sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Argan beauty




         Afară este frig și posomorât însă la mine în căsuță totul e minunat, cald , aroma de ciocolată caldă cu scorțișoară umple tot apartamentul , muzica de pe fundal este plăcută și se asortează iar ca tabloul să fie perfect am lângă mine porția de vitamine și doza de beauty .


    Iarna nu îmi lipsesc din casă fructele de sezon , portocale , mandarine , clementine , mere sau banane . Oricând sunt binevenite.

   Să revenim la beauty , am ales pentru articolul de azi cinci produse , toate conțin într-o cantitate mai mică sau mai mare Argan.Am spun de nenumărate ori că ador acest ingredient ,fie brut fie combinat .
 
    Îmi place pentru că organismul meu este compatibil cu el ,îl acceptă și reacționează satisfăcător .

   Cele cinci produse sunt cumva cele de bază într-o rutina zilnică de îngrijire .




      
     În primul rând vreau să vă prezint un Brand nou pentru mine , auzisem ceva dar nu testasem nimic , este vorba despre Bottega Verde , răsfaț italienesc .

    Am un set format dintr-un gel de duș și o loțiune pentru corp , ambele miros extraordinar și au o putere mare de hidratare – exact ceea ce îmi trebuie în această perioadă din an . 





       Au intrat în posesia mea de ceva timp și în curând vreau să le dedic un articol special , dacă sunteți curioase , trebuie să aveți puțină răbdare .

     Alături de ele am și două produse pentru păr , uleiul de Argan BIO de la Econatura , despre care am scris aici - Ulei-de-argan-pur , este un produs ce merită încercat.Părul meu chiar își schimbă atitudinea ori de câte ori îl folosesc .

     Apoi am uleiul hidratant pentru păr rebel , fără strălucire de la Farmec din Gama ARGANplus . Acesta se aplică pe părul uscat . într-o cantitate mică , 2 sau 3 picături . 

    Miroase plăcut , are un finish natural , ai crede ca 2 picături nu pot rezolva prea multe , dar cu sigurantă te-ai înșela . Este suficient ca părul tău să radieze de strălucire și aspect sănătos .
  
    Vine într-o cantitate de 100 ml , cred ca o să mă țina destul , având în vedere cât folosesc la ,o utilizare .

    De când îl am observ cum părul meu este mai ferm , nu mai am fire despicate , dacă înainte era deteriorat acum a căpătat elasticitate si putere .

    Îmi place rezultatul și îl numesc produsul pentru păr favorit din Luna Noiembrie . Dacă aveți aceleași probleme și voi , clar trebuie sa încercați minunăția aceasta . 




    Aici este adresa site-ului : Ser Arganplus . Prețul său este de , doar 23 Ron , și trebuie să vă gândiți la el , ca la o investiție de lungă durată .

    Tot pe site veți descoperi o mulțime de oferte tentante , de exemplu in perioada 1- 3 Decembrie transportul este gratuit , indiferent de comandă . 

    Iar în perioada 5- 30 Noiembrie la o comandă de 100 Ron primești gratuit Masca de față cu Argila Napoca -50 ml ( produs în ediție limitată ) . Iar dacă comanda ta este în valoare de 150 Ron , atunci primești Masca de față Napoca gratuit însă de această dată într-o cantitate de 200 ml .


    Vreau să rămân tot la marca Farmec , deoarece ultimul produs despre care vă povestec astăzi este tot de la ei  și anume Crema contur ochi care conține Argan – cum era și normal .

   Se aplică dimineața și seara , prin masaj usor , mișcări circulare până la absorbția completă .

    Flaconul are 15 ml , pentru o singură utilizare se folosește puțin produs . Ce rezultat are , după 3 săptămâni ?

    În principiu zona sensibilă a ochiilor este mai fermă,cearcănele de dizolvă , elasticitate si vizibil piele sănătoasă .

    Trebuie să recunosc că nu am mai folosit până acum niciun produs de acest gen , dar mă bucur ca am început cu Farmec acest drum.

    Nu am crezut o secundă că voi fi dezamagită , produsele Farmec sunt compatibile cu mine iar rezultatele lor sunt cele așteptate de mine .



     Pupici dragile mele , vreau să citesc și părerile voastre în legătură cu aceste produse , dacă le-ați încercat . Seară frumoasă alături de cei dragi voua !

    
                                      Pe curând !
 

8 comentarii:

  1. Sunt minunate... nu le-am incercat.. dar, sunt sigura ca sunt minunate..
    Multumim draga noastra!

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt super toate produsele de la farmec,din gama Argan am crema pentru corp,care e super hidratanta si demachiantul,care e la fel de bun. Sa ai o seara cu Farmec,draga mea! pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daniela , la demachiant si eu ma gandesc de ceva timp , as vrea sa il incerc ! Multumesc la fel - pupici

      Ștergere
  3. Si eu folosesc ulei de argan pentru ten si par. Nu am incercat din produsele folosite de tine, dar sunt de luat in considerare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim de articol! Nu le-am folosit dar cred ca sunt bune aceste produse <3

    RăspundețiȘtergere