miercuri, 12 februarie 2014

Review Perspirex


        Azi vorbim despre antiperspirantul Perspirex .

       In urma cu ceva timp am participat la Campania lor de testare cu blogul meu si am castigat o mostra de 5ml , pana atunci nu auzisem de acest brand , m-am documentat putin,am citit pe site-ul lor cate ceva insa nu eram convinsa ca acest produs poate oferi tot ceea ce zice .


         Ce este Perspirex ? Cine este ? Cum functioneaza ?   La inceput a fost lansat in anul 1979 de catre Claus Riemann , sub denumirea De-eet  , ca o solutie de lunga durata impotriva hiperhidrozei . Transpiratia este o problema ce incomodeaza pe oricine , si cu totii ne dorim un produs minune ce lupta cu ea pana la ,eliminare. Pe langa tranpiratie , mai exista mirosul neplacut si iritatiile ...dragi mei acum chiar exista ceva ce ne scapa de aceasta problema : Roll'onul Perspirex  , este distribuit in Romania de SC.Top  Health & Beauty Distribution S.R.L , exista pe piata de 34 de ani .
       

         
         Cum functioneaza Perspirex :   actioneaza prin stoparea temporara a glandelor sudoripare. Clorura de aluminiu din Perspirex reactioneaza cu apa din glandele sudoripare si formeaza un dop din keratina. Acest dop determina glanda sudoripara sa devina latenta . Dopul se va dizolva in mod natural, odata cu schimbarea celulelor pielii, si glandele sudoripare vor deveni din nou active.
         
         Ce contine Perspirex ( ingrediente ) : Alchohol Denat., Aluminium lactate , Aluminium Chloride, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, Cetylv Palmitate, Hydrogenated Mycrocristalline Wax, Hydrogenated Castor Oil. 

       Acum poate va intrebati de ce contine alcool ?!  : Perspirex se bazeaza pe alcool si nu contine apa. Daca adaugati apa va declansa reactia dintre clorura de aluminiu si apa in sticla in loc sa aiba loc in glanda sudoripara, reducand astfel eficacitatea.Majoritatea antiperspirantelor de pe piata contin apa si clorura de aluminiu. Ele sunt oarecum eficiente impotriva transpiratiei, dar nu pentru mult timp, deoarece dopul se va forma la suprafata glandelor de transpiratie ci nu in interiorul lor. De aceea Perspirex dureaza mai mult decat alte antiperspirante obisnuite.
     
        Cum il folosim : se utilizeaza doar noaptea,deoarece glandele sudoripare sunt mai putin active pe timp de noapte, oferind antiperspirantului  timp pentru a lucra in liniste . Se aplica 1 / 2 ori pe saptamana iar atunci pielea trebuie sa fie perfect uscata si neiritata. De retinut * Perspirex se aplica la minim 48 de ore de la orice forma de ras sau de epilat deoarece contine alcool si poate irita pielea sensibila.

           Il folosesc de 3 saptamani si am ajuns la concluzia ca se merita 52 Ron pe 25 ml. Nu am avut incredere in acest produs , insa ma bucur ca incet incet mi-a dovedit ca m-am inselat.Zona axilei ramane uscata ,imi place mult ca efectul este de lunga durata , se mentine pana la 3/4 zile iar partea interesanta este ca dusurile zilnice nu ii reduc din eficacitate.Reduce iritatiile pielii , este lipsit de coloranti, conservanti artificiali, parabeni sau parfum.Va recomand acest produs cu maxima siguranta ,ca va da rezultate excelente. 
      
  Seara minunata va doresc , plina de caldura , ganduri bune si multe zambete.Pupici


8 comentarii:

  1. Primele 2 ingrediente sun alcool si aluminiu ? Nu multumesc, nu as da banii pe asa ceva. Mi se pare ca are un pret urias pt o chestie atat de chimica. Plus ca e normal sa transpiri, deci foarte e tare rau faptul ca nu lasa pielea sa respire.

    RăspundețiȘtergere
  2. Loredana oarecum iti impartasesc parerea , dar acest produs face cam ceea ce promite ! La o petrecere , aniversare , nunta e bun un astfel de produs , ofera siguranta ca nu apari pe la mijlocul noptii cu ditamai pata la subrat , insa ingredientele intradevar nu sunt tocmai cele indicate !

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu l-am încercat, oricum părerile sunt împărțite referitor la acest produs.Eu una i-aș da o șansă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am avut dubii la incept , lista ingredientelor este dubioasa , insa acest produs isi face treaba - nu il voi mai folosi dupa ce se termina , decat in cazuri extreme -deoarece stiu ca ma pot baza pe el - acesta este mai mult un tratament decat un roll-on de zi cu zi !!

    RăspundețiȘtergere
  5. Suna interesant :) cred ca i-as da si eu o sansa :)
    Multumim de review! :-*

    RăspundețiȘtergere
  6. Se poate folosi cumva pe fata si frunte?

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu draga mea - nu se poate utiliza pe fata sau frunte !

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua .As dori sa aflu daca pespirex lotiune are efect impotriva hiperhidrozei palmare ? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere