miercuri, 3 decembrie 2014

Șampon cu lămâie și argan , Vivanatura





         Astăzi vă scriu despre șamponul cu lămâie și argan de la Vivanatura . Produsele Vivanatura au intrat de curând în viața mea . 

        La început eram curioasă în priviința lor , acum sunt parte din rutina mea zilnică . Folosesc cu mare drag de la ei Pasta de dinți despre care urmează un review si Crema demachiantă , despre care am scris - AICI . 

        Dar să revenim la Șamponul cu lămâie și Argan . Vine într-o cantitate de 250 ml , ambalaj de plastic frumos inscripționat , colorat si vesel . Totul este clar și la vedere . Ceea ce mă atrage cel mai mult la acest Brand . Îmi place să știu ce ingrediente conține iar acest lucru vreau să fie pe înțelesul meu . 


           Produsul este destinat părului normal și gras . Are rolul de al fortifica si regenera . Datorită ingredientelor naturale pe care le conține , hrănește structura firului de păr , întărește rădăcinile și activează circulația capilară a scalpului . 

            Este recomandat și pentru părul gras deoarece înlătură sebumul , dar nu usucă părul , făcându-l astfel strălucitor și plin de vigoare . 

         Îmi amintesc că după prima utilizare , dimineață am observat că părul meu are o culoare deschisă , un pic mai deschisă decât de obicei , ceea ce nu am înțeles atunci . Vreau să spun ca era foarte luminos si totuși natural . 

        Citind cu atenție descrierea am înțeles motivul , acest șampon are o formulă originală care luminează părul blond și conferă luciu și intensitate părului brunet . Eu având părul șaten deschis , era normal sa îmi ofere acest rezultat . 



       
                MOD DE FOLOSIRE - 


          Prima aplicare se realizează pe părul umed și se clătește . La a doua aplicare a șamponului , se masează și se lasă să acționeze câteva minute , apoi se clătește cu apă din abundență . 





               Produs făcut cu drag în România , 98,5 % natural și de origine naturală . 

                          Dragile mele vă doresc toate cele bune , o seară minunată alături de cei dragi , multă căldură in suflete și zâmbete . Pe curând !

7 comentarii:

  1. Fooooarte dragut!!!! Place! Multumim, draga noastra!
    Seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Seară frumoasă și ție , draga mea ! Mă bucur că iți place . Te pup .

      Ștergere
  2. In ultima vreme mi-au atras atentia produsele naturale. O sa caut si eu samponul, si asa tot experimentez si inca nu am fasit samponul perfect pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lorena , dacă ești și blondă cu atât mai bine , o să iți placă mai mult . Produsele Bio în general atrag atenția ! Te pup

      Ștergere
  3. Cred ca a trecut ceva timp de cand te semnai "haos organizat", nu ?:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bianca - imi amintesc de tine cu mare drag - si tu ai facut ceva schimbari pe acolo - te-am gasit si pe platforma blogalinitiative . Da intre timp au intervenit alte preferinte si am lasat deoparte acea parte sensibila ! :) defapt am transferat-o pe reteaua literara ! Tu ce mai faci ?! Ma bucur sa vad ca totusi cineva isi aminteste !

      Ștergere