vineri, 1 august 2014

Bath Foam By Sabon ( spuma de baie )






     Sabon , este unul din Brand-urile mele favorite , din multe puncte de vedere . Aici iau in considerare , calitate , pret si seriozitate - unele din cele mai importante aspecte . 

    Imi plac produsele Sabon , deoarece fac ceea ce promit iar mirosul lor este divin . Folosind acest brand ai parte de o experienta unica la fiecare utilizare . 

    Am ales astazi sa va scriu despre Bath Foam ( spuma de baie ) , cu Patchouli - Lavanda si Vanilie , din aceasta Gama , am si Spray-ul de corp si Serbetul . 





     Ambalajul este chic , din sticla , iar capacul are imprimat sigla Sabon . Intotdeauna sunt atenti la modalitatea de ambalare a produselor si a coletelor ! 





      

                 DESCRIEREA PRODUSULUI :   


         Spuma de baie , are o textura bogata si cremoasa , fara SLS si parabeni . Are rolul de a curata si hidrata pielea . Contine extracte de Shikakai , curmal de desert si Floarea miresei , ce protejeaza pielea impotriva uscarii . 

         Mirosul este placut si deloc vulgar . Imi place sa persista cateva ore bune . Vanilia face totul dulce si delicios , se utilizeaza usor , se toarna din abundenta in cada sub jetul de apa . Produs recomandat pentru toate tipurile de piele . 

         Este recomandat sa utilizati dupa spalare si o crema hidratanta de corp / eu am ales Serbetul din aceeasi Gama iar rezultatele sunt minunate . 








          Vine intr-o cantitate de 375 ml iar pretul este de 55 Ron . Personal consider ca este un pret bun , pentru ceea ce ofera acesta Spuma de baie . 

          Dragile mele ati folosit acest produs ? Sau produse de la brand-ul Sabon ? As fi tare curioasa sa aflu si opinia voastra . Zi frumoasa si un weekend cat mai vesel si plin de zambete ! Pupici .

28 de comentarii:

  1. Corina Cosa ...: :))))))) ete te si sticla de cognac ::D

    RăspundețiȘtergere
  2. Corina Cosa ..says :D nu am folosit produsele lor , nu am magazin in oras, poate doar daca le cumpar online.Oricum am auzit numai lucruri bune despre ele.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da , Sabon este unul din Brand-urile ce isi dau interesul ca sa mentina clientii ! Intr-un timp si eu comandam numai online ! De curand in Oras am 2 magazine si atunci este mai comod , sa fac un drum pana acolo , sa le pot testa , mirosi si sa scutesc si taxa de curier . :)

      Ștergere
    2. ce bine de tine :)

      Ștergere
    3. Da , e bine de mine - dar de salariul meu nu prea e :)

      Ștergere
  3. Arata foarte, foarte bine!! mmm, vanilie! <3 pupici:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Paula , este chic asa . Ori de cate ori il folosesc , tare greu ies din baie ! Este sentimentul prea placut , sa ma despart :) Pupici :*

      Ștergere
  4. Cristina Barbieru2 august 2014 la 00:25

    Ce bine arata!Eu nu am incercat acest produs dar suna foarte,foarte bine! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina - arata si bine , miroase si mai bine ! Este un produs bun care ofera o experienta unica ori de cate ori in folosesti ! :*

      Ștergere
    2. Corina Cosa ...:D te cred pe cuvant...brandul e cumva cam ca L'occitane(slava cerului ca macar de asta am in oras )..:)))..tot asa au niste produse de baie...asa de bine miroase baia ca nu-ti mai vine sa iesi din ea. Este o mare diferenta intre genul asta de cosmetice si cele mai industriale (sa zic asa)...stii si tu care...nu persista nimica,,,nici pe piele nici in baie vreun miros mai fain .:D

      Ștergere
    3. Corina , uite eu nu cred ca in Galati este L'occitane - poate in Farmacii sa gaseste ceva produse ! Insa nu cred ca e vreun magazin destinat doar produselor din acest Brand , si ca sa fiu sincera , am aflat de el de curand si nu am folosit nimic de la ei ! Am mai citit ceva review-uri , am mai auzit cateva treburie - in mare parte laude si lucruri bune ! Acum , nu stiu - pana nu incerci nu stii ce sa crezi ! :)

      Stiu despre ce vorbesti , toate patim situatii de genul ! Uneori banutii se duc pe fereastra . :)

      Ștergere
  5. In primul rand sticluta arata foarte bine ,din desccrierea ta cred ca este un produs foarte bun,nu am folosit pana acum :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Vyky , este un produs ce isi face treaba bine , asta ma bucura ! In general imi plac produsele ce face ceea ce promit !
      Urmareste site-ul , au oferte mai mereu ! :)

