miercuri, 14 noiembrie 2018

Despre elefanți..
             Da, vorbim despre site-ul elefant.ro. Din punctul meu de vedere site ul acesta este foarte accesibil și foarte comod. Cu siguranță toata lumea știe și a dat macar o comandă, eu nu mai rețin numarul comenzilor date.

            Nu vreau să fac reclamă însă mă simt atât de mulțumită încât am zis că nu ar fi rău să povestesc și altora experința mea alături de Elefant.ro, plus că în această perioadă se desfășoară și Black Friday iar cei de pe elefant.ro au furat cum s-ar zice startul și au început de azi reducerile masive.

          Am câteva lucrușoare pe wishlist pe care vi le voi prezenta și voua, nu știu voi cum sunteți dar eu când am nevoie de o pauza sau un moment de respiro intru pe site-ul Elefant.ro, culorile, prețurile bune, pozele, produsele, ambianța toate acestea îmi dau o stare de bine, de relax, de entuziasm.

         Raportul calitate-preț este cel mai corect din câte am văzut eu până acum, făcând o comparație cu alte site-uri gen Aoro/Notino sau Kendrashop.ro. Nu o să fac aici comparațiile, nu acesta e rolul articolului meu, acestă postare este pentru a vă binedispune și pe voi, pentru a vă arăta niște chestii drăguțe și a vă recomanda parfumuri originale la prețuri de nimic- încă ceva important de punctat e faptul că în curând vine Moș Nico și fetelor trebuie să ne răsfățam iubitul/ soțul/ fratele /(familia) și cum un cadou special nu se poate găsi după o zi pe alta, el necesită o căutare minuțioasă și timp ( pâna dăm comanda, până ajunge la noi, toate aceste lucruri durează).

         Nu ne permitem să aglomeram începutul lui Decembrie așa că această perioadă e perfectă pentru a testa piața. Azi am găsit  câteva oferte pe site în secțiunea OUTLET, pe site-ul Elefant.ro o să găsiți o secțiune de outlet- lichidări de stoc la majoritatea produselor (parfumuri/ ceasuri/ cosmetice/ fashion/ homedeco..). În această secțiune prețurile sunt foarte reduse astfel puteți achiziționa un ceas original Casio la prețul de 39.99 Ron.
              Ceasurile sunt modele unisex, brățara este din rășină, sunt ușoare și cel mai important e că sunt modele casual, de purtat zi de zi la job, practice și de efect. Tot legat ce ceasuri, o altă firma de top este U.S. Polo Assn, aici prețurile sunt puțin mai ridicate dar nu sunt exagerate, puteți achiziționa un ceas U.S Polo la doar 189,99 Ron.             Pe partea de ceasuri aș putea continua până mâine dimineață însă vă las pe voi să descoperiți diversitatea site-ului. Atât pe partea feminină cât și pe partea masculină gama e largă/ ai de unde alege. Acum vreau să vă prezint două parfumuri/ eu le-am achiziționat pe amândouă prin vară, ambele new stuff, m-am bazat doar pe descrierea de pe site și le-am ales, vorbesc de parfumul Oscar de la Renta și Cerutti 1881.              Ambele au fost achiziționate în marime full size(100ml), prețul undeva sub 100 Ron, în prezent Cerutti este la 89,99 Ron iar Oscar este 79,99 Ron. Parfumurile sunt 100% originale, dupa ce le-am primit, eu le-am verificat cu programul online de verificat parfumuri sau o altă variantă este să intrați simplu pe Google.ro și să introduceți codul de bare, orice parfum original trebuie să îl aibe, se regăsește și pe cutia sa, în momentul în care introduceți codul în aplicația Google trebuie să vă afișeze numele parfumului. La mine a funcționat de fiecare dată și mi se pare o afacere mai mult decât bună să poți lua un parfum original, full size la prețuri sub 100 Ron.


                  Sper că această postare să vă ajute. M-aș bucura să putem schimba păreri legate de cele doua parfumuri/ iar dacă aveți vreo recomandare, o aștept cu nerăbdare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu