joi, 25 septembrie 2014

Gerovital vs Blanchette B





         Postarea de astazi este diferita de celelalte , fiindca astazi compar doua produse , ambele se utilizeaza in acelasi scop . Aceste produse fac parte momentan din rutina mea zilnica , utilizandu-le normal , in perioade diferite am ajuns la anumite concluzii / impresii , iar astazi vreau sa va si expun ceea ce am constatat eu . 

  

               
                        1. Blanchette B . 


          Laptele demachiat pentru fata si ochi cu extract de galbenele de la Blanchette B ( natural care ) , sunt convinsa ca stiti de el , mai ales ca este marca proprie Kauffland , cine nu isi face cumparaturile de la Kauffland :) . 

         Citind pareri pro si contra pe diferite site-uri ori blogg-uri , am hotarat sa il incerc si eu , asta nici nu a insemnat un efort prea mare fiindca vine intr-o cantitate de 200 ml si pretul sau este de aproximativ 5 Ron , asa ca am zis sa il incerc . 

         Un produs ok in principiu , pret bun , cantitate suficienta , in descriere ne spune ca inlatura machiajul si impuritatile , calmeaza iritatiile si hidrateaza pielea , contine glicerina si extract de galbenele . Am observat ca el chiar curata bine tenul si nu lasa tenul uleios , nu l-am folosit in zona ochilor , insa isi face treaba . 

        Are un miros placut , textura densa , se intinde bine , ambalajul este normal , este recomandat pentru toate tipurile de ten . 

        Daca pana acum lucrurile par excelenta , trebuie sa spulber visul frumos - produsul nu hidrateaza , nu calmeaza iritatiile , iar daca aruncam o privire mai atenta asupra ingredientelor ne ingrozim . Aici ma refer ca acest produs contine : 23 de ingrediente dintre care mai mult de jumatate sunt cu risc ridicat de dauna ridicat , ceea ce nu ma incanta deloc . 

      Un alt dezavantaj este faptul ca nu face fata , fardurilor ce contin sclipici . 


                                     2. Gerovital by Farmec 


           Emulsia hidratanta demachianta 2 in 1 H3 Classic de la Gerovital by Farmec , mi-a atras atentia , mi-am dorit-o foarte mult si de ceva timp o folosesc zi de zi , imi place textura sa , mirosul si rezultatele . 

           Contine Vitamina E si Juvinity ( un nou concept anti-age inovator , este numit si Complexul tineretii , intarzie imbatranirea metabolica si a nucleului celulelor , revigoreaza replicarea celulara .) . 

          Vine intr-o cantitate de 200 ml , contine 23 de ingrediente , dintre care 12 sunt considerate sigure , prin testarea adecvata . Imi place ca miroase foarte natural si oarecum a plante . 

          Este foarte hidratanta , contine acid hialuronic - ( acesta hidrateaza in profunzime ) si asigura tenului nivelul optim de nutritie , restaurand bariera hidro-lipidica de protectie . 

         Demachierea este perfecta , ofera tonifierea optima a pielii . Usor de utilizat , se poate pe fata / gat si decolteu . 


         Eu am supus ambele produse unui test , va las pe voi in continuare sa vedeti ce a iesit .  Incepem cu Blanchette B . si cateva farduri . 


                                                            -    BEFORE   - 





                                                     -   AFTER  -




              Nu stiu daca se poate observa atat de bine urmele de sclipici ramase pe mana mea , asa cum am scris si mai sus , nu face fata fardurilor ce contin sclipici . Asta vorbind doar de la prima incercare de a le indeparta , daca se insista cu inca o discheta demachianta , il indeparteaza , insa eu nu am nevoie de astfel de procedura , sa stau si sa frec acolo . 


             Acum sa trecem si la Emulsia Gerovital : 






           Am ales toate cele trei farduri sidefate , adica contin sclipici sanatos :) . 


                                                         -   BEFORE   - 
   



                                                            -     AFTER    -



          O aplicare lejera , fara sa insist , sclipiciul a fost inlaturat cu succes . Pielea ramane fina si placuta la atingere . Nu lasa pelicula uleioasa . Totul decurge perfect . 


           Dupa aceasta testare , am ajuns la concluzia ca Farmec asa cum ne-a obisnuit pe toate / toti realizeaza produsele cu simt de raspundere si intr-un mod grijiuliu pentru tenul /corpul nostru . 

         Recomand produselor lor cu mare drag fiindca raportul dintre pret - calitate este unul extraordinar . 

         Dragile mele daca ati incercat aceste produse m-as bucura mult sa citesc si parerile voastra , va doresc o seara minunata alaturi de cei dragi voua . Nu uitati sa zambiti , o zi fara un zambet este o zi pierduta . 



                                                                    Pupici , pana data viitoare . 



4 comentarii:

  1. Nu am incercat niciunul din ele dar tot timpul sunt in cautare de un lapte demachiant nou. Am sa ma uit dupa cel de la Farmec :) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa incerci macar varianta de la Blanchette B . este economa si iti poti da seama daca te avantajeaza sau nu ! :)

      Ștergere
  2. Nu am incercat niciun produs din cele prezentate. Dar cei de la farmec au produse bune in general :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da , Cristina aici nu am cum sa te contrazic ! Farmec este brand-ul meu de suflet ! Mereu gasesc noutati si produse ce imi plac si ma avantajeaza . :)

      Ștergere