joi, 24 aprilie 2014

Review Ulei de dus by Sabon



    Azi dragile mele vreau sa va povestesc despre un produs tare drag mie de la Sabon , mai exact Uleiul de dus Golden Iris ( Limited Edition ) .

   Cu produsele marca Sabon am facut cunostinta in urma cu 2 ani , pe vremea aceea primisem cadou de Craciun un set tare frumos cu o crema si un gel de dus , nu am dat prea mare importanta pana in momentul in care le-am folosit si tin sa precizez ca a fost dragoste la prima utilizare ! Nu mai retin numele produselor pe care le-am avut atunci insa azi vreau sa va scriu cate ceva despre Uleiul de dus pe care abia l-am terminat si nu  prea ma bucura acest lucru ( ma obisnuisem cu el ) . Cu siguranta l-ati mai vazut in postarile mele gen - Preferate lunii .

   Acest produs a fost achizitionat in Decembrie ( anul trecut ) si de atunci l-am tot folosit , este preferatul meu si ma bucur ca este compatibil cu oraganismul / corpul meu , nu am avut in aceste 4 luni niciun fel de probleme .



    Vine ambalat intr-o sticluta simpatica din sticla , avea un capac gri pe care era scrisa marca Sabon insa ma chinuiam putin si atunci am facut ceva modificari , i-am inlocuit capacelul cu aceasta pompita , sa il pot folosi mai usor si sa pompez exact cantitatea dorita .

    Daca va uitati cu atentie in pozele de mai sus puteti observa ca textura sa contine sclipici , insa nu va ganditi ca dupa baie sclipeam toata , in niciun caz , se poate observa un shimmer pal atunci , in momentul utilizarii dupa ramane doar sentimentul placut de catifelare si de proaspat .

  Vine intr-o cantitate de 250 ml , mie mi-a ajuns cam 4 luni , folosind-ul de 2 ori pe saptamana ( in ideea de a nu-l consuma pre repede, pentru ca arata foarte fashion in baia mea ) .

  Acest produs contine 4 uleiuri si anume :

- Ulei de masline ( preferatul meu ) .
- Ulei de avocado .
- Ulei de Jojoba .
- Ulei de germeni de grau .

  Compozitia produsului este imbogatita cu Omega 3 , 6 , 7 si 9 plus Vitamina A si E . Nu contine S.L.S sau parabeni .






   Foarte usor de utilizat , nu trebuie aplicat foarte mult produs , isi face treaba intr-o cantitate  mica , este concentrat si din doua picaturi se umplea cada de spuma , ceea ce imi place teribil .

  L-am cautat pe site-ul lor : Sabon Shop zilele trecute , deoarece am anuntat pe pagina de Facebook a blogg-ului : Domnisoara Christine ca ma numar printre castigatoarele Concursului organizat de Sabon , mai exact am castigat unul din cele 3 premii ce constau intr-un voucher de 300 Ron ( in produse Sabon ) - am vazut ca uleiul meu este pe terminate si am vrut sa il recumpar dar nu am avut noroc , sa il mai gasesc , dar la cate bunatati erau / sunt acolo l-am inlocuit cu succes ( maine revin cu detalii , despre cum a folosit eu voucher-ul ).

  Cu alte cuvinte acest produs mi-a placut , este minunat , dusul / baia devin o experienta unica in momentul in care il folosesti , senzatia de prospetime , catifelare si piele moale de dupa nu o poti inlocui si nici nu ai vrea sa o faci . Il recomand cu mare drag , merita incercat . Sper sa fie in stoc cat de curand , eu sunt cu ochii pe site si voi ar trebuie sa faceti acelasi lucru deoarece cei de la Sabon au in permanenta reduceri foarte bune la produse de calitate .

  Dragile mele daca ati folosit / testat produsele Sabon m-as bucurat mult sa imi lasati parerea voastra intr-un comentariu . Pupici si o zi frumoasa .

4 comentarii:

  1. Abia astept ce ti-ai luat cu cei 300 de lei <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Loredana draga mea , pastrez surpriza pana maine :) - insa pot spune ca sunt produse pe care nu le-am mai incercat pana acum -:X:X abia astept si eu sa intru in ele ! Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat produse Sabon dar am citit despre ele si stiu ca sunt bune.Ce-i drept,sunt cam scumpe dar calitatea se plateste!:) Pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oana ai dreptate aici sunt scumpe - si da sunt bune !! Produse de calitate ! eu ma simt tare norocoasa ca am iesit castigatoare la Concursul organizat de Sabon si cu voucher-ul de 300 ron , am reusit sa achizitionez ceva produse :X:X:

    RăspundețiȘtergere