duminică, 7 septembrie 2014

Produse in test ( Luna Septembrie )





        Luna Septembrie este una din preferatele mele , tot acum incepe usor , usor si Toamna , este normal ca organismul nostru in aceasta perioada sa aiba nevoie de mai multa atentie . In cazul meu totul are nevoie de atentie . Parul , scalpul , mainile , calcaiele , picioarele , dinti , tenul , buzele ... samd .

       Astazi vreau sa va arat ce testez eu in aceasta Luna . Am adunat cateva produse in cos si as vrea sa va scriu si cateva cuvinte despre ele .




       Despre emulsia hidratanta demachianta 2 in 1 de la Gerovital by Farmec am auzit multe insa nu am avut ocazia sa o incerc pana acum . Miroase foarte bine si ma bucur ca vine intr-o cantitate de 200 ml .

      De la Nivea am incercat de-a lungul anilor tot felul de produse , insa in fiecare Toamna revin la aceasta crema , mi se pare ca imi ofera hidratarea de care am eu nevoie , acum .



       Luna aceasta totul se face mai intens , mai atent asa ca am doua geluri de dus , unul este de la Nivea cu ulei de Macadamia , miroase exceptional . L-am achizitionat din Kauffland la oferta , doar 6,8 ron . Este foarte hidratant. Celalalt gel de dus e din Italia , l-am primit , vine intr-o cantitate de 250 ml , miroase a castraveti proaspeti si lime , ar fi achizitionat din Douglas ( de Italia ) si a costat vreo 2 euro .




      Avem aici balsamul dupa depilare Farmec , tot de la acest brand am comandat si o mostra din Samponul Argan plus cu Keratina , recomandat pentru par deteriorat si greu de aranjat . Pana acum l-am folosit pe cel cu Jojoba . Urmatorul produs este dragut si minunat , vorbim despre crema de maini de la The Body shop , vine intr-o cantitate de 30 ml si este cu aroma de vanilie , deasemenea este si foarte hidratanta .

     Luna aceasta este pentru HIDRATARE . Ne pregatim de toamna-iarna .




         Am o noua pasta de dinti de la Vivanatura , cu argila activa si argint coloidal , mai multe intr-un review ( zilele astea ) . Un alt produs destinat dintisorilor vine tot din Italia , l-am primit de curand , este vorba despre o pasta de dinti insa mai speciala , fiind destinata albiri dintilor . Se numeste Theramed . O testez de ceva timp , astept macar o luna si apoi revin cu detalii .




     De la Flormar testez un Fard Lights of Flowers , nuanta LF23 ( mustar ) mi se pare excelent pentru Toamna , si Untul de corp iluminator , ofera hidratare intensa , contine si ulei de jojoba , imi place cum miroase si efectul pe care il lasa pe piele , l-am folosit si in ziua nunti finilor mei . Este un produs minunat .




      Produsul cu care inchei aceasta postare este un tratament pentru par , mai exact o crema regeneranta cu Ulei de Argan ( nici nu se putea altfel ) si acest produs vine tot din Italia ( venit impreuna cu pasta de dinti si gelul de dus ) . Firma se numeste milmil , vine intr-o cantitate enorma de 1000 ml si a costat doar 3 euro sau ceva de genul . Curand mai multe detalii .


        Dragile mele va pup si va doresc o Duminica perfecta alaturi de cei dragi voua .

15 comentarii:

  1. Oh, crema de maini cu vanilie arata demential !!! Cred ca miroase superb :D Crema clasica de la Nivea o folosesc cred ca de mai bine de 3 ani si ma ajuta in toate :D
    Sa le folosesti cu placere! Pupici :*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Paulici , miroase super si persista :) . Crema de la Nivea este in rutina mea cam tot de vreo 3 anisori . Este buna si ma satisface !

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Coco ar trebui sa il ai . Este bun . Cei de la Flormar chiar m-au impresionat cu acest produs ! :)

      Ștergere
  3. Eu sunt curioasa de crema regeneratoare de la milmil,astept review'ul :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paula , l-am folosit de 3 ori pana acum , insa vreau sa mai treaca ceva timp . Inca nu mi-am format o parere stabila ! Vom vedea treptat . Insa miroase extraordinar . :)

      Ștergere
  4. Ce de noutăți! Să le folosești cu plăcere!
    Mi-ai amintit de crema de la Nivea, am și eu una micuță de care uitasem complet. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună Cristina!

    Mă bucur să văd încă un blog scris de cineva din Galați. Îmi pare rău că nu sunt mai multe persoane. Cel puțin nu pe nișa asta. Sau poate nu le-am descoperit eu. Aș fi curioasă să întreb, produsele de la Flormar sunt primite sau achizitionate din oraș? Că nu am mai văzut standul Flormar în Shopping City.

    Apropo, ai văzut că într-un final avem și noi stand Essence mai serios în Galați. Am văzut astăzi în Kaufland stand Essence și stand Catrice. Am rămas uimită. Chiar nu mă așteptam :))


    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea , acum ca am citit mesajul tau , sunt placut surprinsa sa aflu ca esti din Galati . Ori de cate ori dau peste o bloggerita din Galati , parca imi creste inima . Ma bucur , ma bucur enorm !!

      Produsele Flormar sunt primite spre testare . Habar nu aveam de stand-urile Essence si Catrice , ca sunt prezente in Kauffland , unde mai exact , ca si zona ??
      :) Ce ma bucura mesajul tau !

      Ștergere
    2. :) la fel pățesc și eu în ceea ce privește descoperirea bloggeritelor din Galați.

      Cat despre Kaufland, eu la cel din 19 am văzut dar probabil ca e valabil pentru toate :)

      Pupici

      Ștergere
    3. Sa nu imi spui ca stai in zona M19 :) ?!!

      Nu am mai intrat de ceva zile prin Kauffland , zilele astea ajung , m-ai facut curioasa :)

      Ștergere
  6. Crema de maini mi-as dori sa o incerc.Astept review. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre cea de la The Body shop scrii nu ? Da este minunata , miroase demential a , vanilie :X ! Putina rabdare , acusica vine un review :0 proaspat :)

      Ștergere