luni, 28 aprilie 2014

Răsfăţul de Luni




   Dragile mele azi va arat cum a decurs rutina mea de seara in legatura cu demachierea si hidratarea de , dupa . Spun rutina deoarece in fiecare seara urmez cam aceeasi pasi insa cu diferite produse . Pentru seara aceasta am ales sa ma rasfat cu o masca de fata cu namol de la Marea Moarta by Montagne Jeunesse si Liftactiv Advanced Filler by Vichy .








    Cam asa arata tenul meu dupa 10 ore de stat la job . Machiajul destul de sters , mascara se tine bine pe pozitii ( L'Oreal ) gloss-ul a disparut demult ( se intelege la 19:00 am ajuns , am mancat , am ciugulit ceva dulce , era imbosibil sa mai fie cu mine ) .  Am mai verificat e-mailul , blogg-ul , facebook-ul si uite asa ceasul arata ora 22: 37 ... opa ! zic e timpul pentru nanita dar nu inainte de '' tratament '' . Acum sa incepem , in primul rand trebuie sa ma demachiez ;

             Pasul 1. - DEMACHIEREA -



 - Nivea demachiant pentru ochi ( preferatul meu ) aveti  review-ul AICI
 - Anian Lapte demachiant by Triodeluxe, aveti review-ul AICI
 - Anian Lotiune Tonica by Triodeluxe , review-ul AICI



   
                  Pasul 2 . - DINTISORII -





 - De luna trecuta folosesc Lacalut aktiv + periuta Parodontax ( de care nu sunt prea incantata ).


               Pasul 3. - MASCA DE FATA - + - BURETEL DE BAIE PENTRU FATA , SABON -





   - Masca Montagne Jeunesse de fata cu namol de la Marea Moarta ( curand si review )
   - Buretel de fata by Sabon , ma ajuta foarte mult  sa indepartez masca !


                        Pasul 4. - HIDRATAREA -





   - Liftactiv Advanced Filler by Vichy , un concentrat intensiv cu Retinol + LR2412, pentru toate tipurile de ten , nu contine Parabeni , miroase teribil de bine si eu il folosesc in special pe frunte si gat ( pare o mostra mica ,are 5 ml - insa nu necesita mult produs pentru o aplicare ) asa ca de cand l-am primit il tot folosesc si ma mir ca nu se mai termina . Personal il utilizez o singura data pe saptamana si am vazut ceva imbunatatiri asupra ridurilor fine ( mai multe detalii intr-un review zilele astea ) .


    Dragile mele acesta este rasfatul meu de Luni , un inceput de saptamana dificil pentru mine , deoarece am avut concediu o saptamana si 2 zile ( asa ca se intelege de la sine de ce dificil ) . Va doresc o seara minunata alaturi de cei dragi voua , pupici .

3 comentarii:

  1. Sper sa am ocazia sa testez si eu ceva de la Triodeluxe vreodata.. :D Anian Lotiune Tonica by Triodeluxe ma tenteaza..

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea Daniela , au Campanii de testare frecvent ! Asa ai mari sanse sa le testezi produsele ! Lotiunea este tare revigoranta si miroase placut nici prea puternic insa nici deloc - asa cat trebuie ! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesante produsele Anian! Le-am vazut peste tot prin blogosfera! Tentaaant :*

    RăspundețiȘtergere