vineri, 26 septembrie 2014

Produse terminate in Luna Septembrie



         A venit vremea  sa discutam putin despre produsele pe care le-am utilizat si terminat in Luna Septembrie , din nou pungulita da pe 'afara . Din acest motiv nu am reusit sa mai aman nici macar o zi , postarea . 

        O sa va obisnuiti ca odata cu schimbarea de anotimp , eu mananc produsele , deoarece sunt o persoana sensibila , cu pielea mai sensibila ce , cere atentie maxima in aceasta perioada . 

       Sa incepem , cu gelurile de dus , luna aceasta am folosit unul venit din Italia si unul achizitionat din Auchan , Adidas . Miros amandoua bine si imi plac . 


        Continuam cu acetona din Carrefour , este ok pentru mine , o folosesc de ceva timp si ca pret este in jur de 5 Ron . 



        Lotiunea micelara Blanchette B . a facut o impresie mult mai buna in comparatie cu Laptele demachiant despre care am vorbit ieri . Iar bifazicul de la Nivea este nelipsit . 




     Un brand nou , pentru mine , descoperit de 2 luni este Vivanatura , foarte bune produsele lor , am vorbit Luna trecuta despre crema demachianta , ce mi-a placut mult , acum am inca un produs despre care o sa aflati mai multe intr-un review detaliat . Este vorba despre Samponul Vivanatura . L-am terminat si rezultatele sunt pe sufletul meu . Iar langa el este un produs marca Farmec , defapt o mostra de sampon din gama Argan plus cu keratina . Luna trecuta am terminat mostra din aceeasi gama insa cu jojoba


  
        Incepand de luna trecuta , sotul meu si-a facut un nou obicei , pentru ca a vazut aceasta punguta in baie si a cercetat intens ce se afla in ea , a considerat ca trebuie si el sa faca acelasi lucru cu produsele pe care le termina el . Ceea ce ma amuza teribil este faptul ca nu imi spune ca le pune acolo , iar eu le descopar fix atunci cand vreau sa fac acest articol si rad singura cand le vad . Asa ca dragile mele , sotul meu Luna aceasta a facut exces de parfum , a reusit sa consume doua , unul ( cel albastru ) este de la Oriflame si celalalt este primit cadou din Italia , si luna trecuta si luna aceasta veti vedea produse ce vin de acolo , deoarece socrii mei au fost in Concediu si la intoarcere ne-au adus daruri ( extraordinare ) . 

      Pe langa parfumuri , a terminat si o spuna Intensa , este dependent de ea , plus un mini-deoadorant de la Farmec , Gerovital H3 . L-am luat in varianta mini-size deoarece nu stiam cum se va obisnui cu el . Insa lucrurile au decurs bine si acum nu mai scap , ma tot intreaba cand mai fac comanda si ii iau 2 :) . 


      Urmeaza pasta de dinti preferata , Aquafresh , un deodorant pe care sotul meu nu la folosit , este un cadou . Am incercat o perioada sa il utilizez eu , insa mirosul nu e prea atragator , asa ca trebuie sa sfarseasca aici relatia dintre noi . 


           Am si cateva oje , 3 sunt de la Golden rose iar una este no name . Cea mica roza de la GR , este defapt crapacioasa insa nu m-am inteles cu ea , e groasa , nu se intinde prea ok , iar eu una nu sunt fan oje crapacioase . 



               In continuare va prezint deodorantul meu de suflet de la Fa , il recumpar ori de cate ori este nevoie , am terminat si mostra de la Perspirex . O am de ceva timp si nu am crezut ca o sa dureze atat , insa fiind mai mult un tratament si pentru ca se aplica de 2 ori pe saptamana ( uneori mai si uitam ) am avut o experinta placuta si indelungata . 

            Am terminat si eu parfumul de la Chanel , nu pot spune ca ma bucur . Iar o alta descoperire noua este parfumul de la Oriflame Lady Avebury - mi-a placut teribil . 





