marți, 2 decembrie 2014

Shampoo , Sabon







                 Azi  vrea să vă scriu câteva cuvinte despre șamponul Sabon . L-am folosit timp îndelungat și mi-am format o părere despre acesta .

                 Fără să exagerez cei   350 ml mi-au fost alături vreo 6 luni , bineînțeles nu utilizat zilnic ci doar în momentele speciale sau atunci când îmi doream ceva deosebit pentru păruțul meu .

                 Produsele Sabon , în general sunt deosebite și extrem de elegante , îmi place modul lor de a le ambala , designul drăguț și faptul că aromele persistă mai mult decât suntem noi obișnuite .

                Varianta mea este pentru părul normal , conține uleiuri esențiale din plante ce cresc în Pădurile Amazonului .  Ce fancy sună , nu ? Încă ceva – fără parabeni , SLS și fără sare .




                   Cu un complex puternic de ingrediente ce curăță  și hrănesc  scalpul , părul reușește să se mențină strălucitor si îngrijit .  Totodată este protejat și  radiază de sănătate .

                    Șamponul este îmbogățit cu planta Inca Inchi care conține Omega 3,6 și 9 , plus Vitamina E și untul  Monoi  . Un alt ingredient care îmi place teribil este uleiul de nucă de cocos .  Cred că aroma de nucă de cocos predomină cel mai tare .

                    Aroma sa este una fresh . Vine într-un recipient din plastic , de culoare opacă . Însă nu pare deloc  banal  ci mai degrabă elegant  . 





                         Ca o bilă neagră – este faptul că nu oferă  volum . În schimb părul este curățat , hrănit și mirosul persistă până la două zile  . Vreau să precizez o chestie importantă , posibil ca pentru părul meu des și greu să nu poată face făță , legat de volum . Rezultatul diferă , în funcție de fiecare . 

                        Dragile mele , eu vă recomand acest produs,merită încercat , miroase bine,persistă,scalpul este îngrijit și curăță eficient .După spălare părul rămâne moale si pufos .

                        Prețul său este de 76 Ron ,pe site  - www.sabon ,Iasomie și Green Rose.Cel cu Iasomie este urmatorul pe lista mea .Cred că miroase divin . 

                        Dacă doriți o părere sinceră și despre alte produse Sabon încercate de mine puteți lectura și următoarele articole - 






                      Un mic pont , Sabon a lansat de curând o nouă Gama de produse , Majestic Essence .

-  Colecția de iarnă Majestic Giving, inspirată de luxul palatelor regale și a inimilor nobile, ce adoră să daruiască bucurie. O colecție elegantă ce transformă ritualul îngrijirii în arta de a te răsfața regal. Colecția cuprinde ulei de duș , body scrub, cremă-unt pentru mâini, loțiune de corp, săpun și accesorii parfumate și catifelate pentru casă. Parfumul întregii colecții se deschide cu arome fresh de mandarine ce vor lasă locul senzualelor note de vanilie, santal, mosc și ambră. La sfârșit, aromele gurmande de ciocolată și bezele vor desăvârși aroma.  - 

                   Vestea bună e că membri Royal Passport beneficiază de o reducere de 20 % de astăzi până joi ( 04.12.2014 ) . Gama este diversificată și produsele sunt mai mult decât atrăgătoare . 




      
               Dragile mele vă pup și vă doresc o seară minunată alături de cei dragi vouă . Pe curând !

3 comentarii:

  1. sunt bune produsele lor, am incercat 2 geluri de dus , o lotiune de corp, o crema de corp, crema de maini ..Sampon nu am incercat, sunt fidela celui de la Syoss pentru volum.
    Iti recomand si produse de pe site-ul www.miobio.ro, au doar cosmetice naturale (pe machiaj, ingrijire corp, curatenie casa, etc)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună ! Mulțumesc frumos . Sunt fan și eu Sabon de ceva timp . Calitatea este bună , iar prețurile sunt destul de ok , avand in vedere ca și produsele lor dureaza destul .E prima dată când aud despre acest site !
      pupici !

      Ștergere
  2. Buna, o sa incerc si eu acest sampon, de obicei comandam cosmetice bio de pe www.biorevial.com , au preturi accesibile si produse bune

    RăspundețiȘtergere