      Ștergere
  6. Eu nu prea folosesc spumant pt ca fac mai mult dush ..dar acesta suna bine ♡♡♡ pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gazulic , acum vara si eu prefer dusurile , mai multe reci sau apa calduta ! Insa din cand in cand ma rasfat cu cate o baie sanatoasa - adica nu ies pana nu mi se increteste pielea :)) Pupici :*

      Ștergere
  7. E destul de scumpicel pt un spumant de baie. Sau o folosesti 2 in 1 si ca spumant de baie si ca gel de dus?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cateodata Alexandra , il folosesc si ca gel de dus ! Nu este mereu timp pentru rasfat ! :)
      Eu consider ca nu e chiar scump , avand in vedere , la ce senzatie provoaca si mai ales calitatea lui !
      Iar acesti 375 ml , dureaza destul demult ! Bineinteles , nu ar dura daca ar fi folosit la o baie sanatoasa unde ar trebuie sa consumam in jur de un sfert din sticla !
      In rest , pentru dus , este minunat , nu se foloseste mult produs .

      Ștergere
  8. Ghizdavu iuliana simona;nu am folosit acest minunat produs ,desi nu zic ca nu mi-ar place sa il folosesc ,dupa descrierea ta este foarte bun ,imi place

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Iuliana ! Ma bucur ca ti-a atras atentia !
      Este o spuma de baie minunata cu un miros extraordinar ! Care merita atentia ! :*

      Ștergere
  9. Nu am folosit acest produs, dar dupa review-ul tau cu siguranta il voi achizitiona si eu! nu am mai folosit produse de la ei.. dar sunt curioasa.. :D
    Kisses!
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebuie sa incerci si crema de maini , este foarte hidratanta si miroase exceptional ! :)

      Ștergere
  10. Nu am incercat produsul, deobicei imi cumpar de la Avon, dar poate cu timpul voi reusi si eu sa il testez!

    http://corinabadescublog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am intampinat ceva problema cu produsele de la Avon , in special cremele de corp cu Lavanda si gelurile de dus ! Asa ca incerc sa caut variante mai ok ! Eu iti recomand brand-ul Sabon cu mare drag ! Toate produsele miros super ! :)

      Ștergere
  11. Am sa incerc si eu spumantul acesta! Mai ales ca de 3 zile am descoperit marca Sabon si sunt f incantata! Vineri am incercat primele produse Sabon - scrumbul cu menta si lamaie si lotiunea cu mere si lavanda! Vai ce minunate sunt! A doua zi persista inca in baie parfumul scrumbului desi ii pusesem capacul la loc! Nu mai spun de pielea mea ce inca pastra parfumul ambelor, in plus nu o avusesem niciodata mai fina! Si cand ma gandesc ca multe vreme am evitat produsele lor deoarece citisem pe blogul unei domnisoare ca lotiunile lor nu hidrateaza - fals! Deci e prima crema care nu ramane deasupra pielii ca sa o regasesc, deasupra apei din cada, la urmatoare baie (cum se intampla cu restul cremelor bazate pe petrolatumul ala nesuferit, toxic,iritant si omniprezent - te fugareste peste tot in toate produsele deoarece e f ieftin si mai toti producatorii il introduc in orice crema). Lotiunile Sabon, in schimb, nu contin petrolatum si drept urmare se absorb instant in piele si nu lasa o pelicula care doar da senzatia, aceea aparenta, de hidratare, fara ca sa hidrateze cu adevarat. Pana la Sabon nu gasisem decat untul pur de shea care sa intre total in piele dar trebuia sa astept toata noaptea si era f gras, nu lasa pielea fina din cauza consistentei dense. Sabon merita toti banii pe care ii cere! Anterior Sabonului ma dezamagise Dr. Organic, o lotiune pe care nu scrie ca ar avea petrolatum dar care nu se absoarbe deloc - parerea mea e ca totusi continea nesuferitul ingredient petrolatul (obtinut din petrol dupa cum spune si numele) dar sub alta denumire mascata caci altfel nu imi explic de ce imi regaseam toata crema, chipurile organica, inapoi in apa la urmatorul dus. Sabon costa dar macar sunt cinstiti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amelia asa este , costa ceva insa stii pe ce dai un ban . CALITATE superioara si gama diversificata . Imi plac si mie enorm . Am cateva produse de la ei si imi pare rau ca nu fac rost de capital pentru noile aparute . Tare mi-ar place sa incerc si eu scrub-ul , nu conteaza aroma , pana la urma :) . Sau ojele lor , am auzit ca sunt fantastice :)

      Ștergere