vineri, 22 august 2014

Crema demachianta Vivanatura





      De curand in rutina mea a intrat Brand-ul Vivanatura , cu trei produse bune . Azi scriu despre Crema demachianta '' fara lacrimi '' , cu migdale si argint . Vreau sa precizez ca am indragit-o in primul rand pentru ca este un produs facut cu drag in Romania , apoi a urmat si calitatea .

      Vivanatura.ro , un brand pe care imi doream sa il testez de ceva vreme , pe aceasta cale ii multumesc din suflet Alinei  ( http://cosmeticelatest.blogspot.ro/ ) .

     Produsele naturale in general sunt un must-have , iar personal sunt fan , daca sunt si romanesti cu atat mai bine . Cand am primit aceasta Crema Demachianta , am ramas surprinsa de faptul ca in descrierea ingredientelor ( pe spate ) este trecut in paranteaza exact denumirea fiecaruia , ceea ce mi se pare un lucru excelent , e normal ca atunci cand folosesti un produs sa pui pret si pe ceea ce contine , nu de putine ori mi se intampla sa nu stiu / inteleg ce contine un anume produs . Felicitari Vivanatura pentru acest lucru , totul este clar si pe intelesul tuturor .




      Produsul vine intr-o cantitate de 75 ml , ambalajul este simpatic . 99% natural , procesat la rece -fara parabeni . Crema demachianta contine ulei de migdale si argint - curata delicat pielea , fara sa o usuce . Este recomandata pentru toate tipurile de ten .

      Actiunea sa este blanda cu tenul , nu irita , este hidratanta si grijiulie cu ochii ( am o sensibilitate crescuta in zona ochilor ) . Formula sa revolutionara ( Leonard Radut formula ) imbina principiile active ale uleiurilor vegetale si ale extractelor din plante cu actiunea antibacteriana si dezinfectanta a argintului .

    Mirosul este acceptabil , textura lejera . Imi place ca nu este deloc lipicioasa . Curata impuritatile bine , tenul ramane curat ( in legatura cu mascara waterproof trebuie insistat putin ) .

    Este testata dermatologic insa nu , pe animale . 

    Cercetand putin site-ul , am aflat ca aceasta Crema demachianta pe langa faptul ca hidrateaza si lasa pielea tenului moale si neteda ea previne eruptiile cutanate si amelioreaza cearcanele - timp de doua saptamani am testat fix acest aspect , deoarece lipsa somnului din acea perioada a lasat cateva urme ( niste cearcane nu tocmai atragatoare ) , si pot afirma ca intr-adevar lupta cu cearcanele si am observat o ameliorare , iar acest lucru ma bucura foarte mult .

    Uleiul de migdale fiind o sursa importanta de Vitamina E si minerale ajuta la pastrarea unui echilibru adecvat de umiditate a pielii .

    Uleiul de samburi de struguri are un puternic efect antioxidant , emolient , cu o textura usoara , este foarte repede absorbita in piele . Crema demachianta nu lasa urme grase pe ten .



 

               Concluzia :   


                      Produsul este minunat . Isi face treaba  . Pentru ca testarea a decurs excelent , pot sa va recomand , dragile mele acest produs cu mare drag . Pe site aceasta Crema Demachianta se poate achizitiona cu pretul de 8 Ron -  dupa ce ca este minunata mai are si un pret bun . 

   
        Va doresc o seara minunata si daca ati incercat aceasta Crema demachiant mi-as dori mult sa citesc si parerile voastre . Pupici .
 

9 comentarii:

  1. Nu am incercat produse VivaNatura inca. Pare promitatoare crema demachianta ^^

    http://milionlineblog.wordpress.com/2014/08/22/atunci-cand-ai-prea-multa-imaginatie/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vio , sunt produse romanesti , facute doar din ingrediente naturale 99% , toate produsele VivaNatura sunt recomandate pentru toate tipurile de ten / piele . Asa ca nu ai regreta !

      Ștergere
  2. Am mai auzit pareri despre mastile de la Vivanatura, de care sunt tare curioasa. Acum, citind review-ul tau imi doresc sa incerc si acest produs, mai ales ca are un pret foarte bun. De cele mai multe ori cand ma demachiez folosesc o apa micelara, dar daca imi va fi pe plac sigur voi ramane la ea..
    Te pup :*

    http://frommwithloveblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea , si eu am auzit lucruri bune despre mastile lor , inca nu am avut ocazia sa le testez insa abia am inceput :) . Eu folosesc apa micelara dupa demachiant . Imi place mult efectul fresh si mai ales ca o apa micelara curata tot - pentru ca de multe ori mai ramane cate'ceva :)

      Te pup si eu , si ma bucur ca ti-a placut acest review !

      Ștergere
    2. Sper sa imi cumpar eu curand una dintre mastile lor si cu siguranta ii voi face si un review! Te tin la curent :*

      Ștergere
    3. Atunci , draga mea , astept cu nerabdare ! :) sunt si eu curioasa . :*

      Ștergere
  3. Pare foarte tentantă crema aceasta! Eu una aş încerca-o!
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat-o dar m-ai facut sa o vreau! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Fetelor, daca ati stii in ce conditii de igiena inimaginabile, oribile, se produc cremele de la Viva Natura, nu v-ati sterge nici pantofii cu ele !
    Dati si voi un serach pe forumuri ( exmisa, softpedia, blogul lui Mihai Rapcea ) dupa numele patronului, Leonard Radut si citit marturiile fetelor care au lucrat in firma lui, despre cum se produc cosmeticele alea. Leonard e un tzepar misan ce nu respecta nici cea mai minima norma de igiena ( el insusi e plin de boli venerice, fapt binecunoscut intre misani ). Citit si va ingroziti si decideti apoi in cunostinta de cauza daca mai vreti sa folositi produsele de la Viva Natura.

    RăspundețiȘtergere