joi, 20 februarie 2014

Organizare bijuterii

    

        Pentru ca am destule bijuterii si spatiu pentru depozitare zero , atunci m-am gandit la o varianta practica pentru mine ( personal )  dar sunt sigura ca va poate ajuta si pe voi . In primul rand am sortat treburile , deoarece am cateva pe care le utilizez zilnic , unele doar in weekend , altele doar joi sau marti , asa ca dupa ce am ales cele mai des folosite piese am cautat cutiute , cutii si le-am ordonat frumos , intr-un timp gaseai un inel pe noptiera din dormitor , o bratara pe curierul de la intrare , ceasul pe la baie , lantul ramanea prin sufragerie , sotul meu era disperat ,asa ca pentru linistea lui si a mea ( ma ameninta intr-un timp ca le arunca la gunoi , tot ce gaseste lasat , alandala). Asa ca am gasit rezolvarea , va invit si pe voi sa vedeti minunea : 















        








       Cutia cea neagra este de la un set de trei cescute chinezesti ,pentru ceai.Cealalta este cutia de la Breil , contine lantul primit de Valentine's Day . Cu aceasta ocazie va arat si bijuteriile mele preferate ( excludem inelul de logodna si verigheta ). 

     1. Lant Breil 


      2. Cutiuta Rosie contine setul meu de nunta , Bratara ,cercei si lant cu perlute din argint lucrat manual + Cercei argint lucrat manual cu pietricele batute ,ei reprezinta ochiul turcesc (  are ,rolul de a te feri de,deochi ).






























     3. Setul meu de patru bratarici , pe care le utilizez cel mai frecvent , printre ele se numara si o bratara shamballa ( cea neagra ) iar cea mov cu imitatie de perlute albe este achizitionata de la Manastire .















     4.  Cele doua cutiute rotunde roz contin cate o pereche de cercei . Ambele vin de peste hotare ( vinovata pentru acest lucru fiind sora mea ). 
















         5. Cutiuta mica , patrata rosie ascunde inelul primit de Valentine's Day de la iubitul meu sot !



           6. Cutiuta albastra contine perechea de cercei din setul Dove , cu pietre swarovski , primit de ziua mea , in decembrie . 


      7. Urmatoarele preferate sunt cele doua ceasuri , unul mov si cel de la Casio ce are mai bine de 4 ani .















         8. Ultima cutiuta contine un inel de la Avon cumparat in urma cu 2 ani cred , si un lant ce are pe pandantiv maci ! 




        Aceasta este colectia mea de preferate , pe care le utilizez zilnic , uneori se mai schimba cutiutele , inlocuiesc anumite inele , insa totul ramane in cutia cea mare neagra !Fiind aranjate / asezate la locul lor nu prin toata casa ! Ma ajuta foarte mult acesta varianta si cred ca este o inspiratie si pentru voi dragile mele . Va pup si va doresc o seara excelenta in sanul familiei . Nu uitati sa va inscrieti la Giveaway  , organizat impreuna cu Farmec .

2 comentarii:

  1. Tot așa le am și eu puse, în cutii și cutiuțe...Pe categorii și preferințe, însă la mine ordinea și curățenia nu țin foarte mult...:))

    RăspundețiȘtergere
  2. frumoase bijuterile tale ,eu nu prea am asa multe iar care le am le tin intr-o mica cutiuta ..

    RăspundețiȘtergere