miercuri, 16 aprilie 2014

Prezentare produse by Flormar






  

     Dragile mele azi vreau sa va povestesc despre Brand-ul Flormar , cum am ajuns din stadiul de indiferenta la Fanul nr. 1 . Auzisem de aceasta Marca de make-up insa nu testasem niciun produs , eram destul de curioasa de calitatea lor , apoi am inceput sa caut informatii , review-uri , sfaturi  peste tot , unde gaseam cate ceva , citeam de 2 , 3 ori . Prin aceasta postare vreau sa va fac si voua 'cunostinta' cu Flormar .

   Istoria f. a inceput in 1950 la Milano , cu un brand specializat pe lacuri de unghii , segment pe care astazi este lider mondial in volumul de vanzari . In prezent fabrica ultramoderna se afla in Istanbul , unde tehnologia de ultima ora face ca Flormar sa fie cu succes incadrat in categoria machiajului profesional . Prezent in 82 de Tari , de pe 5 continente . Ma bucur teribil ca Romania face parte din acele 82 . Iar primul magazinul deschis  in Ro are frumosul numar 100 .

  Produsele acestui Brand sunt diferite in primul rand prin formula hipoalergenica , ce are la baza ingrediente naturale active cum ar fi : untul de caco , extractul de caisa , untul de Shea , extractul de vita de vie , ceai verde . Ceea ce inseamna ca produsele Flormar nu numai ca ne ajuta sa fim frumoase cateva ore pe zi , atat timp cat purtam un machiaj ci au grija de pielea noastra si dupa , protejand tenul cu delicatete si prevenind eficient aparitia ridurilor .

   Daca la inceput vorbeam despre lacuri de unghii astazi FLORMAR ofera cea mai larga si completa gama de produse cosmetice cu peste 800 de produse : Fonduri de Ten , Pudre , Mascara , Rujuri , Glossuri , Farduri pentru ochi , Corector , Masti pentru fata , Artliner , lacuri de unghii si accesorii , toate fabricate in conformitate cu cele mai stricte reglementari de calitate dar la preturi extrem de avantajoase . Un alt avantaj pe care il prezinta Flormar este faptul ca produsele nu sunt testate pe animale .

   Vreau sa va prezint si colectia mea personala , am inceput de la 0  produse si am ajuns sa detin gama destul de variata ( am si cateva mostre ) . Astazi le fac prezentare , curand vreau sa va delectez si cu review-urile . Incep cu poza de grup !



  Asa arata minunata mea colectie , de la mostre pana la produse full-size . Am incercat sa adun produsele necesare unui make-up complet , fiindca ador aceste produse si nu vroiam sa introduc in machiajul mea altceva , Deoarece sunt zile in care folosesc numai gama Flormar . Nu voi spune in acesta postare prea multe , pentru asta exista review-urile / recenziile .






                                           Fond de Ten Mat Touch cu vitamina E , nr. 301 si 303 . 



                                               Mostre de parfum din Gama Dishy si Heart .



                       Mostre de scrub , crema maini / corp si Fond de ten Mat Touch nr. 305 .


                                         
                                             Fard de ochi mono , este un alb sidefat , superb . 




                                                         Lip gloss Long Wearing L421 . 




                                                          Ruj Flormar Selection nr. 40 .



                                                      Deluxe Shine gloss stylo , nr. D45 .




                                                 Deluxe Cashmere Lipstick stylo , nr. DC 28 .



                                                Mascara Pretty Intensifying , Black . ( 8 ml ) .







         Lifting Concealer , SPF 20 , are o putere mare de acoperire ( exemplu in poza ) nr.LC 03.




     Ultimul meu produs este un artliner ( precision ) Black . Este rezistent la apa , foarte pigmentat , si extrem de precis ( ok si pentru mine , care atunci cand vine vorba de Tus , dermatograf sau artliner am parca doua maini stangi ).

  
    Dragile mele , aceasta este colectia mea , marca Flormar ! Daca si voi le-ati incercat produsele , sau le folositi in prezent va rog sa imi lasati parerea voastra printr-un comentariu ,sau experienta traita alaturi de ele , deoarece sunt foarte curioasa ! Pentru mine sunt de exceptie , am pregatit un review la Fondul de Ten , maine isi va face intrarea ! Pana atunci va pup , va doresc o seara minunata alaturi de persoanele dragi voua si multe zambete pe buze .




2 comentarii:

  1. Wow,ai o mini-colectie Flormar!
    Eu am vreo 3 oje si un fond de ten,sunt produse bunicele.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da , sunt bune , mie imi plac teribil , si pentru tenul meu sunt potrivite . Oje nu am de la ei . :)) stiam eu ca lipseste ceva :))

    RăspundețiȘtergere