vineri, 31 octombrie 2014

Produse preferate in Octombrie





              Este timpul pentru , produsele preferate din Luna Octombrie . Luna aceasta am avut parte de experiente frumoase alaturi de produse noi . Am incercat lucruri noi insa veteranele sunt inca pe , pozitii . 

              Asadar , tenul meu este rasfatat , am folosit din plin Emulsia hidratanta demachianta 2 in 1 de la Gerovital . Imi place , am vorbit mai in detaliu aici : Gerovital & .  In acelasi scop , am avut si Laptele demachiant de la Beautiful Cosmetics , despre care am cateva de spus intr-un review , curand . 

             Un alt produs nou incercat de mine si de care m-am atasat teribil este Toner-ul de la Nivea , pure & natural . L-am placut de la prima aplicare si din aceasta cauza este in acest articol . Multe nu am sa va spun despre el , insa miroase incredibil si da o senzatie uimitoare de proaspat si curat . 




                In materie de creme , am avut doua variante si le-am folosit pe amandoua in paralel , o mostra de la Uriage , Aqua Precis ( un gel - crema , defapt ) si de Hydreane Legere by La Roche-Posay . Aceasta din urma hidrataeaza foarte bine iar cea de la Uriage matifiaza nemaipomenit de bine . 
    
               Pentru zona ochilor , am decis sa incerc Crema contur ochi cu Argan de la Farmec . De regula , eu nu sunt fan al acestui gen de produs , insa am observat cateva cearcane si zona arata obosita , fara vitalitate asa ca am luat masuri . 



                Pentru corp , am folosit / incercat diverse creme / lotiuni insa am ramas la o veterana si anume Lotiune de corp de la Marcman , din gama Medeea , este placuta , se absoarbe imediat in piele iar mirosul rezista pana a doua zi spre dupa-amiaza . 

            Ca si accesoriu pentru par , in aceasta Luna am folosit parfumul special creat pentru par Hera  , distribuit in Romania de Sageco Concept . L-am descoperit prin Mai , anul acesta . Mi-a placut insa nu am vrut sa abuzez de el , asa ca aproximativ 2 luni nu m-am atins de el . Despre el am povestit aici :  Hera Hair perfume .  



             Fondul de ten , favorit pentru Octombrie , cu siguranta si Noiembrie este 24 Ore Perfect , nr. 02 de la Deborah Milano . Nuanta True beige . In legatura cu produsele Deborah eu am observat la mine o chestie ciudata . Nu spun ca sunt fanul nr. 1 nici ca nu imi plac , vreau sa inteleg doar cum ajung la mine :) . Ma si uitam azi prin colectia de produse si am vazut si bronzer-ul pe care il iubesc ( apropo e pe terminate ) , am gasit si cateva farduri , e uimitor cum m-am trezit cu ele . 



             Ca si crema de maini , am ales-o preferata pe cea de la The Body Shop cu vanilie .  Sezonul rece imi da batai de cap referitor la ingrijirea mainilor , fiindca am o sensibilitate crescuta si nu prea gasesc produse sa imi satisfaca nevoia mare de hidratare . 

             Urmatorul produs este mai mult un moft , pentru ca este iarna si doar tenul ramane descoperit insa eu ma incapatanez si folosesc zilnic Untul de corp iluminator de la Flormar . O sa ma intrebati , de ce ?? Pai , pentru ca imi da o stare de bine si chiar daca nu se observa prea bine shimmer-ul , eu stiu ca e acolo si ma simt stralucitoare . 



            De regula sunt pe graba dimineata si abia reusesc sa finalizez machiajul , dar de ceva timp am ajuns la concluzia ca imi este mai usor sa aplic o linie cu liner-ul decat sa ma chinui cu pensula pentru fard . Iar cu putina mascara totul arata minunat . Pentru acest comfort utilizez Artliner-ul de la Flormar . Nu ai nevoie de prea multa precizie , se lucreaza usor cu el . Plus ca e si extrem de rezistent . 

           Facand o mica curatenie printre mostre am descoperit si lotiune de corp Summer shine de la Mario Badescu , asta vara nu am dat de ea , dar na .. asta e ! Miroase extraordinar , nici nu imi gasesc cuvintele sa descriu aroma , are mult sclipici si parfumul rezista bine . Tot vroiam eu sa stralucesc in aceste zile mohorate , asa ca o folosesc cu mare drag . 




               Nu am uitat de gene , pe ele le-am rasfatat cu mascara  Volume Blast de la Oriflame , gama The One . Imi place efectul si faptul ca nu se strange , farmiteaza , cade de pe gene . Rezista pana la 3 zile :)) , e pe terminate si tot pandesc ofertele . Poate am noroc si il iau in preajma Sarbatorilor . 

           Tot legat de gene , am mai folosit un produs revolutionar , este nou pe piata si feedback-ul este uimitor . Realash - intensificator de gene . Curand o sa va povestesc mai multe despre ce rezultate am dobandit cu el . 



            Ultimile doua produse sunt dedicate buzelor . Am mai spus ca pe langa maini , am si buzele extrem de sensibile si crapacioase , eu nu pot sta niciodata fara balsam , luciu , strugurel sau ruj . 

           Am folosit mult rujul de la Flormar nr. DC28 , este un nude , din gama Deluxe Cashmere stylo , imi place nuanta , nu iese foarte mult in evidenta insa hidrateaza si protejeaza . 

          Am si rezerva , in cazul in care plec in graba si uit sau nu am timp pentru aplicarea rujul in geanta port mereu balsamul de la Himalaya Herbals . Miroase foarte bine si hidrateaza excelent . Iar daca vorbim de pretul sau mi se pare mai mult decat suficient . Eu l-am luat din Kauffland cu 5 Ron . Il am de 2 luni si parca nici nu se vede cat am consumat , cu toate ca il folosesc aproape zilnic . 


           Dragile mele acestea sunt preferatele mele , sper ca ati vizionat cu placere , va doresc o Toamna linistita si plina de zambete . Pe final , avem si o manichiura vesela . Pupici 



       

8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Nina , produseleFlormar pe care le detin sunt primite de la ei , spre testare . Insa ei au un site online , unde poti intra si verifica lista . Pupici

      Ștergere
  2. Super :) eu de cand stau acasa ( in prenatal ) nu mai folosesc produse cosmetice....:) rimelul nu lipseste cand ies din casa :D si nu il tradez pe cel de la Colossal Volum' Express Mascara, dar imi fac unghiutele :D acum sunt rosii :d ieri erau roz si cred ca urmatoarea culoare este mov....iubesc movul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina , ma simt si eu o impatimita a lacurilor de unghiute . Ori de cate ori am timp prefer sa le bibilesc , sa aplic accesorii , sa incerc nuante noi .

      Inca nu am incercat mascara acesta , insa am mai auzit lucruri interesante , eu sunt curioasa de o treaba, chiar da un volum colosal genelor ?

      Ștergere
  3. Si mie mi-a placut foarte mult rimelul din gama The One de la Oriflame. Acum am unul de la Yves Rocher dar nu e la fel de bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt putin straina fata de firma Yves Rocher , singurele produse folosite sunt gelurile de dus si un scrub pentru fata , in rest nimic .

      Ștergere
  4. Foarte dragute <3 n-am folosit nimic din ce ai aici :D
    Imi place mult manichiura <3
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pupici draga mea , ma bucur ca iti place mani . Ar trebuie sa incerci lotiunea de corp Marcman , este divina :X

      Ștergere