miercuri, 24 septembrie 2014

Intensificator de gene - Realash







         '' Ridica-ti ochii la statusul de celebritate '' - incep cu aceste cuvinte postarea e azi , deoarece vreau sa va prezint un produs nou , de curand intrat in rutina mea . 

           Poate ati auzit / aflat de Firma Realash sau produsul minune pentru gene - Realash intensificator de gene ,  de ceva timp am aflat si eu , am si placerea de a testa produsul . Pe facebook am si anuntat in momentul in care am intrat in posesia acestui produs , acum a venit timpul sa va dau mai multe detalii despre cine este si ce face Realash . 

          Realash.ro ( site-ul oficial ) , este rezultatul a nenumarate ore petrecute in cele mai avansate laboratoare din Europa , este visul devenit realitate al femeilor . Un produs revolutionar ce nu reprezinta doar ceva temporar sau strict cosmetic , nu Realash iti ajuta corpul sa produca gene reale cu o densitate incredibila ,lungime si putere , astfel sa arati bine la orice ora din zi si noapte . 

         Acest produs nu irita ochii si nu are efecte secundare . Realash ofera un aspect luxuriant genelor , de alungire , grosime si devin seducator de curbate . De acum putem spune adio clestisorilor de curbat gene si a tonelor de mascara . 




              “REALASH este un intensificator de gene complet sigur, care stimuleaza cresterea genelor. Nu irita ochii, nu cauzeaza alergii si nu schimba culoarea retinei – un efect comun si nedorit al intensificatoarelor de proasta calitate existente pe piata. REALASH satisface toate cerintele de siguranta, si mai presus de toate, satisface clientii.” 


       Ingrediente : 



          Ingredientii activi stimuleaza cresterea genelor, le inhiba caderea si le fac sa arate uimitor de lungi, negre si puternice.         

              Ca sa asigure o mai mare siguranta si o totala nutritie a genelor, formula REALASH a fost imbogatita cu vitamine si extracte naturale de castravete, acid Omega 5, ceai verde, Camellia Sinensis si seminte de dovleac super hranitoare din varianta Cucurbita pepo. Aceste substante lucreaza impreuna ca sa protejeze pielea delicata din jurul ochilor, facandu-te sa arati si mai radianta.





                  Le multumesc pe aceasta cale celor din Echipa Realash , pentru ca mi-au oferit posibiliatatea sa incerc acest produs . Parerile si impresiile mele , vor aparea curand pe blog . Momentan am vrut dragile mele sa va fac ''cunostinta ''  cu aceasta minunatie salvatoare . 

             Pupici si o seara minunata , alaturi de cei dragi voua . Pe curand !

4 comentarii:

  1. Interesant produs. Sa il folosesti cu drag si sper sa iti fie bun. Pe mine chiar m-ai facut curioasa. Nu folosesc clestele de gene dar sunt curioasa cum e in comparatie cu un rimel. Adica daca ajung genele sa fie atat de frumoase incat sa nu mai fie nevoie de rimel.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pupici Andreea ,curand o sa te convin intr-un fel sau altu daca se merita sau nu ! Mie mi-a facut o impresie buna . Sunt multumita . Te pupici , puiut :*

      Ștergere
    2. Constantinescu Andreea31 decembrie 2016 la 13:06

      ce vrajeala de comentariu!

      Ștergere
  2. Constantinescu Andreea31 decembrie 2016 la 12:15

    Eu nu am incredere sa comand online.Nu exista magazine in Bucuresti de unde sa pot cumpara acest produs?

    RăspundețiȘtergere