marți, 21 octombrie 2014

Din nou , Farmec





              Farmec , nu mai este un simplu Brand pentru mine si familia mea . A devenit ceva necesar , util si nelipsit din casa noastra . Atat eu cat si sotul meu iubim produsele marca Farmec . 

             Astazi vreau sa va scriu cateva cuvintele despre minunea aceasta de , Dizolvant intaritor pentru unghii 2 in 1 . L-am achizitionat de pe site in urma cu ceva timp si chiar aveam o multime de curiozitati in legatura cu el . In primul rand numele sau mi-a dat ceva de gandit . 

             L-am utilizat cu mare drag pana la ultima picatura . Parerea mea despre el nu este una minunata ci extraordinara . 





            Ingredientii activi din formula sa patrund in structura unghiei , unde impreuna cu fibrele de keratina , formeaza macromolecule care maresc aproape instantaneu elesticitatea si rezistenta unghiilor . 

          Usor parfumat , dizolvantul este imbogatit cu extract de musetel , pentru un efect hidratant , relaxant si antiiritant . Produsul indeparteaza rapid si usor lacul colorat de pe unghii . 


                   INGREDIENTE : 





     





                  Vine intr-o cantitate de 110 ml si pretul acestui produs este de , doar 6 Ron , daca v-am starnit curiozitatea si interesul atunci va las aici si link-ul catre produs , puteti citi mai multe pe site : DIZOLVANT INTARITOR PENTRU UNGHII 2 IN 1  . 


                



                 Un produs ce dupa parerea mea , merita fiecare banut . Eu am terminat o stictula , acum sunt deja la o a doua . Cred ca Luna aceasta intra la preferate dar totodata si la terminate . 


                Dragile mele va pup si va doresc o seara minunata alaturi de cei dragi voua . 

5 comentarii:

  1. E un produs minunat,ca de altfel toate produsele Farmec!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daniel , Farmec mi se pare brand-ul cel mai serios si corect de pana acum . Produse bune si calitativ insa si ca pret . Cu toate ca au evoluat foarte mult nu au crescut nici preturi si nici calitatea produselor , ei din contra vin cu o gama mai diversificata . De ceva timp aproape de fiecare doua luni mai scote cate un produs . Ceea ce admir la ei .

      Ștergere
  2. Sincer, nu mi se pare usor parfumat :d ci putin cam tare! Il am si eu, sterge excelent oja, nu trebuie mult produs pentru a sterge toate unghiile, lasa unghiile lucioase dupa stergere. Dar mirosul e putin cam puternic zi eu, nici dupa ce ma spal pe maini acesta nu se duce, de acea aleg sa imi sterg oja atunci cand nu trebuie sa fac ceva prin bucatarie. Totusi e un produs excelent, merita! e destul de ieftin dar daca ar fi sa recoand ceva celor de la Farmec este sa diminueze un pic din ingredientul care este responsabil de miros ( macar putin) :D
    In rest ador produsele Farmec!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La inceput am avut aceeasi parere insa , dupa nu prea ma deranjeaza !
      Daca ar fi avut un miros neplacut poate ca as fi renuntat la el indiferent cat de bun ar fi fost . :*

      Ștergere