luni, 31 ianuarie 2011

nu pot...

Tin evidenta ....

1.de cate ori ne certam pe minut
2.de cate ori uiti sa ma pupi de noapte buna
3.de cate ori vii la mine fara sa te chem
4.de cate ori imi spui 'Te Iubesc'
5.de cate ori ma vrei langa tine
6.de cate ori ma impingi din viata ta in sant
7.de cate ori ma lasi singura noaptea
8.de cate ori ma rog sa ma lasi sa stau langa tine..........insa niciodata nu  imi tin evidenta lacrimilor varsate in ploaie , in singuratate, si nici de cate ori te-am iertat . De ce uit mereu sa te cert , sa te rasplatesc ptr durere ?!! La minciuni nu am incercat sa tin o gestiune ptr ca.......sunt prea multe ptr lista mea din excel :( . De ce putem exprima de o mie de ori mai bine , mai intens si mai sfasietor tristeatea din sufletul nostru ?? Am vazut la multi , pana si la mine , nu imi amintesc sa fi detaliat o intamplare fericita o bucurie cu atat pasiune ca at cand imi descriu durerea , pacatul , regretele si suferinta lautrica.De ce avem inspiratie numai at cand suntem pe marginea prapastiei ?E un caz foarte des intalnit , ne complacem in situatiile critice si uitam de minutele fericite , alea mereu se uita primele la fel cum si dimineata vine intotdeauna mai devreme . 

                    P.s - Te iubesc oriunde m-ai alunga !

13 comentarii:

  1. oricate obstacole intalnesti continui sa iubesti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ps-ul e memorabil...
    Inainte eu aveam inspiratie si cand imi descriam iubirea... inainte...

    RăspundețiȘtergere
  3. Haha ! Antologică asta : 'De ce avem inspiratie numai at cand suntem pe marginea prapastiei ? '

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta ma intreb si eu, pt ca e si cazul meu...Se vede ca il iubesti, dar ar trebui sa pui pe o lista li lucrurile rele, nu numai alea bune..

    RăspundețiȘtergere
  5. imi pare rau dar o sa te contrazic...daca tu intradevar tii socoteala la toate astea nu e de bn...de exemplu...daca nu ar mai face unul din lucrurile astea atunci tie ti s-ar parea ceva anormal...nush cum sa-ti explic,sper sa intelegi

    RăspundețiȘtergere