vineri, 14 noiembrie 2014

Wishlist : SheInside




      

             In ultima vreme pierd multe insa de cele mai multe ori pierd somn . Visez cu ochii deschisi la minunatile de pe SheInside . Mi-am ales cu mare drag si grija cateva lucrusoare . Le-am adaugat pe lista cu dorinte . Mos Craciun are o sarcina dificila , anul acesta . 


             Am facut inventarul si nevoile mele , necesitatile sunt maricele . Am nevoie de o geanta noua , cizme , cardigane , o camasa , un portofel si multe perechi de cercei . Plus cateva esarfe , mari ,pufoase si colorate.


             Pe site-ul SheInside am gasit exact ceea ce imi doresc , vreau sa va arat si voua cateva descoperiri ,  a fost dragoste la prima vedere cu fiecare model . 

           

           Aceasta haina Camel , este perfecta , imi place culoare , modelul  , un design fin , delicat si cu siguranta este si calduroasa .   Sleeve Long Camel  . 










           Alte modele ce mi-au atras atentia ar fi acestea : 











            Pe site gasiti sute de modele , preturile sunt accesibile iar design-ul modelelor superb . In plus , gama este diversificata , puteti opta pentru orice stil vestimentar doriti . De la sport la casual sau elegant sau extrem de finut . www.sheinside.com . 

           Pe langa aceste hainute am pus ochii si pe cateva gentute , inca nu pot sa ma decid la una . Daca as putea , mi-as permite cred ca le-as achizitiona pe toate . In fiecare si sa port cate una . 

           De foarte mult timp , imi doresc un model ca acesta cu franjuri , mi se pare interesante si atragatoare , de purtat zi de zi . Dau o nota sofisticata tinutei , oricat de neinspirata ar fi eu , cu aceasta gentuta iesi din incurcatura . Aici o puteti vedea mai bine : Black-PU-Leather-Tassel-Shoulder-Bag  . 





               Un alt model este acest Clutche , culoare imi place si consider ca este casual , merge de minune pentru birou .  Yellow-Vintage-PU-Clutch-Bag 



      
                   Cand am ajuns in sectiunea cu esarfe , am zis ca innebunesc , foarte multe modele si toate sunt extrem de simpatice si adorabile si le vreau .. www.sheinside.com/Scarves .






                Camasile inflorate sunt noua pasiune , am vazut cateva modele senzationale pe site , va invit sa le admirati si voi . Poate fi o inspiratie . : www.sheinside.com/Shirts  . 





     

              Modele exceptionale . Imi plac toate si le-as cumpara pe toate , sa fac in apartament un mic depozit . 

             Mi-ar placea sa aflu si parerea voastra despre acest site . Daca ati achizitionat produse de pe SheInside as vrea sa aflu cum au decurs treburile si impresiile voastre . 

          Ce parere aveti despre wishlist-ul meu ? Ce sa aleg si ce sa las in urma ? In stilul asta vor fi multe nopti fara somn . 


          Pe final vreau sa va arat in exclusivitate Rochia pentru ziua pe ( 14 Decembrie ) - ce parere aveti ? Nu e asa ca este superba si finuta ? 












              Va doresc o seara minunata alaturi de cei dragi voua . Pupici . Pe curand .

18 comentarii:

  1. Chiar ieri m-am uitat pe acest site... ce sa zic ,cred ca e cel mai cool si accesibil site! ma gandesc sa-mi achizitionez si eu cateva rochite. La camasi,nu prea sunt sigura pentru sa vreau sa stiu cum se aseaza pe mine :) si gentutele sunt tare faine si frumoase. succes la cumparaturi Cris.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cata , eu de vreo 3 zile sunt cu ochii pe acest site , au multe chestiute si nu stiu deloc ce sa iau si ce sa las :) , imi plac toate si au si preturi bune . :x

      Ștergere
  2. Toate alegerile sunt frumoase.Mie imi plac:a doua hainuta,gentuta cu franjuri,esarfa cu negru si alb,camasa 2 si 3,iar un rochita cred ca vei arata absolut minunat...e finuta ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow.. grea alegere 4 u... toate sunt minunate...
    <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate sunt superbe. Greul cade pe umerii tai in alegerea produselor. Noi iti dam doar sfaturi, dar tu alegi!
    BAFTA!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai o misiune grea pt ca toate lucrurile sunt ff frumoase!! :-*

    RăspundețiȘtergere
  6. toate sunt minunate si cu stil nu pot sa imi aleg finca majoritatea imi place

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt foarte dragute hainutele selectate de tine! Paltoanele sunt chic, iar acea camasa alba, pur si simplu superba! <3 De asemenea, camasuta inflorata imi inspira un aer boem, foarte placut! :)

    http://www.camelianita.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Camelia - la fel am simtit si eu cand am vazut camasuta inflorata - iti ofera un aer boem si romantic

      Ștergere
  8. FOARTE FRUMOASE TOATE! <3 CAM GREU DE ALES :)

    RăspundețiȘtergere