sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Apa de Trandafiri - mirifică




           Vremea e pustie , atmosfera tacuta si sufletul meu incet incet se obisnuieste cu Iarna . Printre toate lucrurile mecanice de zi cu zi cauta momente de rasfat in orice zambet , gluma , sarut sau mai nou Apa de Trandafiri - de care auzisem insa nu am incercat-o niciodata . 

           Multumesc Elemental .ro , pentru acesta ocazie . Imi face o deosebita placere aceasta noua experienta . Pe langa Apa de Trandafiri am mai primit si Apa de Melisa ( intial nici nu stiam ce este mai exact si cum se utilizeaza ) , dar pe site am gasit toate informatiile dorite . 


         Vreau sa precizez ca Apa de Trandafiri miroase exact ca acei trandafiri din curtea bunicii pe care trebuia sa ii protejam si sa avem grija de ei ca cu ochii din cap , deoarece erau Trandafirii pentru dulceata , acel miros carateristic de , dulce il are si acest produs . Am ramas surprinsa la inceput , nu as fi crezut . 

        Produsul vine intr-o cantitate de 50 ml , este o apa florala nobila , potrivita pentru toae tipurile de piele , parfumul subtil si armonios te cucereste pe loc . Apa de trandafiri de Damasc Bio este cunoscuta pentru efectul de refermizant si antiage . 

        Apele florale contin esenta plantei in fiecare picatura , deasemenea apele florale MAYAM sunt pure , proaspete si nu contin alcool sau conservanti . 

            


             Metoda de obtinere este prin distilarea petalelor . Trandafirul de Damasc este cultivat azi in Bulgaria insa  produsul este obtinut in Franta . 

            Este un lichid clar , ambalat intr-un flacon PET de tip farmaceutic , de culoare ambra ce este reciclabil . 


             Ca si proprietati aceasta Apa de Trandafiri tonifica , are rol regenerator pentru orice tip de de ten , calmeaza si improspateaza tenul obosit si lipsi de vitalitatea . Mirosul sau persista foarte bine pe durata zilei , are si efect astringent . 

 
               
               CUM SE UTILIZEAZA : 

- se poate aplica pe piele , nediluata 
- pulverizata pe gat , ten si decoletu 
- ca ingredient in cremele pentru contur ochi 
- ca si componenta parfumata in diverse creme 
- sub forma de , demachiant bifazic alaturi de un ulei vegetal 


         Personal am utilizat-o pentru gat , ten si decolteu asa cum am primit-o , cu ajutorul dischetelor demachiante . 

        Imi da o stare de bine ori de cate ori o folosesc , tenul este proaspat si radiaza de vitalitate . 

        Pretul sau este de 11,50 Ron . 




          Pe de alta parte Apa de Melisa sau Roinita ( impropriu lamaita ) - are un miros caracteristic plantelor , usor intepator , citronat chiar . Aceasta vine intr-o cantitate de 100 ml , in mare parte beneficiile sunt aceleasi , ambele produsele servesc pielii / tenului intr-un mod BIO , natural si sanatos , fara reactii adverse si fara ingrediente ascunse . 

          Denumirea plantei provine din greaca - unde Melissa - inseamna albina , deoarece albinele foloseau nectarul acestei plante pentru a produce mierea . Chiar si la noi planta se numeste '' iarba stupului '' 

          Apa de Melisa are o actiune tonica antioxidanta si de calmare a pielii sensibile . Ca si caracteristici acest produs netezeste pielea este un calmant si antiiflamator , reparator si usor cicatrizant . 

         Ambele produse imi plac si le folosesc cu mare drag de cand au intrat in posesia mea . Le consider speciale deoarece in diminetile posomorate baia mea este inundata de mirosul Trandafirilor de Damasc si parca ziua devine mai dulce si armonioasa . Acest lucru se vede pe chipul meu . 


        Dragile mele va doresc caldura in suflete si zile pline de zambete si culoare . Pupici 









2 comentarii:

  1. Din câte știu eu apa de trandafiri are multe proprietăți benefice tenului și corpului. De mult vreau să-mi achiziționez și eu un astfel de produs. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da , Diana este foarte utila ! Nu mai spun nimic despre faptul ca miroase teribil de bine ! :X

      Ștergere