luni, 28 aprilie 2014

Review Sampon Regenerant Gerovital Plant by Farmec








   Dragile mele azi vreau sa va fac cunostinta cu un produs ce a reusit sa ma indeparteze de vechile mele preferate by Alix ! Vorbesc despre minunatia de Sampon regenerant de la Gerovital Plant by Farmec . Nu am crezut niciodata ca voi gasi ceva mai bun si mai accesibil ca pret ce va reusi sa ma multumesca si sa pot renunta la Marca Alix ( dupa cum stiti aveam o adevarata obsesie pentru Samponul si Masca de par cu ulei de argan de la Alix ) .

    Acest produs l-am primit odata cu achizitionarea Revistei Femeia Luna Aprilie , este o mostra de 40 ml - am reusit sa il folosesc de 4 ori .Ei spun ca este si un fel de Tratament - ajuta bine la regenerarea firului de par , m-am convins si eu de acest aspect !
  
   Noroc de Concediul meu de Paste ca altfel uite , cum stateam cu niste produse minunate in casa si eu habar nu aveam .  Bun , sa incepem cu parerile mele despre acest Sampon :

- La prima utilizare am intampinat ceva probleme : totul era in regula cu parul , foarte catifelat , cu volum chiar , se observa diferenta ( ca am schimbat samponul ) insa o schimbare in bine - parul era sanatos , radia de culoare . Scalpul insa a suferit putin ( pana a reusit sa se obisnuiasca ) mi se intampla mereu lucrul acesta -  motiv pentu care evit sa imi schimb des samponul . A doua zi mi-au aparut niste bubite fix in crestetul capului , ma mancau teribil , m-am scarpinat o perioada ( si a trebuit sa il folosesc din nou , pentru a-mi ajuta scalpul sa se obisnuiasca ) . Am facut aceasta precizare deoarece e posibil sa va tenteze sa il incercati si daca cumva aveti aceeasi sensibilitate vreau sa va avertizez ca nu este de lunga durata - trebuie folosit 2 zile consecutiv , pana se obisnuieste scalpul .

    Ingrediente :

Samponul regenerant ( tratament ) prezinta primul pas catre un par din nou sanatos , catifelat si curat . Cu o actiune garantata prin hidrolizatul de Keratina si cele 5 extracte naturale :

1. Brusture
2. Coada Calului
3. Mesteacan
4. Rosmarin
5. Salvie  - fiind un produs ce contine ingrediente naturale este recomandat tuturor tipurilor de par .

   Efectele benefice pentru firul de par :

    - Combate caderea parului ( acest factor ma cucerit ) , eu la fiecare schimbare de anotimp am probleme cu parul , imi cade in cantitati ingrijoratoare , acum insa ramane o amintire adunarea firelor de par de pe gresia din baie sau cada , pentru ca am descoperit oaza mea de fericire de la Gerovital Plant .

   - Revitalizeaza parul obosit , lipsit de culoare ( de viata ) , a doua a zi se observa cum parul este schimbat , culoarea este intensa , ii reda  prospetimea si naturaletea , am observat si o tenta de volum in par .

   - Parul meu are tendinta de ingrasare , acest Sampon il curata foarte bine si nu ii favorizeaza ingrasarea , ceea ce ma face extrem de fericita si multumita .





     M-am documentat putin si am descoperit si o masca de par din aceeasi gama , abia astept sa o incerc , o alta descoperire - Pretul ... dragile mele  Samponul full-size este doar 9,38 Ron dar intr-o cantitate micuta spun eu , doar 125 ml !  Mai multe detalii despre produse , pret sau sfaturi benefice gasiti pe : Farmec.ro  - au o gama variata ,  la preturi accesibile !

   Aceasta este parerea mea despre Samponul Regenerant Gerovital Plant by Farmec - vi-l recomand cu mare drag si convingere ca va functiona garantat si pentru voi . Sa aveti o zi plina de culoare si zambete dragile mele cititoare . Pupici

5 comentarii:

  1. Am avut si masca si mi-au placut, dar de cand cu problemele scalpului nu l-am mai folosit, nu cred ca ar face fata. pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Te pup si iti multumesc pentru mesaj draga mea ! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi eu tot în urma unei monstre am achiziţionat şamponul şi mai departe masca, Deocamdată sunt mulţumită!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ina15 , samponul este unul; regenerant , defapt se poate numi si un fel de tratament , uneori se ivesc probleme de genul : scalp prea sensibil . Eu spre exemplu nu am intampinat aceasta problema cu acest sampon , insa in alte situatii cu alte produse am patit-o si eu !

    RăspundețiȘtergere