        Am doua farduri , unul este mono de la Sleek , a durat o vesnicie pana a reusit sa ajunga la produse terminate iar celalalt este un trio de la Wet & Wild , care tot asa , il am de vreo 2 ani de acum . Nu este terminat , inca mai este culoarea roz , dar nu imi place cum se vede asa ca nu o voi mai folosi . 

       Alaturi de ele este si un mascara de la Seventeen , nuanta blue , l-am utilizat la inceput destul insa dupa a ramas uitat prin colectia mea . Nu este o culoare ce se poate purta zi de zi si am observat ca nici nu ma avantajeaza acel albastru . Se apropie si data expirarii asa ca ne luam la revedere . 






           Ultimile produse sunt o cutie de absorbante zilnice Bella , servetele umede Bubu , dischetele mele demachiante Caterine , o masca de la Montagne Jeunesse ( este nelipsita ) , acest brand mi-a intrat pe sub piele cum nu credeam . De cateva luni , am depozit in casa . Pur si simplu nu pot renunta la placerea pe care mi-o ofera pret de 10 / 15 min cat tin masca . 

         Iar crema de dupa ras de la Sabon este placerea mea secreta . Nu vreau sa recunosc ca o recumpar .







            Dragile mele acestea sunt produsele terminate pe Luna Septembrie , nu am intampinat neplaceri majore cu nicunul . 

            Sper ca va face placere sa lecturati acest articol . Eu recunosc ca sunt innebunita dupa acest gen de articole , stau ore intregi de pe un blog pe altu sa vad ce au mai consumat fetele , ca sa vad ce as putea sa incerc si eu sau din pura curiozitate uneori . 

            Va doresc o seara minunata si plina de bucurie alaturi de cei dragi voua , pupici si pe curand . 




4 comentarii:

  1. Si mie imi plac tare mult acest gen de postari,deci am citit pe nerasuflate descrierile "goliciunilor" tale :D.Am folosit doar un produs din cele terminate de tine si anume parful Lady Avebury,care e aproape pe terminate si pe care il iubesc,pur si simplu :D.Cred ca voi pacatui si il voi recumpara (chiar daca am peste 20 de parfumuri incepute :)) ).
    Pupici si spor la "goliciuni" :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc , draga mea . Ce imi place , cand vad ca sunt mai multe fete ce adora astfel de postari :) asa ca nu singura ;) . Te pup si eu draga mea . Eu nu cred ca luna aceasta il voi recumpara deoareceam vazut catalogul azi , si giordani gold e in oferta cu 50 ron ! Ma cbhinui de ceva timp sa il prind la reducere :)

      Ștergere
  2. Acetona e acea fără capac? Sau mai bine zis cea care are gura sticlei destul de mare? Mereu vărsam prea multă din cauza asta :)) Eu am rămas la cea din Kaufland, parcă mă împac mai bine cu ea. Revista Unica parcă a dat mostra de șampon Farmec, nu? Că am cumpărat-o și eu exact pentru asta. Bine, nu chiar. Inițial am crezut că e cremă de mâini. Am citit printre rânduri aparent :))

    Eu nu cred că am să fac prea curând o postare de genul. Am vrut dar tot uit să păstrez ambalajele :D Felicitări pentru voință. Ție. Și soțului pentru solidaritate :))


    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea , draga mea , iti multumesc pentru mesaj , ma bucura tare mult , lucrurile pozitive .

      In legatura cu acetona , este fix aia de care scrii tu , si eu mai patesc asa :)) din cand in cand :)

      Eu mostrele le-am comandat dupa site-ul lor , la pretul de 3, 70 fiecare . Super , si imi ajunge cam, de doua utilizari . Este o varianta atunci cand vrei sa incerci mai intai produsul si apoi sa achizitionezi full-size-ul .

      Te pup , draga mea ! :*

      Ștergere