sâmbătă, 6 septembrie 2014

Produse terminate in Luna August



 


        A trecut ceva timp de cand nu am mai reusit sa fac o postare , insa motive au fost destule , am incercat pe cat am putut sa va tin la curent . De ieri am revenit acasa , totul o sa revina la normal usor usor . 

        De cum am ajuns am dat nas in nas in Baie cu micul meu cosulet ( cosuletul minune ) care este plin de produse terminate , asa ca nu avea rost sa mai aman aceasta postare . 




       Ce ma amuza foarte tare este faptul ca sotul meu are un nou obicei de la inceputul Lunii August , a vazut ca in baie exista o punga de carton in care se pun produsele terminate si a zis ca la fel trebuie sa procedeze si el , asa ca am fost placut surprinsa sa gasesc cateceva de la el . Asadar sotul meu a consumat un spray Mediterraneo , un mini deodorant de la Gerovital by Farmec , i-am comandat o mostra sa vedem cum se intelege cu ea si acum urmeaza sa luam si full-size-ul , pentru ca miroase exceptional si rezista bine . Ultimul produs este de la Sabon , crema dupa epilat ( ras ) pe care am folosit-o eu . 




           Am terminat cutia de servetele intime de la Biointimo , foarte bune iar cantitatea de 30 buc. este avantajoasa . 



        Am terminat si Spray-ul modelator de la Oyster , il am de foarte mult timp , a costat foarte mult insa mie mi-a placut si este destul de avantajos , il cumperi odata pe an . 

        Brand-ul Vivanatura pentru mine reprezinta o noutate , am terminat Samponul pentru par normal si gras , imi place foarte mult si curand vreau sa va prezint review-ul ! 

         Kallos mi-a rasfatat parul , am folosit cu mare placere balsamul de par cu efect de hranire pentru parul uscat , cu fire rupte . Imi place ca vine intr-o cantitate de 500 ml la un pret de 12 Ron , miroase ok , insa mari rezultate nu da . Insa este bun in casa cand ramai fara nicio masca , tratament sau balsam . Este cumva roata de rezerva nici fantastic insa nici oribil !




       Gelul de corp Marcman , a fost si este preferatul sotului meu , ii place enorm , a fost utilizat de el mai mult . Spray-ul purificator pentru pielea fetei cu argint coloidal a tinut o vesnicie , insa au reusit sa il termin , multe ati citit review-ul , acolo am detaliat rezultatele si am atasat si poze . Este un produs wow pentru mine , ce ajuta enorm . 




        Am aici Samponul cu jojoba Argan plus de la Farmec si in varianta full-size si in mini-size . Imi place , pentru parul meu da rezultatele dorite . 

        Dupa cum observati , in Luna August am folosit multe produse destinate ingrijirii parului , poate va intrebati de ce , fiindca il pregatesc pentru schimbarea anotimpului . In astefl de situatii parul meu are de suferit si prefer sa previn ceea ce stiu ca pot . 



    
      
         Ma bucur ca am reusit sa termin si Masca gomaj de la Yves Rocher , o aveam de ceva timp , pare micuta insa dureaza destul . Cutiuta este de la sapunul cu aroma de ciocolata by Attirance . O nebunie de sapun . Avem din nou un produs Vivanatura , Crema demachianta ''fara lacrimi''  , cu migdale si argint , un produs exceptional , care mie mi-a placut teribil . 




               In continuare va prezint trei produse foarte speciale pentru mine , Uleiul pentru masaj de la Biola , chiar daca mirosul este unul ciudat , pielea ramane super catifelata si moale  . Corectorul de la Miss Sporty este nelipsit din geanta mea , foarte ieftin insa perfect pentru mine , il recumpar ori de cate ori e nevoie . Iar un alt produs special insa fara rezultat este Serul Advanced Genifique de la , Lancome , spun ca e special pentru ca a fost primul meu produs Lancome , l-am pastrat cateva luni bune prin colectia mea , insa fiind o mostra de 7 ml , care trebuia testata timp de 7 zile nu a facut prea multa treaba la mine , oricum este destinata persoanelor + 50 . 





           Ultimile produse sunt  doua pachete de servetele de la Farmec unul cu Aloe Vera si celalalt simplu antibacterian . Masca cu ciocolata de la MJ , si parfumul Incandessence de la Avon , reprezinta o dragoste mai veche , la care am revenit , mi se pare potrivit pentru Toamna

3 comentarii:

  1. Wow, ai un munte de produse acolo. Felicitari, ai fost foarte harnica! Eu sunt deplorabila la acest capitol ;(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simona , sa stii , am consumat ceva produse , intotdeauna la schimbarea de anotimp folosesc produse in cantitate marita . Corpul o cere . :) Te pup

      Ștergere
  2. Pe mine nu m-a ajutat in nici un fel argintul coloidal din pacate :(

    RăspundețiȘtergere