expert Lift pentru zi .
    
     - CC Cream-ul de la Avon .
     
     - Masca Mario Badescu Enzyme Revitalizing .( Review Masca MB )
     
     - Aslavital by Farmec Ser tratament antirid ( Lift Instant ).

         Acestea au fost produsele terminate de mine in Luna Februarie , am pregatit si un review pentru CC Cream-ul Avon si Crema depilatoare Farmec ( cu indepartare sub dus ). Va doresc o zi  minunata alaturi de cei dragi voua . pupici dragile mele ! Daca ati incercat si voi anumite produse din aceasta postare astept comentariile voastre .


7 comentarii:

  1. Gelurile de duș de la Dove sunt super și crema depilatoare de la Farmec mi se pare destul de ok.Sunt curioasă dacă și ce efecte a avut kit-ul antirid de la Vichy.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu folosesc Crema depilatoare rapida Farmec!

    RăspundețiȘtergere
  3. super kiturile de la Vichy mia placut mult fondul de ten :x si cremele sunt de inalta calitate,gelul de dus de la Dove si el face senzatie pe piele si de Farmec nu mai zic au produse de calitate si la un pret pt toate buzunarele.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Samponul alix e pe lista mea, trebuie neaparat sa-l incerc ca nu ma mai impac bine cu niciun sampon:))), asa ca incep testele:)).

    RăspundețiȘtergere
  5. Adina , draga mea , kit-ul Vichy este bunut - am folosit pentru frunte mai mult - deoarece acolo puteam observa ceva - si intradevar ridurile profunde se diminueaza - trebuie folosit mai mult timp - acolo era 2 mostre . Insa folosite regulat dau rezultate . Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Diana Ionela - eu crema aceasta de la Farmec o folosesc de ani buni , de curand am descoperit si benzile lor depilatoare , imi plac mult si acelea ! :* Le-ai incercat ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Lorena , eu te sfatuiesc sa il incerci - este scumpicel insa daca urmaresti promotiile - il prinzi la un pret mai avantajos . Parerea mea este ca nu vei regreta -si te vei indragosti de el instantaneu . Pupici

    RăspundețiȘtergere