miercuri, 20 august 2014

Review - Act Natural Cosmetics ( Sapun cu Ciocolata )



      Dragile mele astazi vreau sa va povestesc despre experienta mea in legatura cu produsele handmade , vorbesc azi despre Sapunuri .

      De curand am primit spre testare doua Sapunuri , realizate din ingrediente 100 % naturale . Este vorba despre http://www.acosmetics.ro/ , un site plin de bunatati bio . Eu am ales Sapunul cu aroma de Cocos si cel cu aroma de Ciocolata .

     Primul testat este cel cu aroma de Ciocolata , eram tare curioasa , asa ca nu am rezistat , de cum l-am primit , l-am pus la treaba . Vreau sa va spun ca miroase exceptional .






       Mi-a placut foarte mult si ambalajul , este chic . Iar sapunul are o forma normala insa ce mi se pare ca il face special este desenul din interiorul sau .

       Atunci cand am fost nevoita sa imi aleg aromele preferate , am avut intr-adevar o mare problema , deoarece gama lor este foarte variata si cu greu reusesti sa alegi ceva , fiindca mi-as fi dorit sa le incerc pe toate , sunt atat de multe arome si toate sunt in culori vesele si sunt produse naturale , iar eu sunt fan , produse Bio .  Daca v-am facut curioase atunci va invit sa vedeti ca nu glumesc cand spun Gama Variata ,aici aveti link-ul , Sapunuri Naturale . 

     Sapunurile Attirance sunt realizate 100% manual , din ingrediente naturale , fara conservanti si fara grasimi animale . Ingrijesc delicat pielea si fac din baia ta o experience unica . Contin uleiuri esentiale naturale , uleiul de masline , glicerina si bogatia de ingrediente naturale iti trezesc simturile si iti rasfata corpul .

     Un alt lucru benefic este faptul ca Sapunurile naturale Attirance sunt combinate cu ingrediente active , anume : miere , ovaz , cafea , extracte de plante  , flori . De aceea incanta cu aroma lor unica si efectele pozitive .

      Trebuie sa recunosc ca Sapunul cu Ciocolata este deja pe terminate . Abia astept sa vad cum este si cel de Cocos . Sunt niste sapunuri cremoase si placute , primul contact este cu mirosul lor , din start te face sa le adori . Imi place senzatia pe care mi-o ofera in contactul cu pielea , foarte usor de folosit , pielea ramane catifelata , placuta la atingere si extrem de fina .

      Ciocolata ofera un parfum armonios , cald si linistitor . Acest produs fiind recomandat pentru toate tipurile de piele . Nu trebuie sa uitam un aspect : ca are un efect usor afrodisiac :) .

     Pe site ACOSMETICS , gasiti mai multe detalii , iar pretul sau este de 15 ron . Mi-a placut acest sapun , sunt tare curioasa in legatura cu celelalte arome , in special cel cu Cafea , deja mi-am facut o lista pe care vreau sa o , onorez cat mai curand .

    Dragile mele as vrea sa va fac si voua o bucurie , pana pe data de 15 / 12 / 2014  pe site-ul acosmetics.ro se desfasoara o Tombola cu niste premii exceptionale , regulile sunt simple , trebuie sa va autentificati pe site si sa aveti putina rabdare . La ce premii sunt puse in joc merita . Asa ca eu va invit cu mare placere si va urez mult noroc : Tombola cu premii . 


          Va doresc o zi minunata , zambete pe buze si Pupici . 


15 comentarii:

  1. ce bine arata <3. intru si eu imediat pe site. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana , sa te inscrii , la Tombola . Unul din premii este o masca de aur !! :X:X

      Ștergere
  2. Cristina Barbieru21 august 2014 la 00:16

    Si eu am unul, pe cel de piersica! <3 Urmeza sa-i fac un review, dar acesta arata demential :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept sa il citesc pe al tau ! Cu siguranta si al tau este minunat ! :*

      Ștergere
  3. Cred ca e cu adevarat delicios, vreau si eu!! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paula , te poti inscrie la Tombola , au o multime de premii delicioase , printre care si sapunuri naturale , la alegere ! :* pupici

      Ștergere
  4. Suna foarte bine sapunul acesta cu ciocolata.Astept sa-l incerci si pe cel de cocos. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da , abia astept si eu sa il incerc si pe cel cu Cocos ! Insa de pe acum presimt ca o sa imi placa si acela la fel demult ca acesta !:)

      Ștergere
  5. Am si eu acest sapun si imi place enorm de mult <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca e foarte delicios, sunt tare curioasa sa il incerc :D

    http://frommwithloveblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea , ti-l recomand cu mare drag ! Da o senzatie minunata , iar mirosul este super .

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Mihaela , draga mea - si mie ! Le ador , sunt atat de cremoase , incat si spuma este densa si cremoasa ! :)

      Ștergere
  8. Am avut si eu sapunelul acesta <3 mi-a placut foarte mult!

    RăspundețiȘtergere