duminică, 30 ianuarie 2011

declaratie ravasita

( te implor sa iti aduci aminte zilele bune si rele impreuna,te implor sa imi mai spui 'Buna dimineata'. Te implor sa iti aduci aminte numele meu,te implor nu ma minti ca am sa te mint si eu si uite asa va trece timpul an dupa an , luna dupa luna , vom uita unul de celalalt. ).  

Nu ma impac cu nimic in ultimul timp ,compasiunea ta e cel mai ieftin truc, nu stii ca ma faci o apa si un pamant si  si si nu iti pasa de iubirea pura din mine, nu vrei sa vrei bucuria , zambetul ,fericirea,copilaria,ochii inlacrimati de dragostea ce ti-o port atunci cand sunt cu tine plang de fericire ,entuziasm si stiu la fel de bine ca tine ca nu simti nimic din ce te oblig eu ....  

Vorba buna stiu ca in general ajuta asa ca MINTE-MA cu vorba buna.Maine nu mai traiesc , maine ma fac ca nu te stiu......cineva imi spunea mai demult : daca nu ma iubesti , nu ma lua de mana , daca nu simti ca ma iubesti nu imi spune : Te Iubesc !  

Remuscari. Mi-s-acrit de regretele trecatoare , de haosul din viata ta - sunt in ea fara casca , manusi, cotiere si fara  instructiuni. O sa scriu o carte despre regretele unei sanse la viata ,dar astfel de cartii sunt zero barat ptr criticii.Si pari atat de sigur de ce spui - halal caracter , imi spui mie teorii de parca eu sunt de varsta mica sa ma prostesti ca pe copii.Mi-a luat tot ce am putut oferi si acuma amatoria ta ma instiga.  

Viitorul nostru e in fiecare zi de maine - nu te juca cu lumea mea de nebunii.

8 comentarii:

 1. merita un "extraordinar" din toata inima :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Imi place jocul de cuvinte si e foarte intens....:-<

  RăspundețiȘtergere
 3. e genial cum te impaci cu aceste cuvinte :)

  RăspundețiȘtergere
 4. cât de mult mă regăsesc în asta...

  RăspundețiȘtergere
 5. @ Izabelle -merci , dar ptr mine e mult prea intens :(

  RăspundețiȘtergere
 6. @ Iris -ma impac extrem de Greu - uneori nu trebuie sa mai fiu EU ca sa rezist :((

  RăspundețiȘtergere
 7. @Moni , at imi pare rau si ptr tine si ptr mine -suferinta e grea ,dureroasa si nemiloasa :((

  RăspundețiȘtergere