marți, 4 februarie 2014

Machiaj Afro !


       Azi am fost jucausa , si am realizat un machiaj afro - ce inseamna acest lucru : colorarea pielii intr-o nuanta  inchisa ! Ce a iesit vedeti imediat , in urma acestei ghidusii mi-am dat seama ca vreau sa fiu afro girl :)) . 



         Asa ciocolatie , sotul meu era in dormitor se uita la Tv , eu in sufragerie realizam grozavia , strig la el : Mami vino repede sa iti arat ceva ......cand a intrat in camera s'a blocat :)) trebuia filmata reactia , a fost de milioane , ma intreba : Cine esti ?? Ce cauti aici ? La un moment'dat nu vroia sa se mai uite la mine . Concluzia lui - Tu nu esti iubi meu ! Dar a fost un dragut si a facut cateva poze . 
      Ce parere aveti despre acest gen de machiaj ? Imi sade bine sau nu ? Pupici si o seara minunata va doresc , afro chiar !!
 

7 comentarii:

  1. Probabil ca un ten bronzat te-ar prinde bine, machiajul hmm esti mai draguta fara el:*

    RăspundețiȘtergere
  2. ce imprevizibila esti! :* iti sta bine,ochisorii ies in evidenta. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ce imprevizibila esti! :* iti sta bine,ochisorii ies in evidenta. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Catalina , sunt jucausa tare , vreau sa vina Vara ,ma gandesc eu ca asa poate poate i se face mila :) si ne scapa de zapada si frig .Pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow! Zici că ai stat prea mult la solar...Nu te supăra pe mine, dar rujul acela nu cred că are ce căuta acolo.Mă gândeam oare ce reacție ar avea al meu, să mă vadă astfel machiată =))

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu ma supar deloc , draguta mea . Stiu ca multe nu au ce cauta acolo :))) - sotul meu era destul de speriat :))

    RăspundețiȘtergere